Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Air Europa - Kuba
#201 PostWysłany: 19 Sty 2015 22:45 
Awatar użytkownika

a ja mam pytanie o rezerwacje miejsc poprzez stronke AirFrance, czy tam sa jakies oplaty? na AirEuropa placi sie 10€, wiec pytanie czy po rezerwacji miejsc na AirFrance kaska zostanie pozniej sciagnieta czy moze ta rezerwacja w ogole nie zadziala? robil ktos cos takiego w przeszlosci?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#202 PostWysłany: 19 Sty 2015 22:46 

niebieski
Ok jednak dla mnie najwiarygodniejsze informacje są z infolinii linii u której dostałem bilety.Po prostu jak mają skasować to nie ma znaczenia co jest u Arabów szczególnie że informacje o cenach np.są z kosmosu u niektórych.Taka informacja nic nie daje powoduje tylko jeszcze większy mętlik

https://www.instagram.com/without_a_guide/
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 19 Sty 2015 22:48 

Loty: 169
Kilometry: 441 450
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
też masz pozajmowane miejsca pod oknami i w środku nie które ?

#204 PostWysłany: 19 Sty 2015 22:49 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Nawet na f4f znajdziecie wiele osob, ktore mialy wszystko ok na Saudi a i tak nie polecialy. Mowie tu o etixach u roznych przewoznikow.
 Profil Relacje PM off  

#205 PostWysłany: 19 Sty 2015 22:50 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
PO ZAKUPIE I EWENTUALNYCH PROBLEMACH APELUJEMY O SPOKÓJ I NIE DZWONIENIE DO PRZEWOŹNIKA!

Następna osoba, która powie ze zdzwoniła do przewoźnika, dostanie ostrzeżenia! :evil:
 Profil Relacje PM off
Kremowka lubi ten post.

#206 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:01 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 110 566
Krajów: 15 / 7.0%
katkar napisał(a):
Czy komuś kto nie dostał potwierdzenia na maila kasa wróciła na konto, bo nam własnie na drugiej karcie z blokady weszło już do obciążeń :/, mimo że wg. mnie z uwagi na nie dojście do skutku transakcji powinno wisieć jako blokada, aż do zwrotu.

Tak, kasa najpierw była zablokowana a dzisiaj ja ściągnęło. Podobno AE kasę oddało dzisiaj, ale złożyłem też reklamacje w banku.
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:02 
Awatar użytkownika

bartekjamajka napisał(a):
a ja mam pytanie o rezerwacje miejsc poprzez stronke AirFrance, czy tam sa jakies oplaty? na AirEuropa placi sie 10€, wiec pytanie czy po rezerwacji miejsc na AirFrance kaska zostanie pozniej sciagnieta czy moze ta rezerwacja w ogole nie zadziala? robil ktos cos takiego w przeszlosci?

Te miejsca z AF jak najbardziej "zadzialaja". bez oplat.

Czemu nie ma miejsc przy oknie? Bo one wcale nie sa pozjamowane przez podroznikow, tylko "zablokowane" do "rozdawania".
Licza ze ktos je kupi za np. 10Euro (mozna tego dokonac na AirEuropa).

Rezerwujac miejsce na AF masz pewnosc ze np. bedziesz siedzial obok siebie ze wspoltowarzyszem.
Czym ryzykujesz?
Ze jakbys podszedl do checkin na lotnisku to Pani sympatyczna moglaby Ci(Wam) dac dwa miejsca obok siebie przy oknie, oczywiscie jezeli beda wolne.
Wybor nalezy do Ciebie
 Profil Relacje PM off
dmn87 lubi ten post.
dmn87 uważa post za pomocny.

#208 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:03 

Zeus napisał(a):
PO ZAKUPIE I EWENTUALNYCH PROBLEMACH APELUJEMY O SPOKÓJ I NIE DZWONIENIE DO PRZEWOŹNIKA!

Następna osoba, która powie ze zdzwoniła do przewoźnika, dostanie ostrzeżenia! :evil:

Kiedy jest bezpieczny czas, aby zadzwonić? ;) Jutro? :twisted: :D
 Profil Relacje PM off
wojtura lubi ten post.

#209 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:07 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 46 487
Krajów: 10 / 4.7%
adamian napisał(a):
katkar napisał(a):
Czy komuś kto nie dostał potwierdzenia na maila kasa wróciła na konto, bo nam własnie na drugiej karcie z blokady weszło już do obciążeń :/, mimo że wg. mnie z uwagi na nie dojście do skutku transakcji powinno wisieć jako blokada, aż do zwrotu.

Tak, kasa najpierw była zablokowana a dzisiaj ja ściągnęło. Podobno AE kasę oddało dzisiaj, ale złożyłem też reklamacje w banku.

Tez złożyliśmy reklamację w banku.
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:09 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
Krajów: 44 / 20.6%
niebieski
wojtura napisał(a):
Soulfly napisał(a):
Wystarczy zadzwonić na infolinię wszystko poprawia a i jak Pani będzie miła to ci etixy na mejla prześlę.Jakoś dla mnie wiarygodność informacji z innych stron linii nie jest największa

to raczej nie wiesz jak to dziala.
To wszystko oparte jest na systemie Amadeus. Dokladnie te same dane sa na KLM, AF, ISlam jak i na tej wspalnialej infolinilinii jak i na lotniskach w check-in czy tez w security

No raczej nie bardzo... Ja zmieniłem na Air France a i tak mam dalej na Air Europa daty urodzeń nie zmienione a na Saudi została mi jedna nie zmieniona, jednej osoby i jej nie mogę zmienić a na infolini babka powiedziała, że wszystkie są poprawne. Miejsca natomiast jak zmieniłem w Air France to i na Air Europa i innych się już pojawiły.

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:10 

niebieski
właśnie robię to samo. rozliczyli transakcje
celll18 lubi ten post.

#212 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:21 
Awatar użytkownika

maciej.moch napisał(a):
wojtura napisał(a):
Soulfly napisał(a):
Wystarczy zadzwonić na infolinię wszystko poprawia a i jak Pani będzie miła to ci etixy na mejla prześlę.Jakoś dla mnie wiarygodność informacji z innych stron linii nie jest największa

to raczej nie wiesz jak to dziala.
To wszystko oparte jest na systemie Amadeus. Dokladnie te same dane sa na KLM, AF, ISlam jak i na tej wspalnialej infolinilinii jak i na lotniskach w check-in czy tez w security

No raczej nie bardzo... Ja zmieniłem na Air France a i tak mam dalej na Air Europa daty urodzeń nie zmienione a na Saudi została mi jedna nie zmieniona, jednej osoby i jej nie mogę zmienić a na infolini babka powiedziała, że wszystkie są poprawne. Miejsca natomiast jak zmieniłem w Air France to i na Air Europa i innych się już pojawiły.

gdzie Ty masz mozliwosc sprawdzenia na AirEuropa dat urodzen?

Chyba tylko na mobilnej wersji. Tak?

proponuje odinstalowac aplikacje i zainstalowac ponownie (albi w Manadzerze aplikacji usunac dane tejze aplikacj z AirEuropa).

Bo aplikacje mobilne troche pracuja troszke inaczej. Bardziej bazuja na jednokrotnym pobraniu danych i pamietaniu ich w cachu.

Daj znac co i jak
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:27 
Awatar użytkownika

Loty: 199
Kilometry: 452 891
Krajów: 46 / 21.5%
katkar napisał(a):
adamian napisał(a):
katkar napisał(a):

Tez złożyliśmy reklamację w banku.

I jest jakaś odpowiedź? Jakiś wpływ na konto? U nas taka sama sytuacja, zamiast zdjąć blokadę rozliczyli transakcję... Czy ktoś się z nimi kontaktował w tej sprawie, czy tylko z bankiem?

#214 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:33 
Awatar użytkownika

Dzwoniliśmy tylko do banku, 5 dni na rozpatrzenie licząc od dnia kontaktu banku z visa, czyli nie wiem od kiedy :D.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 19 Sty 2015 23:39, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:39 

niebieski
Ustawowo max 30 dni roboczych
celll18 lubi ten post.
celll18 uważa post za pomocny.

#216 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:40 
Awatar użytkownika

Czyli spłacamy kredytówkę i czekamy na wynik reklamacji?

Ostatnio edytowany przez katkar 19 Sty 2015 23:41, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:41 

Cytuj:

proponuje odinstalowac aplikacje i zainstalowac ponownie (albi w Manadzerze aplikacji usunac dane tejze aplikacj z AirEuropa).

Bo aplikacje mobilne troche pracuja troszke inaczej. Bardziej bazuja na jednokrotnym pobraniu danych i pamietaniu ich w cachu.

Daj znac co i jak

odinstalowalam i zainstalowalam od nowa aplikacje, ale moje rezerwacje juz tam były i niestety mimo zmiany daty urodzenia w air france,, data w aplikacji nadal jest błędna...
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:42 
Awatar użytkownika

Loty: 199
Kilometry: 452 891
Krajów: 46 / 21.5%
Ech, to jak ktoś dostanie zwrotny przelew na konto to dajcie znać :) I po jakich zabiegach go uzyskaliście - czy przyszedł "sam z siebie", czy po reklamacji, czy po telefonie do linii... ;)

#219 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:50 
Awatar użytkownika

Loty: 212
Kilometry: 503 058
Krajów: 45 / 21.0%
Przeczytałem kilka ostatnich stron tego watku i załamać można ręce. Ile razy apeluje się, zeby nie dzwonić do linii? Podróż życia haha... Dwóch tygodni nie wytrzyma w niepewności tylko od rana w po iedziałek setki telefonów do linii, boshhh
Kremowka lubi ten post.

#220 PostWysłany: 19 Sty 2015 23:52 
Awatar użytkownika

Sandy napisał(a):
Cytuj:

Daj znac co i jak

odinstalowalam i zainstalowalam od nowa aplikacje, ale moje rezerwacje juz tam były i niestety mimo zmiany daty urodzenia w air france,, data w aplikacji nadal jest błędna...

Troszke nie rozumiem. Odinstaslowales i zainsatlowales aplikacje na nowo i Twoje rezeracje juz tam byly? To cos nie tak zrobiles. Bo powinienes na dzien dobry ponownie podac login (email) i haslo.
Usun dane z aplikacji (w Androidze. Ustawienia->Manadzer aplikacji->AirEuropa->Wyczysc dane)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości