Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 12 Kwi 2016 21:32 

kacper451 napisał(a):
I zapraszają właśnie mailowo, z 20% zniżką:
https://www.radissonred.com/brussels/of ... booknow.en

Załącznik:
BRED.jpg

Miałem testować w najblizszy weekend, niestety, ze względu na ataki termin otwarcia przesunął im się na po weekendzie i nic z tego.

Chętnie przeczytam relacje pierwszych gości jak się ten koncept sprawdza ;-)
 Profil Relacje PM off  

#242 PostWysłany: 14 Kwi 2016 22:40 

srebrny
Czy ktoś robił może ostatnio status matcha do CC? Na jak długo przyznają status? Do lutego 2018?
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 15 Kwi 2016 13:51 

Misiatek napisał(a):
Czy ktoś robił może ostatnio status matcha do CC? Na jak długo przyznają status? Do lutego 2018?

Chyba tylko na rok, matchowałem w marcu, dostałem do lutego 2017. Być może zależy jeszcze od ważności statusu w programie podstawowym.

#244 PostWysłany: 15 Kwi 2016 14:55 

srebrny
Wydaje mi się, ze tam zawsze status dają do lutego następnego roku. Jak robiłem ST wiosną 2015 dostałem Golda do końca lutego 2017.
Dlatego pytałem, czy teraz ze ST będą dawać status do lutego 2018 r.
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 16 Kwi 2016 08:20 

Loty: 139
Kilometry: 183 310
Krajów: 40 / 18.6%
niebieski
ja wczoraj robiłem SM z LCAH Gold i przyznali Silver Elite do lutego 2017.
napisali to samo, że Silverom przysługuje promocja 2for1, 4for2. Napisałem do nich w tej sprawie ale na razie cisza :-/
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 18 Kwi 2016 16:34 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 61.9%
złoty
https://www.clubcarlson.com/secure/offe ... nch.cta.en
Cytuj:
Register now and you can be eligible to earn up to 50,000 Gold Points® on Eligible Nights completed between April 18 and July 31, 2016. The more nights you stay with us, the larger the bonus.

Earn 5,000 bonus Gold Points after completing 2 Eligible Nights
Earn an additional 10,000 bonus Gold Points after completing 5 Eligible Nights
Earn another 10,000 bonus Gold Points after completing 10 Eligible Nights
Earn a final 25,000 bonus Gold Points after completing 15 or more Eligible Nights

You can earn up to 50,000 Gold Points, enough for a free Award Night at most Carlson Rezidor hotels worldwide

T&C
Cytuj:
You must be a Club CarlsonSM member to be eligible to participate in the "50,000 Bonus Points" promotion ("Promotion"). Promotion is valid for Eligible Nights completed during Eligible Stays between April 18, 2016 and July 31, 2016 ("Promotion Period"). An Eligible Stay is defined in the Club Carlson Terms and Conditions. To be eligible to earn bonus Gold Points during the Promotion Period, members must (i) register online for the Promotion at clubcarlson.com/50000bonus; (ii) provide their Club Carlson number at the time of reservation or before checkout; and (iii) complete at least two Eligible Nights at any Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM hotels worldwide during the Promotion Period. During the Promotion Period, registered members are eligible to earn: (i) 5,000 bonus Gold Points after completing 2 Eligible Nights; (ii) an additional 10,000 bonus Gold Points after completing a total of 5 Eligible Nights; (iii) an additional 10,000 bonus Gold Points after completing a total of 10 Eligible Nights; and (iv) a final added bonus of 25,000 bonus Gold Points after completing a total of 15 or more Eligible Nights. Registered members can only earn each bonus one time. The maximum bonus Gold Points a member can earn is 50,000 points after completing a total of 15 Eligible Nights during Eligible Stays that take place during the Promotion Period. Gold Points can only be earned one time per qualifying member. Stays or nights paid for by redeeming Gold Points or by using Points + Cash are not eligible for this Promotion. Members only need to register once, but registration must be received before checkout of the first Eligible Stay to qualify.

Both the check-in and checkout dates of the Eligible Night during an Eligible Stay must take place within the Promotional Period. Bonus Gold Points will be credited to the member's account when the standard Gold Points are credited for the Eligible Nights and will usually be posted to a member's account within 8 to 10 days after the activity through which they were earned.

The Promotion is subject to all Club Carlson Terms and Conditions. Club Carlson reserves the right to add, modify, or discontinue the Promotion without notice. Club Carlson is not responsible for any technical failures/interruptions, internet accessibility problems, incomplete or inaccurate registration information, or other errors of any kind that may affect your registration for this Promotion. Void where prohibited by law. By participating in this Promotion, you agree and consent to these Terms and Conditions.

wychodzi na to, że rezerwacje zrobione przed 18.04, ale odbyte w terminie promocji też daja punkty ;)

#247 PostWysłany: 24 Kwi 2016 16:41 

niebieski
Jak już wiadomo, Club Carlson wysyła wszystkim informację, że Silverom należy się weekend extend. Potwierdzają to 2 przypadki tutaj i kilka na stronie o status match.

Zarezerwowałem hotel w tej promocji i żeby się upewnić, że ona mi się należy napisałem do hotelu (napisali, że tak) i do obsługi klienta club carslon (napisali, że nie). Odpisałem obsłudze klienta, że w takim razie proszę o odwołanie rezerwacji ponieważ stawka jest zła a ja jej nie mogę odwołać on-line. Dostałem odpowiedź, że jednak stawka jest poprawna a Silvery mogą korzystać z Weekend Extend. Teraz ich poprosiłem o przesłanie T&C żeby w hotelu się nie okazało że mi powiedzą, że coś źle zrozumiałem i należy się 2x więcej :lol:

Jak tylko dostanę odpowiedź to edytuję post, to by była świetna wiadomość gdyby ze statusem Silver można było korzystać z WE :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 28 Kwi 2016 10:02 

srebrny
SPG nie chciał się sprzedać Chińczykom, ale Carlson nie miał z tym poblemów.
Ciekawe jakie zmiany, kiedy. A może w ogóle?
Kilka linków poniżej, choć w sumie się pokrywają z wiadomościami.
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... rism-group
https://skift.com/2016/04/27/carlson-ho ... losed-sum/
http://www.startribune.com/carlson-sell ... 377336421/
 Profil Relacje PM off  

#249 PostWysłany: 04 Maj 2016 16:03 

niebieski
w Park Inn Pulkovskaya w Petersburgu bez problemu uznano Weekend Extend z kartą silver.

ogólnie mają straszne zamieszanie z tym :lol: te stawki są zazwyczaj odwoływalne więc jeśli robiliście ostatnio SM i dostaliście Silver z wiadomością, że możecie korzystać z WE to warto próbować, piszcie do service customer CC i do hotelu ;)
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 10 Maj 2016 23:50 

srebrny
maxima napisał(a):
https://www.clubcarlson.com/secure/offers/11477388?s_cid=em.emea.2016.cc.cc.gl.q2.launch.cta.en
Cytuj:
Register now and you can be eligible to earn up to 50,000 Gold Points® on Eligible Nights completed between April 18 and July 31, 2016. The more nights you stay with us, the larger the bonus.

Earn 5,000 bonus Gold Points after completing 2 Eligible Nights
Earn an additional 10,000 bonus Gold Points after completing 5 Eligible Nights
Earn another 10,000 bonus Gold Points after completing 10 Eligible Nights
Earn a final 25,000 bonus Gold Points after completing 15 or more Eligible Nights

You can earn up to 50,000 Gold Points, enough for a free Award Night at most Carlson Rezidor hotels worldwide

wychodzi na to, że rezerwacje zrobione przed 18.04, ale odbyte w terminie promocji też daja punkty ;)

Potwierdzam, że wcześniejsze rezerwacje też punkty bonusowe dają, bo pierwsze dwie noce właśnie mi zaliczyło i 5 tys. jest dodane.
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 11 Maj 2016 08:25 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 61.9%
złoty
Mam zarezerwowane 2 pokoje na 2 noce - myślicie, że zaliczy to jako 4 noce i potem tylko 1 noc trzeba by zrobić, żeby dostać kolejne punkty?

#252 PostWysłany: 11 Maj 2016 08:46 

@maxima, jak rezerwowałem 2 pokoje na 2 rezerwacjach to noce liczyło osobno. :) Na 1 rezerwacji wspólnej nie chciałem ryzykować, nie było też z tego tytułu żadnej korzyści.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#253 PostWysłany: 11 Maj 2016 09:14 

niebieski
Nie zaliczy 2 pokoi na 2 noce jako 4 noce. Zalicza tylko jeden pokój na jedną rezerwację.
 Profil Relacje PM off  

#254 PostWysłany: 11 Maj 2016 09:42 

srebrny
Ja też robiłem do tej pory zawsze 2 pokoje na odrębnych rezerwacjach. Ale jest w regulaminie, że punkty należą się za maksymalnie dwa pokoje, więc powinny być też naliczone chyba z jednej rezerwacji. Jak z nocami będzie, trudno powiedzieć. Może ktoś potwierdzi.
 Profil Relacje PM off  

#255 PostWysłany: 28 Maj 2016 09:00 

srebrny
Możliwe, ze wpadnie 500 pkt. za rejestrację do CC for Travel Arrangers do 31.05.
https://www.clubcarlson.com/secure/offe ... r=CC4B_MBR
Info za http://blog.frequentflyerbonuses.com/20 ... ng-in.html?
 Profil Relacje PM off  

#256 PostWysłany: 02 Cze 2016 16:26 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Czy ktoś z was mial problem z noclegiem, w którym meldowała sie inna osoba dopisana do rezerwacji? Kolega przyjechał sporo przede mną i zameldował sie bez problemu opłacił pobyt dostał wszystkie przywileje wynikające ze statusu.
Zamiast zaliczyć punkty nocleg znikł z konta... Po kontakcie z supportem okazało sie ze hotel zaliczył no show
Był ktoś w podobnej sytuacji?
 Profil Relacje PM off  

#257 PostWysłany: 07 Cze 2016 17:13 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
odpowiem sam sobie dla potomnych:
1. Najlepiej płacić swoją karta przy czyn nie ma takiego punktu w regulaminie, który zakazuje płatności przez kogoś innego.
2. Jeśli pierwsza melduje sie inna osoba niż osoba posiadająca kartę, osoba posiadająca karte musi pokazać sie w recepcji i "do rejestrować" sie do rezerwacji. Inaczej hotel uznaje ze nas na miejscu nie było i wrzuca w system "no show".

Walka trwa nadal, chociaż mam małe szanse powodzenia gdyż nie za bardzo mam pomysł jak udowodnić ze byłem w hotelu :)
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 08 Cze 2016 09:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Jutro ruszaja ponownie "Dream Deals" - 30% znizki, sniadanie w cenie i 2,500pkt za pobyt. Wiec jesli ktos planuje rezerwacje to sugeruje wstrzymac sie do jutra ;)

Edyta: Link juz dziala!
http://dreamdeals.clubcarlson.com/en/?l ... nch.cta.en
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#259 PostWysłany: 09 Cze 2016 21:08 

indy napisał(a):
Jutro ruszaja ponownie "Dream Deals" - 30% znizki, sniadanie w cenie i 2,500pkt za pobyt. Wiec jesli ktos planuje rezerwacje to sugeruje wstrzymac sie do jutra ;)

Edyta: Link juz dziala!
http://dreamdeals.clubcarlson.com/en/?l ... nch.cta.en

Czy też macie tak, że pokój w tej ofercie można zarezerwować tylko dla jednej osoby w najniższej cenie?
 Profil Relacje PM off  

#260 PostWysłany: 14 Cze 2016 22:56 

srebrny
Do 16.06 możliwość zakupu punktów z 75% bonusem (do znalezienia w Promotions i dalej w Ongoing Deals: https://www.clubcarlson.com/fgp/earn/points.do)
Promotion Terms and Conditions
The Gold Points 3 Day Flash Sale offer (the “Offer”) is valid for Gold Points purchased between Tuesday, June 14 at 12:01 am EDT through Thursday, June, 16, at 11:59 pm EDT ("Offer Period"). Participants will earn a bonus equal to 75% of Gold Points purchased during the Offer Period (e.g., 750 bonus points for each 1,000 points purchased). Bonus points will not count toward the annual 40,000 points purchase maximum. Bonus points and purchased points will be posted to the member's Club Carlson account or the gift recipient's Club Carlson account, as applicable, as one transaction within 2-5 days of purchase. Club Carlson reserves the right to add, modify, or discontinue the Offer without notice. Void where prohibited by law. By participating in this Offer, you agree and consent to these Terms and Conditions, the Points Purchase Terms and Conditions (except as modified above), and the Club Carlson Terms and Conditions.

-- 27 Cze 2016 17:55 --

Sprawdźcie maile, może będzie miła niespodzianka, jak u mnie za 3k:
Dear Tulio,
As a valued member of Club CarlsonSM, we would like to include your feedback on some ideas currently under consideration for the Club Carlson program. We understand your time is valuable and will award you 3,000 Gold Points® for completing this survey.
The survey will take about 7-10 minutes to finish and is open until 6 July 2016. Your responses to this survey are confidential and will not be used for direct marketing purposes. We are not trying to sell you anything.
Thank you in advance for your time and for sharing your opinions. We appreciate your business, and look forward to continuing to serve you.
Please access the survey by clicking the button below containing your unique, one time URL
 Profil Relacje PM off
futro uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 731 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość