Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5084 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 255  Następna
Autor Wiadomość
#941 PostWysłany: 31 Maj 2017 11:52 
Awatar użytkownika

Zbanowany
W sobotę nocuję w Hilton Garden Inn, Al Mina Road w Dubaju - jak na razie to zaoferowali płatny upgrade, ale w sumie to rezerwacja z MMT, do której podpięli moją kartę. ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#942 PostWysłany: 01 Cze 2017 11:06 

srebrny
http://fivefeettofitness.hilton.com/
Hilton’s Five Feet to Fitness is currently available at Parc 55 San Francisco – a Hilton Hotel and Hilton McLean Tysons Corner and is coming soon to markets including Atlanta, Austin, Chicago, Las Vegas, New York and San Diego.
Ciekawe czy to zawita do Europy?
 Profil Relacje PM off  

#943 PostWysłany: 05 Cze 2017 09:33 

Krótkie pytanko.
Chcę rodzicom zafundować pobyt w Świnoujściu za punkty. Czy mogę zrobić rezerwację ze swojego konta, czy lepiej założyć konto na któregoś z nich i przerzucić tam punkty? Zaznaczam, że mają jechać sami, więc mnie jako właściciela konta by nie było na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#944 PostWysłany: 05 Cze 2017 09:36 

Wpisz jednego z rodziców jako drugiego gościa i tyle.
 PM off  

#945 PostWysłany: 07 Cze 2017 20:50 

niebieski
Czy jeśli wybiorę podczas rezerwacji hotelu Suit z 2 sypialniami i zaznaczę, że to dla 4 osób to pozostałe 3 też nabywają przywileje Diamond?
Widzę, że system takie rezerwacje wyszukuję. Zaznaczyłem 1 pokój dla 4 osób i pokazały mi się same apartamenty oraz suity.
Lecę ze znajomymi we wrześniu i chciałbym ich podpiąć pod swoje przywileje. Da się?
 Profil Relacje PM off  

#946 PostWysłany: 07 Cze 2017 22:57 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
@‌wierciu‌
Jesli chodzi o przywileje to jakie masz na myśli? I jaki to hotel?

Tak ogólnie to co do zasady tylko jedna osoba moze korzystać z "twoich" przywilejów ale:
Executive dla apartamentów jest zawsze wiec jak macie 4os na rezerwacji wszyscy wejdą.
Śniadania to kwestia indywidualna hotelu ale to tez nie jest problem bo mozna zjeść w execu jesli jest.
Co do upgradu- moze by sie jakiegoś prezydenta wyrwać udało ale to tez zależy od hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#947 PostWysłany: 10 Cze 2017 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 236
Kilometry: 578 842
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
Mam pytanie do osób ze statusem Gold/Diamond. Czy ktoś miał kiedyś problem z otrzymaniem śniadania jako przywileju w Garden Inn? Wybieram się do Meridy (Meksyk), gdzie hotel tej sieci został niedawno otwarty. Wśród opinii na Tripadvisor (a jest ich jeszcze niewiele) znalazłem informację, że gość nie dostał śniadania przy rezerwacji punktami (status Diamond). Ja też rezerwowałem za pkt i się zastanawiam czy mogą odmówić darmowego śniadania (mam status Gold).

#948 PostWysłany: 10 Cze 2017 14:37 

niebieski
@‌aarongeru‌
Jesli masz zaznaczone ze bierzesz sniadanie to musza ci zapewnić.
Co prawda moze to byc tylko śniadanie kontynentalne ale jakieś musi byc.
Wynika to wprost z przywilejów.

Jak by robili problem bo to nowy hotel to wez zawołaj od razu MoD-a. Teraz w aplikacji przy każdym hotelu pokazują ci sie benefity jakie ci sie należą. Pokażesz mu to i myśle ze nawet jak bd u niego słabo z angielskim to zrozumie. Jak nie to wtedy telefon na infolinie i załatwisz to bez problemu.
Edit:
A co do problemu z przywilejami to nie trzeba jeździć do Meksyku :) jest gdzieś opis na forum jak
Był problem przy rezerwacji za punkty w Hiltonie na Grzybowskiej :D
 Profil Relacje PM off
aarongeru uważa post za pomocny.

#949 PostWysłany: 10 Cze 2017 14:57 
Awatar użytkownika

Loty: 236
Kilometry: 578 842
Krajów: 39 / 18.2%
niebieski
@‌gruby_inversia‌
Dzięki!
Właśnie do tej pory nie miałem problemów nigdy ze śniadaniem w Gardenach, dlatego się zdziwiłem tą opinią ;)
gruby_inversia lubi ten post.

#950 PostWysłany: 10 Cze 2017 15:26 

HON fly4free
dlt
 Profil Relacje PM off  

#951 PostWysłany: 10 Cze 2017 18:54 

Jakieś dokładniejsze informacje odnośnie Grzybowskiej i problemów z rezerwacją? :D Aż założyłem konto z ciekawości bo do tej pory same dobre doznania z nimi miałem.
 Profil Relacje PM off  

#952 PostWysłany: 10 Cze 2017 20:02 

niebieski
Poszukaj na forum ;)
Jesli chodzi o HHonors nie ma za duzo wątków i stron ;)
 Profil Relacje PM off  

#953 PostWysłany: 10 Cze 2017 20:07 

niebieski
Pewnych tematów nie wywleka się na forum publiczne, ale uwierz, że sporo osób miało "nieprzyjemności" wynikające z drewnianego podejścia do klienta przez kadry zarządzające tym obiektem :mrgreen:

Załączniki:
tenor.gif
tenor.gif [ 925.79 KiB | Obejrzany 1674 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#954 PostWysłany: 10 Cze 2017 21:30 

Ja raczej często i gęsto z Grzybowskiej byłem bardzo zadowolony, podczas dwóch z czterech pobytów dostałem UPa do Executive (mimo braku jakiegokolwiek statusu), chociaż było to w zeszłym roku. Pobyt na Grzybowskiej opisze jak tylko dowiem się jak to aktualnie tam wygląda (może coś w przyszłym miesiącu). Aktualnie zastanawiałem się nad weekendowym wypadem (zmienił się status na złoto :) ) - wiecie jak to wygląda w warszawskim DT? Mam na myśli ogólny stan hotelu, strefę wellness, kwestie upgrade'ów i dostępu do saloniku przy rezerwacji zwykłego Kinga poprzez GOLD'a. Subiektywne opinie mile widziane, bo szukając informacji na temat tego DT znajdowałem takie sprzed roku, dwóch i nie wiem jak oddają one aktualny stan rzeczy.

W ogóle chciałbym w tym miejscu powitać serdecznie wszystkich użytkowników forum (przepraszam że nie zrobiłem tego w moim pierwszym poście! :oops: ) i zapewniam że mimo małej ilości postów (aktualnie jest to mój drugi) i dość krótkiego stażu forum przeglądam już jakiś kawałek czasu i postaram się dołożyć tu swoją cegiełkę.

Miłego wieczoru!
 Profil Relacje PM off  

#955 PostWysłany: 10 Cze 2017 23:03 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 342 494
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
Dyskusja o Hiltonie na Grzybowskiej byla na 46 stronie dyskusja-ogolna,1576,78564?start=900 raczej pozytywne komentarze.

#956 PostWysłany: 10 Cze 2017 23:10 

Grzybowskiego to znam już można powiedzieć od podszewki ale dzięki. Chodziło mi o DT Warszawa.
 Profil Relacje PM off  

#957 PostWysłany: 12 Cze 2017 14:30 

Loty: 177
Kilometry: 387 374
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
@‌feniks138‌ w DT Waw przy GOLD możesz zapomnieć o saloniku (biorąc najtańszy pokój). Przy zaznaczonym śniadaniu dostaniesz je bez problemu, dostęp do level up (na basenie) dla gold również dostaniesz. Hotel bardzo przyjemny. Jedyny minus to własnie ten salonik (a raczej jego brak dla gold).

#958 PostWysłany: 12 Cze 2017 18:43 

Dziękuję @monus. Rozumiem że w weekend również kiepsko będzie z upgradem + salonik? Właśnie, poza salonikiem opcja upgrade raczej łatwo osiągalna czy wzbraniają się rękami i nogami przed daniem czegoś od siebie?

Przetestować pewnie przetestuje ale zobaczymy jak miło będzie...

Miłego dnia!
 Profil Relacje PM off  

#959 PostWysłany: 13 Cze 2017 09:10 

Loty: 177
Kilometry: 387 374
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
@‌feniks138‌ w DT Waw pokoje jakoś szczególnie nie różnią się, nawet te podstawowe są przyjemne. Jako gold nie spodziewałbym się upgrade do apartamentu, nawet dla diamond nie dają ich z automatu (nawet jak są wolne to trzeba poprosić i wtedy nie ma problemu). Na tarasie mi nigdy nie zależało. Pokoje trochę większe to np. x106 i xx51, bardzo fajne z dużą łazienką są xx60, xx48 i jeszcze jedne na przeciwko saloniku ale numeru nie pamiętam (ale są to chyba pokoje dla niepełnosprawnych - pewności nie mam). Dostęp do saloniku problematyczny był niezależnie od dnia tygodnia. Znajomi zawsze słyszeli że jest dużo gości z dostępem i nie mogą dać (dużo gości mogło oznaczać 4 osoby w saloniku), ale chętnie sprzedadzą.

#960 PostWysłany: 13 Cze 2017 15:58 

Dziękuję za odpowiedź @monus :) . No nic, zasłużony odpoczynek weekendowy się przyda, trzeba się będzie w takim razie wybrać. Miłego!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5084 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 255  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości