Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1121 PostWysłany: 17 Paź 2014 07:02 
Awatar użytkownika

Loty: 654
Kilometry: 1 486 299
Krajów: 95 / 44.4%
srebrny
Co do uzywania karty w Gruzji bez problemu placilem w kilku miejscach juz i wszystko ok kursu jeszcze nie znam jak wroce to sprawdze. W Armenii porazka nie da sie karta wizz zaplacic nigdzie kod 05 cokolwiek to znaczy tam dala rade karta $ kantoru alior.

Wysyłane z mojego GT-B5512 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#1122 PostWysłany: 17 Paź 2014 07:15 

niebieski
chester0 napisał(a):
Co do uzywania karty w Gruzji bez problemu placilem w kilku miejscach juz i wszystko ok kursu jeszcze nie znam jak wroce to sprawdze. W Armenii porazka nie da sie karta wizz zaplacic nigdzie kod 05 cokolwiek to znaczy tam dala rade karta $ kantoru alior.

A zgłaszałeś w banku wyjazd do Armenii? Z ciekawości pytam. Bo to już nie jest popularny cel wycieczek.

#1123 PostWysłany: 17 Paź 2014 08:28 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
jak długo czekaliście od momentu podpisania dokumentów i przekazania kurierowi do informacji o przyznaniu/odrzuceniu wniosku o kk.? i jak długo potem trwała wysyłka karty?
 Profil Relacje PM off  

#1124 PostWysłany: 17 Paź 2014 09:39 

klimas napisał(a):
jak długo czekaliście od momentu podpisania dokumentów i przekazania kurierowi do informacji o przyznaniu/odrzuceniu wniosku o kk.? i jak długo potem trwała wysyłka karty?

- z tego co pamiętam ponad 2 tygodnie

Przed chwilą dzwoniłem na infolinię Raiffeissen 22 549-99-99, uzyskując informację, iż od poniedziałku 20 października 2014r. każdy posiadacz karty głównej Raiffeissen Wizzair będzie mógł dzwonić, by się dowiedzieć ile zgromadził pkt wizzair i w każdej chwili za darmo zlecić przelanie ich na swoje konto mywizz (tak jak było pisane pełne 10 pkt). Ponadto konsultant nie potwierdza, by pkt. z automatu były przekazywane na konto mywizz po zakończeniu kwartału, według jego słów każdorazowo trzeba dzwonić i zlecać ile pełnych 10 pkt ma być przelane (nie ma wiedzy ile trwa przekazanie, zapewne tak jak z citi 1-3 dni.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 17 Paź 2014 10:06, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#1125 PostWysłany: 17 Paź 2014 09:40 

niebieski
żartujesz....... myślałem,że wysyłałem dokumenty kurierem a nie gołębiem pocztowym....
 Profil Relacje PM off  

#1126 PostWysłany: 17 Paź 2014 09:46 

klimas napisał(a):
żartujesz....... myślałem,że wysyłałem dokumenty kurierem a nie gołębiem pocztowym....

problemem nie jest kurier, a zapewne procedury bankowe, skala wniosków o w/w kk i zapewne liczba pracowników
 PM off  

#1127 PostWysłany: 17 Paź 2014 09:47 

niebieski
racja...ale to daje dobrego światła na bank...no cóż...poczekamy zobaczymy...
 Profil Relacje PM off  

#1128 PostWysłany: 17 Paź 2014 10:00 

PawelGa napisał(a):
U mnie skończyło się tak, że nie chciałem przelewać wynagrodzenia od pracodawcy do RaiffeisenPolbank, więc oferta padła. Jednak jak napisałem wcześniej cała propozycja dotyczyła karty kredytowej - zwolnienie z opłaty rocznej za założenie Konta Wygodnego + przelew wynagrodzenia (nie wchodził w grę przelew z innego konta, musiał być od pracodawcy).

Obecnie jest promocja i zwracają do 3% przelanego wynagrodzenia (nie zaznajamiałem się z regulaminem, piszę co usłyszałem na infolinii), a więc znając naturę rodaków trochę by na tym popłynęli, gdyby stosować twój patent
 PM off  

#1129 PostWysłany: 17 Paź 2014 10:23 

A ciekawe co z tymi bonusowymi pkt. Czy będą one naliczane od razu czy po zakończonej akcji? I od kiedy naliczają dodatkowe pkt od początku czy od otrzymania nowej karty?
 Profil Relacje PM off  

#1130 PostWysłany: 17 Paź 2014 10:27 

pola162 napisał(a):
I od kiedy naliczają dodatkowe pkt od początku czy od otrzymania nowej karty?

Od początku tj w moim przypadku od lipca br, po aktywowaniu właściwej kk Raiffeisen Wizzair każdy otrzyma bonus-premię 500 pkt w przeliczeniu 50 zł.
Z resztą pytań pisz e-maila do Raiffeisen lub dzwoń 22 549-99-99
 PM off  

#1131 PostWysłany: 17 Paź 2014 10:59 

Punkty bonusowe będą przeliczone w styczniu, do 20 pazdziernika mają przelać wszystkie punkty nazbierane poprzednią kartą, a dla użytkowników nowych kart opcja samodzielnego składania dyspozycji będzie od 20.10, docelowo na stronie.
 Profil Relacje PM off  

#1132 PostWysłany: 17 Paź 2014 15:19 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 49 494
Krajów: 11 / 5.1%
petersonka napisał(a):
@Specyficzny, masz już WDC?
Ja aktywowałem kartę 10 października, do dziś nie mam WDC :/

Hej. Mi właśnie aktywowano bezpłatny rok WDC, liczony od daty aktywacji konta na WizzAir, a nie aktywacji karty :)
Poczekaj jeszcze chwilę, a jeśli nie wejdzie to dzwoń na infolinię Raiffeisena. Dzwoniłam tam, bo już zbyt długo czekałam na mail WizzAira w sprawie danych do logowania, po telefonie mail przyszedł na drugi dzień - czyli wczoraj.
 Profil Relacje PM off  

#1133 PostWysłany: 18 Paź 2014 06:25 
Awatar użytkownika

Loty: 654
Kilometry: 1 486 299
Krajów: 95 / 44.4%
srebrny
Tak zglaszalem telefonicznie gdzie jade i zeby mi system nie blokowal karty bo sa transakcje z poza granic RP - mialem juz tak z karta citi. W uzupelnieniu jedna platnosc w gruzji tez nie przeszla byla to sieciowka wendy's w tbilisi ale tam nie poszla tez karta alioru wiec chyba ogolnie cos mieli problem z polaczeniem

Profil Relacje PM off  

#1134 PostWysłany: 18 Paź 2014 08:08 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak od trzech dni wygląda ekran po logowaniu.
Nie mogę się poprawnie zalogować.
Oczywiście nie mam r-online biznes.
Infolinia jak dotąd tylko mówi o ciasteczkach.
Sądzę, że to problem po stronie Raiffa.
Mieliście coś podobnego?

Załączniki:
Raiff logowanie1.jpg
Raiff logowanie1.jpg [ 128.94 KiB | Obejrzany 1178 razy ]

#1135 PostWysłany: 18 Paź 2014 08:39 

niebieski
Taki ekran mam po WYLOGOWANIU.
Do logowania wchodzę bezpośrednio:
https://moj.raiffeisenpolbank.com/
I wtedy przechodzi bez problemu do systemu transakcyjnego.

#1136 PostWysłany: 18 Paź 2014 09:44 

niebieski
wtak napisał(a):
Tak od trzech dni wygląda ekran po logowaniu.
Nie mogę się poprawnie zalogować.
Oczywiście nie mam r-online biznes.
Infolinia jak dotąd tylko mówi o ciasteczkach.
Sądzę, że to problem po stronie Raiffa.
Mieliście coś podobnego?

ja nie moge zalogowac sie na mozilla
przycisk logowanie jest nieaktywny
a na chromie zaden problem

sproboj z inna przegladarka
 Profil Relacje PM off  

#1137 PostWysłany: 18 Paź 2014 12:18 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Krajów: 58 / 27.1%
Zbanowany
Uff, po 16tu minutach na infolinii:

1. Punkty nie są widoczne ani po zalogowaniu do banku ani na konto Wizz.
2. Punkty są naliczane 15go ale można je spieniężyć dopiero 3 dni robocze po tej dacie
3. Spieniężyć je można tylko wydając dyspozycję w call center i nie da się tego zrobić po 22giej.
4. Po wydaniu dyspozycji środki będą widoczne w zakładce "Twoje saldo Wizz" na stronie Wizzair.

#1138 PostWysłany: 18 Paź 2014 12:21 

BusinessClass napisał(a):
Uff, po 16tu minutach na infolinii:

1. Punkty nie są widoczne ani po zalogowaniu do banku ani na konto Wizz.
2. Punkty są naliczane 15go ale można je spieniężyć dopiero 3 dni robocze po tej dacie
3. Spieniężyć je można tylko wydając dyspozycję w call center i nie da się tego zrobić po 22giej.
4. Po wydaniu dyspozycji środki będą widoczne w zakładce "Twoje saldo Wizz" na stronie Wizzair.

Anonymous napisał(a):

Przed chwilą dzwoniłem na infolinię Raiffeissen 22 549-99-99, uzyskując informację, iż od poniedziałku 20 października 2014r. każdy posiadacz karty głównej Raiffeissen Wizzair będzie mógł dzwonić, by się dowiedzieć ile zgromadził pkt wizzair i w każdej chwili za darmo zlecić przelanie ich na swoje konto mywizz (tak jak było pisane pełne 10 pkt). Ponadto konsultant nie potwierdza, by pkt. z automatu były przekazywane na konto mywizz po zakończeniu kwartału, według jego słów każdorazowo trzeba dzwonić i zlecać ile pełnych 10 pkt ma być przelane (nie ma wiedzy ile trwa przekazanie, zapewne tak jak z citi 1-3 dni.

a wystarczyło poczytać

ps. nie mam żadnych problemów z zalogowaniem się na konto R-online za pomocą przeglądarki firefox
 PM off  

#1139 PostWysłany: 18 Paź 2014 18:17 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
BusinessClass napisał(a):

A kojarzy ktoś dlaczego w zakładce "Twoje saldo Wizz" widać kwotę 0 EUR, a nie 0 zł ?

#1140 PostWysłany: 18 Paź 2014 18:31 

Witam,

dostałem wczoraj dokumenty od kuriera, skserowałem sobie kilka stron oraz zostawiłem narazie umowę (niby trzeba oddać 2 egzemplarze, ale jak kurier dowiedział się że się chcę wybrać z tym do radcy prawnego to stwierdził że można sobie zostawić, dośle się później).

Co mnie zainteresowało:

Umowa karty kredytowej Wizz Air Mastercard

pkt 5. Całkowita kwota do zapłąty przez posiadacza ustalona na dzień wystawienia umowy, wynosi 5620,78 zł.

Czy ktoś może mi wyjaśnić powyższe ? Absolutnie nie interesuje mnie ich kredyt, wpłacam środki na rachunek i płacę tak żeby nigdy nie być zadłużonym.

Czy możecie podać jaki jest faktyczny koszt utrzymania karty Wizz Air Mastercard z Raiffeisen ? Latam bardzo mało więc jeśli mam dostać WDC i latać z rabatem czy nawet za darmo, to chce wiedzieć jaki jest prawdziwy koszt tej "zabawy".
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości