Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 64 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 15 Paź 2014 15:38 

niebieski
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, nawet nie liczyłem, że temat się tak rozwinie! :) Co do tego Paryża, wiem że z nim to troche jak z ogórkową, nie wszyscy go trawią. Ja tam jeszcze nie byłem, chcę spróbować po prostu. Bilety kupiłem już dosyć dawno (Wizz, a jakże :P) jednak nie z pomysłem zaręczyn, a jedynie celem wycieczki. A że upewniłem się w między czasie czego chce, to planuję wykorzystać ten wyjazd również do oświadczyn.

Domyślałem się, że sieciówki mają spory narzut, ale nie sądziłem że aż taki. Ciekawy jest pomysł z wycieczką do miejscowego jubilera ze zdjęciem pierścionka, takiego jaki chce :)

Ogólnie jestem spod Poznania i wstyd się przyznać, nie miałem pojęcia, że stąd wywodzą się firmy jubilerskie. Na "osoby z centrali" nie mam co liczyć, po prostu nie znam raczej nikogo takiego. Ale dzięki za trop - będę uważniej się temu przyglądał.

Aaaa i pomysł o kuponach z BL wyborny :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#22 PostWysłany: 15 Paź 2014 15:40 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.5%
srebrny
Na Security się nie wyda. Sprawdzone. Z powodu pierścionka nie "trzepią", chyba, że będzie dużo wart i nie zgłosisz go ;) lub będziesz miał inne rzeczy niedopuszczalne, ale i wtedy nie będą się nim interesować. Schowaj go najlepiej w osobnej kieszonce.

#23 PostWysłany: 18 Paź 2014 23:14 

Loty: 48
Kilometry: 101 952
Krajów: 16 / 7.4%
Jeżeli jesteś z Warszawy, to mogę zaproponować Ci 15 % zniżki w Kurku. :P
myca007 uważa post za pomocny.

#24 PostWysłany: 18 Paź 2014 23:47 

za kupno w aparcie dostaniesz punkty M&M ;)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 19 Paź 2014 00:08 

Loty: 48
Kilometry: 101 952
Krajów: 16 / 7.4%
Jak też płacąc KK M&M

#26 PostWysłany: 24 Maj 2015 18:19 

Witam,

Zamierzam kupić pierścionek w tym tygodniu. Dysponuje ktoś kartą rabatową Apart?

Będę wdzięczny za udostępnienie numeru!

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 24 Maj 2015 18:26 

Lambert napisał(a):
Dysponuje ktoś kartą rabatową Apart?

Dysponuję, pytanie czy nie musisz tej karty mieć fizycznie przy sobie?
 PM off  

#28 PostWysłany: 24 Maj 2015 18:28 

Pytałem, wystarczy numer karty.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 24 Maj 2015 19:02 

No to zapraszam na pw.
 PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 24 Maj 2015 19:23 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.6%
Oby @singielka_1976 nie okazala sie "szczesliwa" wybranka :lol:
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#31 PostWysłany: 24 Maj 2015 19:51 

Pawel_T napisał(a):
Oby @singielka_1976 nie okazala sie "szczesliwa" wybranka :lol:

Uspokoję Cię: nie ma takiej opcji żebym się dała spętać jakimś kawałkiem metalu :lol: .
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#32 PostWysłany: 26 Maj 2015 06:46 

Tutaj wersja bardzo budżetowa :twisted: http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/store ... authToken=
Zawsze można połączyć z wycieczką do Londynu. Polecieć, kupić i od razu klękać :twisted:
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#33 PostWysłany: 27 Maj 2015 10:23 
Awatar użytkownika

Przede wszystkim w apartach, krukach i innych nawet niesieciowych salonach można znacząco negocjować ceny. Co ciekawe, dobrze negocjując kupisz taniej niż w internecie lub z jakimiś zniżkami.

#34 PostWysłany: 27 Maj 2015 12:26 
Awatar użytkownika

Loty: 202
Kilometry: 392 455
Krajów: 45 / 20.9%
niebieski
Anonymous napisał(a):
Tutaj wersja bardzo budżetowa :twisted: http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/store ... authToken=
Zawsze można połączyć z wycieczką do Londynu. Polecieć, kupić i od razu klękać :twisted:
Gorzej jak będzie dociekliwa i zachce poświadczenia oryginalności :lol:
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 27 Maj 2015 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 216 333
Krajów: 24 / 11.2%
By może nie są to idealne wskazówki w stylu wyjdź na róg tej i tej ulicy, tam jest jubiler, który zrobi wszystko za pół ceny i jeszcze dorzucić kartę rabatową, ale być może komuś się przyda:

Jedną z opcji na budżetowy pierścionek jest pierścionek MOISSANITE. Dostępny na ebayu (często darmowa wysyłka worldwide od jakiejś kwoty) i popularny głównie w USA. Kamień robi ogromne wrażenie, ma lepsze właściwości od cyrkonii i nieco gorsze od naturalnego brylanta. Jest natomiast tańszy, dzięki czemu kupisz większy kamień.

Drugą opcją jest kupienie kamienia osobno i pójście z nim do złotnika. Znów, najlepsze deale na kamienie widziałam w USA na jesiennych wyprzedażach (lub ebay).

Trzecia idealna opcja, to własny kruszec (np. stare obrączki), zakupienie kamienia osobno i wtedy płacisz już tylko za robociznę, w Polsce oczywiście. Patriotycznie :)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 27 Maj 2015 18:44 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.7%
srebrny
W temacie zniżek do Apartu:

Przy płatności kartą mBanku jest 5% zniżki, tak samo Citibank i Pekao SA (tych dwóch nie sprawdzałem czy na pewno). Raczej nie łączy się to z Apart Diamont Club - takie info wynika ze szczegółów na Multibenefit, bo:

Jak ktoś ma w pracy Multibenefit to można u nich kupić karty podarunkowe do Apartu - 90zł za kartę o wartości 100zł. I według tego co piszą to one się łączą z tymi zniżkami z kart kredytowych/ADC.

No i za każde wydane 5zł mamy 1 milę Miles&More.

Czyli można zejść do 15-20% zniżki (10 za multibenefit i 5-10 za KK/ADC) plus jeszcze wpadnie trochę mil.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 27 Maj 2015 20:30 
Awatar użytkownika

Loty: 901
Kilometry: 809 273
Krajów: 25 / 11.6%
niebieski
Potwierdzam ze działa 5% z PeKaO SA i potwierdzam ze nie łączy sie z Diamond Apart Club którego mozna wyjąc wiecej zniżki. Z kolei w Kruku mozna wziąć talony np z Shell (4600 shellow za 50pln). Acha, w Aparcie mozna zbierac mile 'M&M , a kiedys mozna było cos za punkty brac.
Odnośnie negocjowania cen to i owszem ale raczej powyzej jakiejś kwoty (zegarek Nowaka itp). Chocia oczywiscie życzę Twojej narzeczonej pierścionka zaręczynowego takiej wartości ;)

Wysłane z mojego iPhone (łatwo zgadnąć po błędach z "ułatwiacza" pisania), przez Tapatalk

#38 PostWysłany: 27 Maj 2015 21:14 

Loty: 72
Kilometry: 167 517
Krajów: 24 / 11.2%
Cos z innej beczki a mianowicie - aukcje jubilerskie...

Nie wiem jak w Polsce, ale w DE mozna fajne blyskotki zdobyc za smieszne pieniadze, nie tylko uzywana ale i nowa bizuterie a takze same kamienie szlachetne.

Przyklad i terminy:

http://www.auktionshaus-arnold.de/

Ja zakupilam piersionek ze zdjecia (17 brylantow i biale zloto za 1200zl)

Zrob wycieczke do Niemiec i zaskocz swoja ''mila'' takim cackiem a na pewno nie powie ''NIE'' ;)

Załączniki:
124.jpg
124.jpg [ 13.06 KiB | Obejrzany 5711 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 10 Paź 2015 16:40 
Awatar użytkownika

singielka_1976 napisał(a):
No to zapraszam na pw.

Jeżeli byłaby szansa na kod 10% do apart to byłbym wdzięczny planuje pierścionek zakupić
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 11 Paź 2015 07:51 

Nie wiem na ile Tobie się spieszy, w Kruku są organizowane promocje nawet do - 40 które obowiązują na pierścionki zaręczynowe i obrączki ślubne. Ja obrączki kupiłem ze zniżką walentynkową z pierścionek ze zniżką wakcyną :). Jako że trochę biżuterii już kupiłem to potwierdzam że w większości salonów można negocjować i żadna karta nie jest potrzebna :)

mogę też polecić salony Verona należące do YES a mające niższe ceny :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 64 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości