Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1161 PostWysłany: 20 Paź 2014 14:31 

niebieski
Witam,
czy ewentualnie przelane punkty z Reiffeisen mogę sprawdzić, logując się na MyWizz w zakładce Profil?

Poki co nie widac zadnych punktow
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1162 PostWysłany: 20 Paź 2014 14:40 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 124 496
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Mnie konsultantka właśnie poinformowała, że naliczyli mi 273 pkt i mogę "spieniężyć" tylko 200, bo przelewają setkami, więc ją zapytałem co z tymi obiecanymi 500? Po chwili zastanowienia odpowiedziała, że zostaną doliczone w ciągu 6 miesięcy :lol: W takim razie poprosiłem aby póki co przelała te 200. Usłyszałem, że niestety nie może tego dzisiaj zrobić bo dzisiaj mają "kłopoty techniczne". :P ja tu widzę niezły burdel...

#1163 PostWysłany: 20 Paź 2014 17:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Trochę świeżych informacji z frontu, znaczy się z infolinii :)
Oddzwoniła do mnie bardzo miła Pani konsultantka i po dłuższej rozmowie mam dalsze informacje, które łącznie z wcześniejszymi składają sie powoli w jakąś całość.

po pierwsze primo
Pani sama przyznała, że jest ogromne zamieszanie z tymi punktami i cały system rodzi się w ciężkich bólach. Zostałem przy okazji zapewniony, że żaden punkt na pewno nie zginie i będzie to można samemu sprawdzić, kiedy uruchomią już do końca cały system - oczywiście w bliżej nieokreślonej przyszłości :)

po drugie primo
W ich systemie widoczne są dwie sumy punktów, w moim przypadku to ok. 2200 + 800 pkt. Przy czym 800 pkt. jest to wartość z bieżącego okresu rozliczeniowego i ich jeszcze nie można użytkować. Natomiast 2200 pkt. zostało zebrane w czasie zakończonych już okresów rozliczeniowych i te punkty zostały podobno automatycznie przekazane do Wizz w dniu 17.10 (powinny się niebawem pokazać na koncie Wizz). Po zakończeniu obecnego okresu rozliczeniowego można dzwonić i zlecać przelanie kolejnych punktów.
Ta informacja w sumie by wyjaśniała dlaczego niektórym osobom (np. górnemu) podano żenująco niską liczbę punktów. Jakaś mało wtajemniczona osoba podała pewnie aktualny stan punktów tylko z obecnego okresu rozliczeniowego.

po trzecie primo
Ogólna liczba zgromadzonych punktów w moim przypadku (ok. 3000) jest mniej więcej poprawna ale raczej bez uwzględnienia powitalnych 500 pkt. Pani niestety pomimo prób, nie była w stanie sprawdzić, czy punkty powitalne zostały naliczone ale oczywiście ponownie zapewniła, że na pewno nie zginą :)
 Profil Relacje PM off
shiver lubi ten post.

#1164 PostWysłany: 20 Paź 2014 18:07 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
Łukasz napisał(a):
tylko skąd klient ma wiedzieć o takich rzeczach skoro nawet obsługa infolinii tego nie wie :P
nie jestem pewien ale może warto zajrzeć do regulaminu. w moim wypadku Pani sama to doradziła.

wtak napisał(a):
Gleba3 napisał(a):
Taki ekran mam po WYLOGOWANIU.
Do logowania wchodzę bezpośrednio:
https://moj.raiffeisenpolbank.com/
I wtedy przechodzi bez problemu do systemu transakcyjnego.

No właśnie nie pomaga ;(
Infolinia też już nie. Odesłali mnie do oddziału. Ten raiffsystem to jest masakra jakaś.
Problem leży po stronie Twojej przeglądarki a nie systemu. Po za Tobą zdecydowana większość nie ma problemów z logowaniem się. Wyczyść wszystko w przeglądarce i pewnie to pomoże. Zobacz tez w innej jak to wygląda.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Wizzair Discount club
#1165 PostWysłany: 20 Paź 2014 19:36 

Witam serdecznie, otrzymałam dzisiaj długo wyczekiwaną kartę debetową Raiffeisena, która zapewnia członkostwo w WDC i teraz moje pytanie, w jaki sposób łącze kartę z Członkostwem( takiej info nie mogę znaleźć w załączniku do karty, ani na stronie Raiffeisena ani Wizz'a), odbywa się to w momencie pierwszego zakupu biletów czy też powinnam najpierw zarejestrować się za pomocą zakładki "MyWizz" na stronie Wizz air? Będę bardzo wdzięczna za łopatologiczną instrukcję postępowania...
 Profil Relacje PM off  

#1166 PostWysłany: 20 Paź 2014 22:06 
Awatar użytkownika

srebrny
zulu napisał(a):
Łukasz napisał(a):
tylko skąd klient ma wiedzieć o takich rzeczach skoro nawet obsługa infolinii tego nie wie :P
nie jestem pewien ale może warto zajrzeć do regulaminu. w moim wypadku Pani sama to doradziła.

wtak napisał(a):
Gleba3 napisał(a):
Taki ekran mam po WYLOGOWANIU.
Do logowania wchodzę bezpośrednio:
https://moj.raiffeisenpolbank.com/
I wtedy przechodzi bez problemu do systemu transakcyjnego.

No właśnie nie pomaga ;(
Infolinia też już nie. Odesłali mnie do oddziału. Ten raiffsystem to jest masakra jakaś.
Problem leży po stronie Twojej przeglądarki a nie systemu. Po za Tobą zdecydowana większość nie ma problemów z logowaniem się. Wyczyść wszystko w przeglądarce i pewnie to pomoże. Zobacz tez w innej jak to wygląda.

Zulu, ale ja już niedługo doktorat z raiffnetu obronię :). Przeglądarek stosowałem 4, na 2 kompach.
Z pewnością problem leży po stronie Raiffeisena.
Byłem w oddziale. Dam znać co dalej.

#1167 PostWysłany: 20 Paź 2014 22:36 
Awatar użytkownika

niebieski
wtak napisał(a):
Zulu, ale ja już niedługo doktorat z raiffnetu obronię :). Przeglądarek stosowałem 4, na 2 kompach.
Z pewnością problem leży po stronie Raiffeisena.
Byłem w oddziale. Dam znać co dalej.
To z niecierpliwością czekamy na info :lol:
 Profil Relacje PM off  

#1168 PostWysłany: 21 Paź 2014 05:52 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
Skoro Regulamin promocji „Wizz Air” mówi:
Cytuj:
4. Punkty naliczone Bank przyzna Uczestnikom po zakończeniu poszczególnych etapów:
a. do dnia 15.10.2014 r. za I etap promocji, a następnie po przekazaniu przez Bank do Wizz informacji
o liczbie punktów przyznanych poszczególnym Uczestnikom; Wizz Air do dnia 20.10.2014 r. doda
do Konta Wizz danego Uczestnika 1 PLN za każde 10 (dziesięć) punktów

to sprawdziłem dzisiaj rano moje saldo na Wizzarze i... dalej widać 0 EUR :? a kartą płacę od września 2014. Chyba trzeba będzie poszukać maila do zgłaszania reklamacji.

#1169 PostWysłany: 21 Paź 2014 07:51 

Loty: 24
Kilometry: 30 624
Krajów: 2 / 0.9%
AlicjaNdw napisał(a):
Witam serdecznie, otrzymałam dzisiaj długo wyczekiwaną kartę debetową Raiffeisena, która zapewnia członkostwo w WDC i teraz moje pytanie, w jaki sposób łącze kartę z Członkostwem( takiej info nie mogę znaleźć w załączniku do karty, ani na stronie Raiffeisena ani Wizz'a), odbywa się to w momencie pierwszego zakupu biletów czy też powinnam najpierw zarejestrować się za pomocą zakładki "MyWizz" na stronie Wizz air? Będę bardzo wdzięczna za łopatologiczną instrukcję postępowania...

Było kilka stron wcześniej - dokładnie tutaj

Według mnie to wygląda to tak - aktywuj kartę, zacznij z niej korzystać i powinnaś otrzymać maila z WizzAir z danymi do zalogowania się.
 Profil Relacje PM off  

#1170 PostWysłany: 21 Paź 2014 07:53 

niebieski
Raphael napisał(a):
Skoro Regulamin promocji „Wizz Air” mówi:
Cytuj:
4. Punkty naliczone Bank przyzna Uczestnikom po zakończeniu poszczególnych etapów:
a. do dnia 15.10.2014 r. za I etap promocji, a następnie po przekazaniu przez Bank do Wizz informacji
o liczbie punktów przyznanych poszczególnym Uczestnikom; Wizz Air do dnia 20.10.2014 r. doda
do Konta Wizz danego Uczestnika 1 PLN za każde 10 (dziesięć) punktów

to sprawdziłem dzisiaj rano moje saldo na Wizzarze i... dalej widać 0 EUR :? a kartą płacę od września 2014. Chyba trzeba będzie poszukać maila do zgłaszania reklamacji.

witam, zacznę od strony formalnej, z regulaminu wynika, że reklamacje można składać: osobiście w oddziale, listem lub przez infolinię, teraz co do punktów, żeby nie bić piany, ja też ich nie mam, idąc dalej raczej nikt ich nie ma, tak można ich bombardować reklamacjami, tylko co to da, problem jest raczej nie do rozwiązania dopóki nie zrobią porządku ze swoim systemem, a jak jest każdy wie jest beznadziejny, tak jak i obsługa, co nam pozostaje, tylko mieć nadzieję, że będzie to szybciej niż później, P.S. cieszmy się dobrym rozliczaniem transakcji walutowych, tym optymistycznym akcentem zakończę, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#1171 PostWysłany: 21 Paź 2014 08:07 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Ponieważ dziś nie zobaczyłem środków na koncie Wizz, a że uwzględniając promocję spodziewam się jakichś 400-500zł (nie w kij dmuchał ;) ) przed chwilą połączyłem się z infolinią. Informacja - rzekomo wczoraj zostały zlecone już wszystkie przelewy punktów do Wizz, mają się kontaktować w ciągu dnia.
 Profil Relacje PM off  

#1172 PostWysłany: 21 Paź 2014 08:15 
Awatar użytkownika

niebieski
mucha napisał(a):
Mnie dziś panienka na (dez)infolinii zapewniała że do końca dnia punkty obowiązkowo pojawią się na moim koncie Wizz zgodnie z regulaminem, nic nie muszę zlecać!

P.S. Kaktus mi na dłoni wyrośnie jak tak się stanie...

Mucha się pewnie cieszy, bo z kaktusem na ręce byłoby bardzo niewygodnie ...
 Profil Relacje PM off  

#1173 PostWysłany: 21 Paź 2014 08:48 

niebieski
Wczoraj złożyłem telefonicznie wniosek o wydanie tej KK ale po tym co tu piszecie mam mieszane uczucia. Tak czy inaczej 2 % zwrotu to chyba aktualnie najlepsza oferta więc nie ma wyjścia.
Konsultant powiedział mi, że "z tego co wie" to WDC można rozszerzyć do opcji 5 osobowej za dopłatą różnicy ceny. Tylko z kim się kontaktować w tym celu? Z wizzem zapewne ale jakimi kanałami ?

#1174 PostWysłany: 21 Paź 2014 08:51 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Wszystko jest napisane na stronie Wizz. Przy pierwszej rezerwacji, za 90zł będziesz mógł do posiadanego "WDC standard" dokupić "WDC Grupa"
 Profil Relacje PM off  

#1175 PostWysłany: 21 Paź 2014 09:08 

Loty: 24
Kilometry: 30 624
Krajów: 2 / 0.9%
Tomek Zien napisał(a):
Wszystko jest napisane na stronie Wizz. Przy pierwszej rezerwacji, za 90zł będziesz mógł do posiadanego "WDC standard" dokupić "WDC Grupa"

Jest tak napisane, ale nie ma informacji jak to zrobić. Próbując kupić bilet będąc nie zalogowanym, po wybraniu lotów z rozkładu pojawia się tabelka z opcjami WDC do wyboru, jeśli rezerwacja jest na więcej niż 2 osoby to opcja Standard jest niedostępna. Ale będąc zalogowanym, z aktywnym WDC w opcji Standard i próbując kupić bilety dla np 3 osób to nie dość, że nalicza normalne ceny to nigdzie nie pojawia się opcja rozszerzenia WDC.

Ostatnio edytowany przez Darek_2003, 21 Paź 2014 15:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1176 PostWysłany: 21 Paź 2014 11:19 

złoty
maczala1 napisał(a):
Mucha się pewnie cieszy, bo z kaktusem na ręce byłoby bardzo niewygodnie ...

Mucha po prostu zna Polbank od bardzo wielu lat i wie jaki burdello tam mają. Ze wszystkim. Po połączeniu banków myślałem że standardy obsługi będą te z Rajfiego (miałem tam też kiedyś konto i wrażenia jak najlepsze) ale niestety się pomyliłem.

Reklamacja złożona na infolinii. Bank miał wystarczająco dużo czasu aby punkty naliczyć i przesłać do Wizz.

#1177 PostWysłany: 21 Paź 2014 15:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Jesteście za bardzo w gorącej wodzie kompani. Jak wam po naliczają nie tak jak trzeba to następne 200 postów to będzie płacz, lament i zgrzytanie zębów. Dajcie sobie jeszcze chwilę czasu i więcej luzu na majtach.

Osobiście na początku też mnie to irytowało ale teraz powoli się przyzwyczaiłem i jestem coraz bardziej zadowolony. Jak wpadną dobrze naliczone punkty to będzie może nawet super.
 Profil Relacje PM off  

#1178 PostWysłany: 21 Paź 2014 16:01 

złoty
zulu napisał(a):
Jesteście za bardzo w gorącej wodzie kompani.

Nie, po prostu od takiej instytucji jak bank wymagamy rzetelności, profesjonalizmu i odpowiedniej jakości obsługi. A przede wszystkim: przestrzegania własnych regulaminów.

#1179 PostWysłany: 21 Paź 2014 16:49 
Awatar użytkownika

niebieski
mucha napisał(a):
zulu napisał(a):
Jesteście za bardzo w gorącej wodzie kompani.

Nie, po prostu od takiej instytucji jak bank wymagamy rzetelności, profesjonalizmu i odpowiedniej jakości obsługi. A przede wszystkim: przestrzegania własnych regulaminów.
Bank w regulaminie napisał po 15.X to oznacza po 15.X a czy to będzie 20 czy 23 to chyba mała różnica.
 Profil Relacje PM off  

#1180 PostWysłany: 21 Paź 2014 16:52 

złoty
zulu, to mamy chyba różne regulaminy przed oczami.

Punkty naliczone Bank przyzna Uczestnikom po zakończeniu poszczególnych etapów:
do Konta Wizz danego Uczestnika 1 PLN za każde 10 (dziesięć) punktów,

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 7 gości