Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 16 Gru 2015 18:11 

kubucha napisał(a):
Podziękowanie za pobyt w 2015 roku. Sprawdźcie maile może też macie. Tylko o póki co nie dodaje mi tych punktów do konta...

Bo gold pointsy mają się pojawić do marca...

Ciekawe - prezent 'na gwiazdkę' chcą dostarczyć do Wielkanocy. Ale dobre i to.

Concierge - 10k. Lepszy rydz, niż nic ;-)
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#202 PostWysłany: 16 Gru 2015 20:28 
Awatar użytkownika

złoty
Niesłychanie podoba mi się ten program. Kiedyś, jak była taka okazja z targetowanej promocji, stworzyłem sobie konto z goldem. Potem skorzystałem z promocji 2for1, przy okazji trafiłem na inną promocję (o której nawet nie wiedziałem) co poskutkowało 25 tysiącami punktów po tych dwóch noclegach. Dokupiłem 2 tysiące punktów i starczyło mi to na 3 noce w hotelu I kategorii punktowej - a teraz kolejne 10 tysięcy punktów za nic...

Podsumowując, za trochę ponad 180 zł i 14 dolarów otrzymałem 2 noce w warszawskim Sobieskim, 3 noce w budapesztańskim Park Inn i teraz jeszcze perspektywę na jedną noc 8-)
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 16 Gru 2015 20:52 

6 nights, 5 stays, silver i 10k points ;)
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 16 Gru 2015 20:55 
Awatar użytkownika

platynowy
Hmm, ja miałem w tym roku tylko 1 pobyt i póki co nic nie przyszło :-(
Czy orientujecie się, czy maile z tym prezentem przyszły jakąś jednorazową falą, czy też cały czas jeszcze są rozsyłane?
 Profil Relacje PM off  

#205 PostWysłany: 17 Gru 2015 00:18 

srebrny
Jeśli jeszcze maila nie otrzymałeś, to spróbuj wpisać swój numer na końcu po "="
www.clubcarlsonthankyou2015.com/en/?id=
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 17 Gru 2015 00:19 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Nie działa :(
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 25 Gru 2015 19:31 

niebieski
Czy Ktoś wie jak wybrnąć z sytuacji, kiedy zapomniało się hasła do logowania a opcją przypomnienia nie skutkuje przesłaniem przez Carlsona żadnego maila, mimo wyświetlania informacji, że mail z resetem hasła został wysłany?
Napisać do ich supportu?
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 25 Gru 2015 21:08 

srebrny
Chyba tylko to Ci pozostaje. Przynajmniej mi nic do głowy nie przychodzi.
Obyś pamiętał jaki nr tel. podałeś w swoim profilu, bo możesz się odbić jak od ściany, jeśli coś nie tak przy weryfikacji.
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 25 Gru 2015 21:22 

niebieski
No właśnie z tym nr tel to mam zagwozdkę, ale nic to wysłałem..w sumie nic nie mam do stracenia, punktów tam chyba nie miałem.
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 25 Gru 2015 21:30 

srebrny
Nr tel. z profilu można sprawdzić jak się robi nową rezerwację (tam się wtedy to pole pojawia i można je zmieniać).
Ale tego i tak w tym momencie nie zrobisz, bo nie możesz się zalogować ...
Ale to tak na przyszłość.
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 25 Gru 2015 21:52 

Loty: 77
Kilometry: 325 362
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
te maile od carlson z linkiem do resetu hasla przychodza z pewnym opoznieniem. czasami kilka godzin. jesli adres jest oki, z pewnoscia przyjdzie .
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 25 Gru 2015 22:21 

niebieski
Do mnie nie przyszło nic od kilu dni, więc chyba coś nie działa jak powinno.
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 06 Sty 2016 01:02 

Hej
Może spotkaliście się już z taką sytuacją i pomożecie.
Właśnie dostałem maila od nich:

"We wanted to remind you that you have XX Gold Points® in your Club CarlsonSM account that will expire soon. In order to maintain these points, we encourage you to complete an Eligible Stay by 28th February 2016"

Czy to oznacza,że punkty zostaną wyczyszczone od 28 lutego poprostu i trzeba się spieszyć,żeby je wykorzystać , czy gdy tylko wystarczy,że zarezerwuje
nocleg za kasę/punkty to okres na wykorzystanie pozostałych punktów się wydłuży?

-- 06 Sty 2016 00:10 --

yarobis napisał(a):
Hej
Może spotkaliście się już z taką sytuacją i pomożecie.
Właśnie dostałem maila od nich:

"We wanted to remind you that you have XX Gold Points® in your Club CarlsonSM account that will expire soon. In order to maintain these points, we encourage you to complete an Eligible Stay by 28th February 2016"

Czy to oznacza,że punkty zostaną wyczyszczone od 28 lutego poprostu i trzeba się spieszyć,żeby je wykorzystać , czy gdy tylko wystarczy,że zarezerwuje
nocleg za kasę/punkty to okres na wykorzystanie pozostałych punktów się wydłuży?

Nie ma to jak znaleźć samemu odpowiedz :D

Do Gold Points expire?
No, Gold Points do not have an expiration date as long as your account remains active by earning or redeeming within a 24 month period.

Czyli rozumiem,że wystarczy użyć cześć punktów, a resztę będzie można użyć następnym razem?
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 06 Sty 2016 02:58 

platynowy
Również dobrze, możesz kupić 1k punktów (albo w inny sposób zasilić) i też zrobisz ruch na koncie.
Na gwałt wydawać ich nie musisz.
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 10 Sty 2016 23:53 

Po wielu bólach i ciągłem zmianie decyzji co do pierwszej realizacji, wygląda na to, że pierwszy Radisson Red powstawnie jednak w europie.

W miejscu dawnego Radisson Blu EU (Bruksela), w kwietniu ma się pojawić pierwszy w świecie Radisson Red.

Hotel właśnie przechodzi remont i przystosowanie do nowej marki.

Ciekawe jak to wypadnie - Radisson Blu EU miał wprawę w obsłudze klienta, dobrze rozpoznawał statusy i działał zgodnie z wytycznymi marki, więc jeśli obsługa zostanie na dotychczasowym poziomie, to będzie super.

Hotel miał też dobre ceny w czasie, kiedy nie było tam wydarzeń związanych z EU, czyli również przez większość weekendów. Fajnie, gdyby i ta jego własność pozostała niezmieniona ;-)
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 11 Sty 2016 20:45 

srebrny
Earn an exclusive bonus on Eligible Stays completed between January 11 and March 31, 2016:
- Stay three times, earn 10,000 bonus points and Silver Elite status,
- Stay four times, earn 20,000 bonus points and Silver Elite status.
Niby tylko dla tych co otrzymali maila, ale i bez tego rejestracja przechodzi:
https://www.clubcarlson.com/secure/offe ... ver.cta.en
W sumie te 10.000 czy 20.000 pkt. to niewiele, ale jeśli przy okazji to schylić się warto.
T@C:
You must be a Club Carlson Red level member to participate in the "Explore and Earn Up to 20,000 + Silver Status" promotion ("Promotion"). Promotion is available exclusively for the Club Carlson member number associated with the email address to which the original Promotion invitation email was sent, is non-transferable and may not be resold, auctioned or bartered. Promotion is valid for Eligible Stays, as defined in the Club Carlson Terms and Conditions, between January 11, 2016 and March 31, 2016 ("Promotion Period"). To earn Promotion bonus Gold Points, you must register online for the Promotion at clubcarlson.com/exploreandearn20ksilver and provide your Club Carlson member number at the time of reservation or at check-in. Once registered, you will earn 10,000 bonus points and will be upgraded to Club Carlson Silver Elite status after completion of three Eligible Stays, or 20,000 bonus points and Silver Elite status after completion of three Eligible Stays at Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM hotels worldwide during the Promotion Period. Stays or nights paid for by redeeming points or by using Points + Cash are not eligible for this Promotion. You only need to register once, but you must register before checkout of the first Eligible Stay in order for that stay to count as a Promotion stay. Members can earn only one bonus during the Promotional Period. Offer not valid for Club Carlson Elite members.
Both the check-in and checkout dates of the stay must take place within the Promotional Period. Bonus Points and Silver Elite status will be credited to your account when the standard Gold Points are credited for the Eligible Stay and will usually be posted to a member's account within 8 to 10 days after the activity through which they were earned.
The Promotion and its terms and conditions are subject to cancellation or change at any time. Participation in Club Carlson subject to the program terms and conditions.
 Profil Relacje PM off
karder lubi ten post.

#217 PostWysłany: 11 Sty 2016 22:36 
Awatar użytkownika

Loty: 739
Kilometry: 830 139
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
Czy ktoś miał ostatnio problem z naliczaniem punktow przez Carlson Club?

Na początku grudnia odbyłem 2 noce - po 14 dniach zglosilem brak punktów a kiedy to nie pomogło napisałem maila. Punkty naliczono dopiero wczoraj (zazwyczaj po 4-5 dniach).

Ponadto w 2015 roku odbyłem w sumie 40 kwalifikowanych noclegów - jako posiadacz karty gold nadwyżka 5 noclegów powinna być dopisana na 2016 (rollover nights)...ale rok 2016 zacząłem z saldem 0. W ubiegłym roku bez problemu rozpocząłem rok z nadwyżką 14 noclegów.

#218 PostWysłany: 12 Sty 2016 04:56 

srebrny
Raczej niewielu tu takich, którzy mają ponad 35 kwalifikowanych noclegów, więc o odpowiedź może być trudno.
Ja ostatni pobyt miałem w styczniu, ale przez pośrednika, czyli niekwalifikujący, stąd odnośnie obecnych problemów z naliczaniem pkt. też się nie wypowiem.
Widziałem natomiast, że w temacie opisz swój pobyt napisałeś o braku wstawki w Sobieskim. Mój pobyt styczniowy był w tym drugim warszawskim hotelu, czyli na Grzybowskiej i też wstawki nie było. W zeszłym roku była zawsze, także przy rezerwacjach przez pośrednika. Rezerwacja była podpięta pod mój nr, był up do pokoju biznesowego, ale listu i wstawki brakowało.
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 12 Sty 2016 10:27 
Awatar użytkownika

@karder, napisz do nich, w CC system czasem szwankuje i najprościej jest wysłać maila
 Profil Relacje PM off  

#220 PostWysłany: 12 Sty 2016 10:53 

srebrny
Za LL info o kolejnych promo:
1. 20.000 pkt. za 7 nocy (członkowie ze statusem):
https://www.clubcarlson.com/secure/offers/11093171
T@C:
Terms and Conditions
You must be a Club Carlson Silver, Gold or Concierge Elite member to participate in the "Extra 20,000 Points" promotion ("Promotion"). Promotion is available exclusively for the Club Carlson member and number associated with the email address to which the original Promotion invitation email was sent, is non-transferable and may not be resold, auctioned or bartered. Promotion is valid for Eligible Nights, as defined in the Club Carlson Terms and Conditions as further qualified below, between January 11, 2016 and March 31, 2016 ("Promotion Period"). Promotion registration and Promotion stays must all occur during the Promotion Period. To earn Promotion bonus Gold Points, you must register online for the Promotion at clubcarlson.com/stay7earn20k and provide your Club Carlson member number at the time of reservation or at check-in. Once registered, you will earn 20,000 bonus points after completion of 7 Eligible Nights at Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM hotels worldwide during the Promotion Period. Stays or nights paid for by redeeming points or by using Points + Cash are not eligible for this Promotion. You only need to register once, but you must register before checkout of the first Eligible Stay in order for that stay to count as a Promotion stay. Members can earn only one bonus during the Promotional Period (i.e., a maximum of 20,000 bonus points in this Promotion). Offer may not be combined with any other offer or promotion, may not be redeemed for cash or credit, and has no cash value.
Both the check-in and checkout dates of the stay must take place within the Promotional Period. Bonus Points will be credited to your account when the standard Gold Points are credited for the Eligible Stay and will usually be posted to a member's account within 8 to 10 days after the activity through which they were earned.
2. dla pozostałych 10.000 pkt. za 2 pobyty / 20.000 pkt. za 3 pobyty:
https://www.clubcarlson.com/secure/offers/11093165
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości