Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 195 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 06 Mar 2015 10:12 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Z tego co pamiętam przed reformą też widziało się, że TS istnieje mimo braku 100 postów i roku stażu
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#42 PostWysłany: 06 Mar 2015 12:06 

Loty: 10
Kilometry: 5 872
Krajów: 3 / 1.4%
Potwierdzam, wcześniej też tak było.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 06 Mar 2015 12:27 

He, he
Jakoś mi specjalnie nie brakuje dostępu do tej "wielkiej tajemnicy" :D
Raczej też zaglądałem tam czasami , żeby mieć ubaw z tego co niektórzy wymyślają przy "kodowaniu" :lol:
Jak mam być szczery to bardziej się cieszę , z tych moich 101 punktów reputacji.
Może niektórych tu wkurzam 8-) ale to Pan Algorytm mi przedzielił punkty.
A on się nie myli, bo jest automatem. :mrgreen:
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#44 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:00 

srebrny
Zawsze potrafisz swoj stan pieknie ubrac w slowa i dokonac mistrzowskiej racjonalizacji swojego zachowania. Podziwiam uzdolnienia.
Potwierdza sie,ze szczerosci i uczciwosci kupic sie nie da. Nie zaklamuj rzeczywistosci,bo niektorzy maja pamiec najwidoczniej lepsza od Ciebie i tego,ze lasiles sie na hotel w miejscu zamieszkania,by skorzystac z sauny za free :mrgreen:
Jak jestes taki twardziel, to zrzeknij sie dobrowolnie (na zawsze) wstepu do TS, by nie bylo watpliwosci,ze jestes szczery w wypowiedziach :lol:
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:09 

Jak miałem dostęp, to korzystałem. Nie zaprzeczam. Teraz nie mam to nie korzystam. :mrgreen:
Włosów z głowy nie rwę.
Poza tym na razie jestem obkupiony. A ten miesiąc co mi pozostał, szybko zleci. :lol:
Wyjaśnienia satysfakcjonujące ?
Dożywotnio zrzec się nie mogę , bo jestem chwiejny emocjonalnie.
Co będzie jakbym zmienił zdanie ??
 PM off  

#46 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:14 

A co ma byc? Zalozysz nowy nnick i bedziesz tlukl nowe posty z predkoscia swiatla. :lol:
 Profil Relacje PM off
mordek lubi ten post.

#47 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:15 

Ja niestety straciłem motywację. Wczoraj znalazłem kod na -10 funtów na hotele bez MWZ (jest na retailmenot, wersja UK). I jakoś nie chciało mi się pisać o tym na forum :? Zresztą nie wiem gdzie teraz mam jakieś okazje zamieszczać, żeby było dobrze i nikt mi się nie czepiał. A czytać wertować regulamin też mi się nie chce... Pewnie to przez tą poranna mgłę w Warszawie ;)
 PM off  

#48 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:19 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
czyli maly kamyczek ktory moze byc kiedys lawina....
dzisiaj problemem forumowiczow jest brak dostepu do TS - pal licho jak z niego korzystali i na ile bylo uzyteczne,
a kiedys moze to byc problemem samego http://www.fly4free.pl, ze ludziom po jakims czasie przestanie sie chciec - a szkoda :)
 Profil Relacje PM off
grzes lubi ten post.

#49 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:23 

srebrny
Anonymous napisał(a):
Jak miałem dostęp, to korzystałem. Nie zaprzeczam. Teraz nie mam to nie korzystam. :mrgreen:
Włosów z głowy nie rwę.
Poza tym na razie jestem obkupiony. A ten miesiąc co mi pozostał, szybko zleci. :lol:

Ukajalbys sie publicznie, posypal glowe popiolem, przeprosil za grzechy, przy okazji innych zwyzwal od czci i wiary za brak skruchy za podobne postepki i z duma wrocil na lono rodziny TS. Chyba nie obce ci sa takie umiejetnosci?
Nie oczekiwalem wyjasnien,wiec niewazne czy mnie satysfakcjonuja. Widzialem,ze chcesz z nudow popisac, to podjalem asumpt do odpisania
Co do chwiejnosci emocjonalnej nie bede sie wypowiadal, nie mnie oceniac,ale skoro tak piszesz to przyjmuje do wiadomosci i nie bede kwestionowal diagnozy :D

Ostatnio edytowany przez jacek96, 06 Mar 2015 13:31, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:26 

@correos Święta prawda, byłoby bardzo szkoda jakby fly4free się 'zwineło'. Świetna stronka, dużo fajnych informacji w jednym miejscu i to w naszym języku. A tak powracając do TS, tak sobie pomyślałem, że to trochę nieelegancko kiedy ogranicza się dostęp do informacji, a samemu zerżnęło się ją z 'jawnych' portali zagranicznych...
 PM off  

#51 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:30 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
spoko spoko nic sie nie zwinie
pogrymasza ludzie jak to maja w naturze jakis czas
i bedzie po staremu, watpie by sie nagle ludzie "zdawidzili" czy "ztomkowali"
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:31 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 179 182
Krajów: 29 / 13.6%
srebrny
jacek96 napisał(a):
Zawsze potrafisz swoj stan pieknie ubrac w slowa i dokonac mistrzowskiej racjonalizacji swojego zachowania. Podziwiam uzdolnienia.
Potwierdza sie,ze szczerosci i uczciwosci kupic sie nie da. Nie zaklamuj rzeczywistosci,bo niektorzy maja pamiec najwidoczniej lepsza od Ciebie i tego,ze lasiles sie na hotel w miejscu zamieszkania,by skorzystac z sauny za free :mrgreen:
Jak jestes taki twardziel, to zrzeknij sie dobrowolnie (na zawsze) wstepu do TS, by nie bylo watpliwosci,ze jestes szczery w wypowiedziach :lol:

przynajmniej dzięki użytkownikowi jacakatowice w dniu wystartowania promocji wiedzieliśmy czy to nie jest żaden fejk i można było dalej rezerwować pokoje;)
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:33 

Skoro pożyteczne informacje są dostępne na zagranicznych serwisach to powoli będzie się trzeba tam udać. Amen

Ostatnio edytowany przez George23, 06 Mar 2015 13:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#54 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:34 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 233 296
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
najważniejsze, że od razu od dzisiaj zauważalne jest obniżenie szybkości napływu nowych postów.
przynajmniej człowiek spokojnie zdąży z nimi się zapoznać.
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:35 

jacek96 napisał(a):
Anonymous napisał(a):
Włosów z głowy nie rwę.

Ukajalbys sie publicznie, posypal glowe popiolem, przeprosil za grzechy, przy okazji innych zwyzwal od czci i wiary za brak skruchy za podobne postepki i z duma wrocil na lono rodziny TS. Chyba nie obce ci sa takie umiejetnosci?
Nie oczekiwalem wyjasnien,wiec niewazne czy mnie satysfakcjonuja. Widzialem,ze chcesz z nudow popisac, to podjalem asumpt do odpisania
Co do chwiejnosci emocjonalnej nie bede sie wypowiadal, nie mnie oceniac,ale skoro tak piszesz to przyjmuje do wiadomosci i nie bede kwestionowal diagnozy :D

Niestety nie mogę CHWILOWO kontynuować tej dyskusji, bo nuda się skończyła i właśnie ruszam do Krakowa, korzystać ze wspomnianej przez Ciebie promocji.
Tam też mają saunę za free. :mrgreen:
 PM off  

#56 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:40 

srebrny
To bez szalu...mozna bylo znalezc cos w Wiedniu :D
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:42 

Anonymous napisał(a):
Niestety nie mogę CHWILOWO kontynuować tej dyskusji, bo nuda się skończyła i właśnie ruszam do Krakowa, korzystać ze wspomnianej przez Ciebie promocji.
Tam też mają saunę za free. :mrgreen:

A nie chciałbyś tego robić zawodowo? Ludzie z Fly4free będą Ci podsyłać ryzykowne oferty a Ty będziesz je testował jako pierwszy :twisted:

Dzięki Zeus - własnie się zastanawiałem jak to poprawić :D

Ostatnio edytowany przez Zeus, 06 Mar 2015 13:43, edytowano w sumie 1 raz
poprawa cytatu
 PM off  

#58 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:46 
Awatar użytkownika

srebrny
Anonymous napisał(a):
Włosów z głowy nie rwę.

Nie masz dostępu, ale dokładnie co do dnia wiesz kiedy go uzyskasz i praktycznie możesz przestać być aktywny na forum ;)
Większość nie ma takiego komfortu jak Ty i nawet nie wie co trzeba zrobić, by się tam dostać ;)
Wiem, wiem... pisać, pisać, pisać. :D
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:52 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
tylko że jaca pewnie nie przestanie być aktywny na forum jak się drzwi TS przed nim ponownie otworzą

proponuję zakończyć offtop i wrócić do tematu jak ktoś jeszcze chce.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 06 Mar 2015 13:58 

Zbanowany
widzę że Jacek Jackiem pomiata... Panowie, może by tak priv?

Ja sam z ciekawością dowiaduję się, że na forum mamy †Twierdzę Szyfrów† na potrzeby której istnieje całe forum, że wszyscy ciągną tylko deale a mało daje (heeej, starczyło by zachęcić np. koszulkami (owszem, mało trafione były, lepsze były by np. Powerbanki czy selfie-rączki: tanie badziewie które przydają się w podróży) a nie ograniczać im dostęp; użytkownicy powinni (wg nowych zasad...) być graczami zdobywającymi kolejny level i 'zabijać' innych użytkowników (donosić na innych za pomocą zgłoś). Proponuję zmianę forum na: najlepsza polska gra strategiczna "Zdobądź Twierdzę".
Zdobądź ją szybciej niż wrogowie i posiądź kamień filozoficzny dający Ci bilety ba wszystko za darmo! Zbierz najwięcej lajków (albo pomógł) i bądź gwiazdą! Odczytaj szyfry starożytnych flajów i rozbij bank! Podbij plemię i zostań... Moderatorem :P

Że Reputację forumowicza ocenia teraz automat, i niektórzy mają ją ujemną (czyli że ktoś im ukradł?) na podstawie algorytmu który co by nie było napewno nie ocenia wartości dodanej danego posta. I w efekcie prędzej czy później (idąc tą drogą) forum umrze z braku wartościowych info. Ja sam miałem ostatnio jednego deala - może i się 'nadawał' do ts, nie wiem, niekorzystam :D , - ale nie dałem, za dużo (JUŻ TERAZ!!) tu hejtu, nie wolno nawet jednego postu offtopu zrobić bo forum ma być przejrzyste... Nie trafia to do mnie.
Dżemkuje, skończyłem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 195 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości