Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14093 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 705  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 22 Sty 2015 11:10 

niebieski
Ja dostałem wczoraj maila zawierającego takie przeprosiny, ale nic z nich korzystnego nie wynika np żeby jakiś punktów przybyło :)
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#502 PostWysłany: 22 Sty 2015 12:22 

Od dzisiaj nowa, stała oferta promocyjna.
"Prywatna wyprzedaż" obniżki od 30% do 50%, w której co tydzień będą się pojawiać konkretne kraje i hotele.

Skorzystanie z oferty możliwe przez tydzień, rezerwacje na min. 15 dni przed noclegiem.
Aktualne hotele na http://www.accorhotels.com/gb/hotel-pri ... ndex.shtml

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#503 PostWysłany: 22 Sty 2015 13:09 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 151 564
Krajów: 17 / 7.9%
maciejwroclaw napisał(a):
Od dzisiaj nowa, stała oferta promocyjna.

Hmm, na nic nie mogę kliknąć w tej ofercie. Widzę tylko suchy tekst:

Choose your destination: Country See all our offers France Germany Greece Italy Marocco Portugal Spain

Ale jedyny klikalny link to "*View our terms and conditions - Private Sales". Działa ta promocja w ogóle?
 Profil Relacje PM off  

#504 PostWysłany: 22 Sty 2015 13:11 

srebrny
U mnie tak samo. Musimy chyba poczekać aż wgrają na polską wersję strony.
 Profil Relacje PM off  

#505 PostWysłany: 22 Sty 2015 13:42 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
zmiencie sobie krja na UK i pokazuje te oferty:

Private sales - for a 2 nights minimum stay
On Accorhotels.com only

Załączniki:
acc.jpg
acc.jpg [ 129.23 KiB | Obejrzany 2693 razy ]

#506 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:27 
Awatar użytkownika

Loty: 769
Kilometry: 1 122 711
Krajów: 83 / 38.8%
HON fly4free
Do oferty spokojnie można dotrzeć przez swoje konto na accorhotels.com. Po polsku wybiera się Nasze oferty a potem najlepsze oferty na accorhotels.com i jest się na stronie promocji
 Profil Relacje PM off  

#507 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:36 

złoty
pabien napisał(a):
Do oferty spokojnie można dotrzeć przez swoje konto na accorhotels.com. Po polsku wybiera się Nasze oferty a potem najlepsze oferty na accorhotels.com i jest się na stronie promocji

nie wiem, mi nic nie pokazuje na polskiej stronie :( za to na niemieckiej lub uk interesujący mnie hotel jest za 120eur zamiast 164 eur na polskiej

#508 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:41 

srebrny
U mnie też na polskiej wersji nie ma nadal tych stawek. Są faktycznie na UK.

-- 22 Sty 2015 13:46 --

w większości przypadków zniżka 30 % i wymagany dwudniowy pobyt. To w czym ma być to lepsze od stałej zniżki za wcześniejszą rezerwację?
 Profil Relacje PM off  

#509 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:52 

złoty
ja widzę różnicę - tak jak pisałam - czaiłam się na jakaś promocję na hotel w Porto, bo ze zniżką 30dniową cena była (i nadal na polskiej stornie jest) 164eur. W tej promocji to samo jest po 121eur, czyli prawie 30% taniej ;)

#510 PostWysłany: 22 Sty 2015 15:03 

Loty: 241
Kilometry: 414 136
Krajów: 28 / 13.1%
do kiedy jest mozliwy pobyt?
 Profil Relacje PM off  

#511 PostWysłany: 22 Sty 2015 15:07 

złoty
chyba zależy od hotelu - mi w Portugalii pokazuje do 21 lipca 2015

#512 PostWysłany: 22 Sty 2015 15:40 

Loty: 241
Kilometry: 414 136
Krajów: 28 / 13.1%
dziękuję...teraz widzę
 Profil Relacje PM off  

#513 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:20 

srebrny
maxima napisał(a):
ja widzę różnicę - tak jak pisałam - czaiłam się na jakaś promocję na hotel w Porto, bo ze zniżką 30dniową cena była (i nadal na polskiej stornie jest) 164eur. W tej promocji to samo jest po 121eur, czyli prawie 30% taniej ;)

Ja sprawdzałem dla Lizbony. Mam tam wcześniejszą rezerwację za 360 PLN ze śniadaniem. Z tej "promocji" po dodaniu śniadania wychodzi ok. 340. 5% mniej, możliwe że to kwestia zmiany kursów w międzyczasie. W niektórych przypadkach te 30% zniżki w promocji jest więc bardzo podobne do standardowych 30% za wcześniejszą rezerwację. Podtrzymuję więc pytanie: na czym ma polegać ta nadzwyczajna korzyść? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#514 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:36 

złoty
Misiatek napisał(a):
maxima napisał(a):

Ja sprawdzałem dla Lizbony. Mam tam wcześniejszą rezerwację za 360 PLN ze śniadaniem. Z tej "promocji" po dodaniu śniadania wychodzi ok. 340. 5% mniej, możliwe że to kwestia zmiany kursów w międzyczasie. W niektórych przypadkach te 30% zniżki w promocji jest więc bardzo podobne do standardowych 30% za wcześniejszą rezerwację. Podtrzymuję więc pytanie: na czym ma polegać ta nadzwyczajna korzyść? :roll:

to chyba zalezy kiedy kupowałeś - bo to 30% odnosi się do obecnie oferowanej ceny, a nie 5 mies temu ;)

swoją droga jaki hotel wybrałeś? też szukam jeszcze czegoś w Lizbonie i się waham :)

#515 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:55 

srebrny
Novotel Lisboa. Cena na dziś ze strony PL to 342 PLN ze śniadaniem, ze stawką przedpłaconą. Wychodzi więc dokładnie tak samo jak w tej niby "wyprzedaży".
 Profil Relacje PM off  

#516 PostWysłany: 25 Sty 2015 12:25 

Nowa promocja dla m.in. Polski
3x punkty za pobyty w hotelach Mercure pomiędzy 19. stycznia a 28. lutego dla rezerwacji dokonanych w tym samym okresie.
Szczegóły http://www.accorhotels.com/pl/leclub/ho ... tion.shtml

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#517 PostWysłany: 25 Sty 2015 18:15 

niebieski
3x punkty za pobyty w hotelach Mercure pomiędzy 19. stycznia a 28. lutego dla rezerwacji dokonanych w tym samym okresie.

Jeden z pracowników recepcji zapisał mnie wbrew mojej woli do programu Le Club Accor. Pomyślałem, że skoro już tak się stało to zgłębię trochę wiedzę na temat tego programu. Zauważyłem, jak to już zostało tutaj napisane, że program lojalnościowy oparty jest na bardzo niejasnych zasadach. Dlatego chciałbym wyjaśnić tutaj swoje wątpliwości w oparciu o doświadczenia innych Użytkowników Forum.

W nawiązaniu do opisywanej promocji, chciałem zapytać. Co należy rozumieć dokładnie pod terminem „(...) należy z wyprzedzeniem dokonać rezerwacji (...)”? Czy jeśli zarezerwuję hotel o godz. 1 a pojawię się w nim o godz. 14 to warunek wcześniejszej rezerwacji jest spełniony czy musi to być przykładowo 15 dni wcześniej.

Do promocji „The Six Friends Theory” trzeba się zarejestrować. Czy mogę zarejestrować się do promocji np 26 stycznia a rezerwacji hotelu dokonać 10 lutego ze strony promocji? Czy też muszę rejestrować się w promocji i rezerwacji dokonywać za jednym zamachem?

Jak powinienem dokonać rezerwacji hotelu Mercure we Wrocławiu, aby promocja, z której chcę skorzystać nie została podmieniona na „Moc noworocznych inspiracji we Wrocławiu!”, do której nie trzeba się rejestrować. Obie promocje się teoretycznie wykluczają, ale są aktywne w tym samym czasie.

I jeszcze jedno pytanko czy oferty cenowe „Hot deals” oraz „Tylko dla wybranych” wykluczają się z ofertami punktów bonusowych. Zauważyłem, że przy niektórych promocjach (strony niemieckojęzyczne) jest wprost napisane, że należy skorzystać z oferty cenowej XYZ, w promocjach na polskich stronach piszą jedynie „Oferta nie łączy się z innymi aktualnymi ofertami promocyjnymi i korzyściami (...)”. Czy to oznacza, że aby otrzymać punkty bonusowe należy koniecznie skorzystać z oferty cenowej „Najlepsza cena bez ograniczeń”?

Będę wdzięczny za odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 25 Sty 2015 18:37 
Awatar użytkownika

Loty: 76
Kilometry: 129 541
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski

Dlaczego w Krakowie nie ma mercure'a ja się pytam?! ;) akurat mogłabym się załapać na to promo! ech :/

#519 PostWysłany: 27 Sty 2015 10:58 

złoty
kolejna wyprzedaż:
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-pri ... ndex.shtml

Tym razem kraje naszego regionu: Belgia, Czechy, Francja, Niemcy, Węgry, Holandia i Luksemburg

#520 PostWysłany: 31 Sty 2015 13:02 

niebieski
Nowa promocja na bonusowe punkty za pobyt w Trójmieście i/lub Krakowie od 1 luty 2015 do 31 marca 2015 r.
200 pkt za pierwszy pobyt i 400 pkt za drugi.
http://www.accorhotels.com/pl/leclub/ho ... tion.shtml
Według ogólnych warunków oferta łączy się z innymi aktualnymi ofertami specjalnymi. :)
Do oferty należy się zapisać.

Załączniki:
Krakow-Trojmiasto.png
Krakow-Trojmiasto.png [ 54.95 KiB | Obejrzany 2227 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14093 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 705  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości