Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14094 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 705  Następna
Autor Wiadomość
#881 PostWysłany: 22 Maj 2015 02:39 

Loty: 255
Kilometry: 498 590
Krajów: 64 / 29.9%
Wróciłem z wyjazdu na którym dobiłem Big Winem 2 do statusu gold. Dzisiaj zamierzałem zrobić rezerwacje w Promocji Majowej i nie mogę bo "dane identyfikacyjne są nieprawidłowe. Sprawdź i wprowadź je ponownie". Zauważyłem że po podniesieniu statusu zminiła się ostatnia cyfra mojej karty. Jak próbuję zrobić rezerwację na stary numer to informacja że karta nie istnieje. Jak kasuję numer to hotele się wyszukują wiec raczej na pewno to problem związany z numerem. Rano zadzonię w tej sprawie na infolinię ale może ktoś miał podobne doświadczenia?

Adam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#882 PostWysłany: 22 Maj 2015 08:50 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Zaloguj się na swoje konto na adres mailowy, a nie na nr karty.

#883 PostWysłany: 22 Maj 2015 09:40 

Loty: 115
Kilometry: 113 271
Krajów: 19 / 8.9%
qryku napisał(a):
Wróciłem z wyjazdu na którym dobiłem Big Winem 2 do statusu gold. Dzisiaj zamierzałem zrobić rezerwacje w Promocji Majowej i nie mogę bo "dane identyfikacyjne są nieprawidłowe. Sprawdź i wprowadź je ponownie". Zauważyłem że po podniesieniu statusu zminiła się ostatnia cyfra mojej karty. Jak próbuję zrobić rezerwację na stary numer to informacja że karta nie istnieje. Jak kasuję numer to hotele się wyszukują wiec raczej na pewno to problem związany z numerem. Rano zadzonię w tej sprawie na infolinię ale może ktoś miał podobne doświadczenia?

Adam

Ja tak miałem przez 2 dni, mi status podniósł się do Platinum. Też mam teraz dwie karty widoczne o różnej ostatniej cyfrze i w pierwszych dwóch dniach miałem ten sam błąd przy wyszukiwaniu co Ty, teraz wszystko wróciło do normy.
 Profil Relacje PM off  

#884 PostWysłany: 22 Maj 2015 10:54 

niebieski
Po zmianie statusu zmieniają się dwie cyfry w numerze karty (o dziwo, bo na infolinii mówili, że numer karty jest niezmienny):
- cyfra na pozycji 7, która mówi jaki poziom ma twój status
- ostatnia cyfra, która jest cyfrą kontrolną
Karta stanie się aktywna w momencie, gdy otrzymasz e-mail, że zmienił się twój status i składają ci gratulacje. Ja też tak miałem, zaraz po otrzymaniu e-maila, karta była aktywna. U mnie trwało to 24 godziny.
 Profil Relacje PM off  

#885 PostWysłany: 23 Maj 2015 18:59 

niebieski
Mam pytanie odnośnie akcji promocyjnej Private Sales. Nigdy z tego nie korzystałem, a chciałbym wiedzieć jak bardzo jest ta akcja atrakcyjna w stosunku np. do innych promocji sezononowych np. majowa (10000 pkt) lub standardowych np Hot Deal, czy wczesna rezerwacja.
Czy to Private Sales to oferta dedykowana dla konkretnych klubowiczów, czy dla wszystkich?

Druga sprawa, chciałbym się podzielić informacją, nie wiem czy tu był ten temat poruszany. Mając status Platinum, w jednym z hoteli Ibis chciałem skorzystać z rabatu na posiłek 10% z racji statusu. Kelnerka domagała się ode mnie oryginału karty klubowej. Twierdziła, że musi ją skserować aby mi rabat naliczyć. Dziwne, ponieważ wcześniej korzystałem w innych hotelach ze zniżki i nie musiałem machać kartą, bo rabat naliczono w recepcji na podstawie tego, co widać w systemie. Czyżby to były jakieś wytyczne nowe, czy zwyczajna nadgorliwość kogoś w tym konkretnym hotelu?
 Profil Relacje PM off  

#886 PostWysłany: 27 Maj 2015 23:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Od kilku godzin nie działa logowanie do Accor Le Club - komunikat na zakładce logowania: Usługa jest chwilowo niedostępna. Przepraszamy za tymczasową przerwę. Spróbuj ponownie później.
Jeśli komuś brakuje trochę punktów, to jest szansa uzyskania courtesy bonus 300 pkt. za brak wglądu w punkty i status.

#887 PostWysłany: 27 Maj 2015 23:49 

niebieski
U mnie działa od 2 godzin na bank
 Profil Relacje PM off  

#888 PostWysłany: 27 Maj 2015 23:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Uuuupss... :shock: Faktycznie, spróbowałem na Chromie i działa bez zarzutu. Przez Explorera nadal wywala komunikat:Usługa jest chwilowo niedostępna.
Przepraszamy za tymczasową przerwę. Spróbuj ponownie później.

W takiej sytuacji courtesy może nie przejść...

#889 PostWysłany: 28 Maj 2015 08:04 

niebieski
Skusiłem się na kartę Ibis Business wraz z przedłużeniem ważności statusu Gold. Niby karta miała kosztować 90 euro, jednak po wypełnieniu wniosku okazało się, że Accor chce ode mnie 60 euro i na taką kwotę pojawiła się autoryzacja.
Numer karty przydzielono mi automatycznie, tak więc teraz w systemie rezerwacyjnym na swoim koncie widzę dwie karty.
Z ciekawości próbowałem sprawdzić jak jest naliczany bonus 10% od cen standardowych i 5% od cen promocyjnych. Stawki nie drgnęły. Nie wiem jeszcze jak się korzysta z tych rabatów rezerwując noclegi on-line.
 Profil Relacje PM off  

#890 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:13 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
kolejna promocja - 1500 pkt za 3 pobyty
http://www.accorhotels.com/pl/leclub/ho ... tion.shtml
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#891 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:27 

HON fly4free
coraz słabiej...
 Profil Relacje PM off  

#892 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:33 

Coraz lepiej, zimą było 300 pkt za burgera, teraz 1500 za trzy burgery. Czyli było 300, a jest max 500 pkt za jednego burgera.
 PM off  

#893 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:40 

HON fly4free
???
zimą było 8000 pkt za takie pobyty, czyli ponad 5 razy więcej...
 Profil Relacje PM off  

#894 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:42 
Awatar użytkownika

srebrny
Pozytyw.
Cytuj:
13. Oferta łączy się z innymi aktualnymi ofertami promocyjnymi i korzyściami
 Profil Relacje PM off  

#895 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:44 

niebieski
mezzo napisał(a):
Pozytyw.
Cytuj:
13. Oferta łączy się z innymi aktualnymi ofertami promocyjnymi i korzyściami

Czyli z trzech weekendów można wycisnąć 11500:)tylko jak czytać ze majowa nie łączy się z innymi a ta nowa łączy się z innymi:)
 Profil Relacje PM off  

#896 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:45 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
myślę, że jest problem połączyć to z majową - w majowej musisz rezerwować do 31.05. A ta promocja obowiązuje na rezerwacje od 1.06, więc nie da się połączyć :(

#897 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:47 

niebieski
Czy zatem zaliczy też stawkę "Tylko dla wybranych"?
 Profil Relacje PM off  

#898 PostWysłany: 28 Maj 2015 11:52 

pemat napisał(a):
???
zimą było 8000 pkt za takie pobyty, czyli ponad 5 razy więcej...

Zanim coś się skomentuje trzeba przeczytać o czym to jest.
 PM off  

#899 PostWysłany: 28 Maj 2015 12:08 

HON fly4free
tak właśnie robię i dlatego przeczytałem i przeanalizowałem trochę więcej niż tylko słowo "burger" ;)
mi akurat zimowa promocja burgerowa połączyła się z tą za 3 pobyty, więc zimą za 3 noce dostałem 8500 pkt promocyjnych - zamiast obecnie oferowanych 1500.
jeśli dla Ciebie 8500<1500, to rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować
 Profil Relacje PM off  

#900 PostWysłany: 28 Maj 2015 12:16 

Informacja nie była o Big Winie tylko o jedzeniu w hotelach m.in. o burgerach, a Tobie w głowie się połączyło z Big Winem. Tam nie było ani słowa o Big Winie.
Trzeba czytać uważnie treść wiadomości!
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14094 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 705  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość