Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14093 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 705  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 07 Sty 2015 18:52 
Awatar użytkownika

Loty: 76
Kilometry: 129 541
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Ja próbowałam na chromie i IE i ta sama sytuacja ;) Tymczasem jesteśmy po rozmowie z Centrum Obsługi Klienta, przy okazji podaję nr tel: 225839006, po 10 minutach miał przyjść mail z linkiem potwierdzającym i mija ponad pół godziny maila z accora ani widu ani słychu ;)

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#482 PostWysłany: 07 Sty 2015 18:56 

niebieski
Nie wiem czemu ale mam wrażenie ze ta Polska infolinia w niczym nie pomaga. Bynajmniej mi jeszcze nigdy nie pomogli, a Panie tam pracujące miały wiedzę mniejsza niż ja. Wiec dzwonienie tam to wróżenie ale może akurat komuś się uda.
 Profil Relacje PM off  

#483 PostWysłany: 07 Sty 2015 20:31 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Mi pomogli zmienić adres ;) u żony wpisałem przy rejestracji Krakowska 3 45 bez "/" lub "m." i system wysyłał karty na Krakowska 345 :(, a co śmieszniejsze wyłapała to konsultantka przy reklamacji.

W innych sprawach szczególnie tych z noclegami, punktami i zasadami promocji nie radzą sobie w ogóle.
 Profil Relacje PM off  

#484 PostWysłany: 08 Sty 2015 17:22 
Awatar użytkownika

niebieski
No niestety nadal nie mamy zmienionego adresu email...po drugim telefonie okazało się, że jest problem na wyższym szczeblu z tym naszym nowym mailem :D i że spece pracują nad tym i może to potrwać kilka dni :D Próbował Pan z infolinii również wmówić mojemu mężowi, że to wynika z tego, że już kiedyś korzystaliśmy z tego nowego maila w accorze, co jest oczywiście nieprawdą. No nic czekamy dalej ;)

#485 PostWysłany: 08 Sty 2015 18:41 

niebieski
Tak jak pisałem oni tu na infolinii z niczym sobie nie radzą.
 Profil Relacje PM off  

#486 PostWysłany: 11 Sty 2015 13:47 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Mam problem z zatwierdzeniem 3 meldunków w aplikacji Places by Le Club. Wiszą od ponad 2 tygodni jako oczekujące. Czy ktoś kiedyś czekał tak długo?
 Profil Relacje PM off  

#487 PostWysłany: 11 Sty 2015 13:57 

niebieski
Czasami to trwa. Najwyżej za tydzień napisz reklamacje
 Profil Relacje PM off  

#488 PostWysłany: 11 Sty 2015 14:02 

srebrny
snooka napisał(a):
Mam problem z zatwierdzeniem 3 meldunków w aplikacji Places by Le Club. Wiszą od ponad 2 tygodni jako oczekujące. Czy ktoś kiedyś czekał tak długo?

To jeszcze nic, u mnie trwało 3 miesiące.
 Profil Relacje PM off  

#489 PostWysłany: 11 Sty 2015 14:05 

Tak. U mnie już miesiąc "wiszą"... :)
 Profil Relacje PM off  

#490 PostWysłany: 11 Sty 2015 19:53 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
ja na punkty za Places czekam od listopada... 2013 :(

#491 PostWysłany: 15 Sty 2015 23:25 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Odpisali mi.

"Prosimy o cierpliwość, jako że meldunek z reguły jest zatwierdzany w ciągu 35 dni od chwili jego rejestracji. Akceptacja Pańskiego meldunku zostanie wkrótce przyjęta przez nasz dział techniczny".
 Profil Relacje PM off  

#492 PostWysłany: 16 Sty 2015 11:18 

złoty
snooka napisał(a):
Odpisali mi.

"Prosimy o cierpliwość, jako że meldunek z reguły jest zatwierdzany w ciągu 35 dni od chwili jego rejestracji. Akceptacja Pańskiego meldunku zostanie wkrótce przyjęta przez nasz dział techniczny".

też mi tak odpisuja od jakiegoś roku :( punktów dalej nie ma:( wszystkie meldunki zaakceptowane
Cytuj:
Zainterweniujemy swoją drogą ponownie w Pani kwestii w dniu dzisiejszym poraz kolejny. Prosimy jeszcze z tego względu o więcej cierpliwości.

#493 PostWysłany: 17 Sty 2015 14:08 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
Po co zaczęli rozsyłać maile, że witają w programie lojalnościowym Le Club Accorhotels i po pierwszym pobycie wyślą mi kartę? :?
Ale bur...l tam jest :roll:

#494 PostWysłany: 17 Sty 2015 14:16 
Awatar użytkownika

niebieski
horacy19 napisał(a):
Po co zaczęli rozsyłać maile, że witają w programie lojalnościowym Le Club Accorhotels i po pierwszym pobycie wyślą mi kartę? :?
Ale bur...l tam jest :roll:

Też dostałem :D
W mailu status: undefined
Może chcą mi dać dożywotnią platynę? :lol:

#495 PostWysłany: 17 Sty 2015 16:24 

niebieski
Tez dostałem i sie przerazilem, ale po zalogowaniu na konto stres minal:)
 Profil Relacje PM off  

#496 PostWysłany: 20 Sty 2015 16:31 

złoty
http://www.accorhotels.com/pl/leclub/ho ... xtor=AL-40

500pkt za 2 pobyty w Hiszpanii i Portugalii w lutym i marcu

#497 PostWysłany: 21 Sty 2015 23:26 

maxima napisał(a):
snooka napisał(a):
Odpisali mi.

też mi tak odpisuja od jakiegoś roku :( punktów dalej nie ma:( wszystkie meldunki zaakceptowane
Cytuj:
Zainterweniujemy swoją drogą ponownie w Pani kwestii w dniu dzisiejszym poraz kolejny. Prosimy jeszcze z tego względu o więcej cierpliwości.

Mi meldunki wisiały parę miesięcy.
Wysłałem (zresztą poprzez komunikator fejsa) zapytanie, odpisali i po paru dniach faktycznie pozatwierdzały się.
Ale to niestety nie koniec - po jakimś czasie znów są "oczekujące", z tym, że dla większego efektu wszystkie się podwoiły.
Te z jasnym statusem (zatwierdzone lub odrzucone) są pojedyncze, a oczekujące - podwójne.
Napisałem raz jeszcze, odpowiedzieli, że pracują nad tym, minęło półtora miesiąca - nic. Wysłałem przypomnienie i na razie sobie czekam.
 Profil Relacje PM off  

#498 PostWysłany: 22 Sty 2015 00:25 

BusinessClass napisał(a):
|...o...| napisał(a):
Przestaja wydawc vouchery w walucie USD. Prawda, wie ktos ?

Przed chwilą sprawdzałem, są dostępne.

W jaki sposób sprawdzałeś dostępność dolarową? Zmieniałeś adres zamieszkania na USA? Na swoim mogę wygenerować tylko voucher 40e.
 Profil Relacje PM off  

#499 PostWysłany: 22 Sty 2015 01:34 
Awatar użytkownika

niebieski
@stonka
Skąd wygrzebałeś taki stary post BusinessClass??? :D
Vouchery w USD nie są wydawane już od 25.03.2014.
info napisał(a):
Le Club Accorhotels will process points into $60 USD vouchers until March 25, 2014. Vouchers in USD for Le Club Accorhotels will remain valid for six months until September 2014.
Vouchers in USD for Le Club Accorhotels partners will remain valid for one year to March 25, 2015.
Le Club Accorhotels vouchers issued in Euros are valid worldwide.

#500 PostWysłany: 22 Sty 2015 11:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Tymczasem na fejsie ;)
"Chcielibyśmy przeprosić za wiadomość e-mail zatytułowaną ,,Witaj w programie lojalnościowym Le Club Accorhotels!”, która w ciągu ostatnich dni mogła zostać wysłana do Ciebie na skutek błędu. Treść tej wiadomości była niepoprawna.
Błąd w wiadomości e-mail wynikał z rzadkiej awarii naszego systemu, która została już usunięta. Prosimy o zignorowanie tego komunikatu.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które mogły być spowodowane niepoprawną treścią wiadomości. Zapewniamy, że Twój status w programie Le Club Accorhotels nie uległ zmianie.
Dziękujemy za Twoje zaufanie oraz lojalność i jeszcze raz przepraszamy za wszystkie niedogodności.
Pozdrawiamy,
Zespół Le Club Accorhotels"

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14093 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 705  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości