Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1101 PostWysłany: 15 Paź 2014 21:15 

PawelGa napisał(a):
Czy kogoś spotkało takie wydarzenie?

Konsultant w oddziale zaproponował mi Konto Wygodne, którego posiadanie + przelew wynagrodzenia według niego zwalnia z opłaty rocznej za kartę kredytową Wizz? Ktoś tak ma? Spotkał się z taką propozycją?

Konto Wygodne nie wygląda źle - http://raiffeisenpolbank.com/klienci-in ... to-wygodne - są nawet premie 1%, 2%, 3% kwartalnie (do 40 zł) za przelew wynagrodzenia + cashback

Jak dla mnie okaże się, że jemu chodziło o Mastercard Debit dającej jedynie darmowe wdc, bo tylko ta może być powiązana z rachunkiem, gdyż ten produkt bankowy w postaci konta osobistego ma się nijak do karty kredytowej (ale to ty wiesz o czym z konsultantem rozmawiałeś, dla pewności słów konsultanta napisz do nich e-maila by mieć to na piśmie)

Rysiek napisał(a):
GregPepe napisał(a):
Miałem konto z citi przeniesione wazne do kwietnia 2015 i teraz mam wazne do 4 X 2015.
Sprawdziłem jest przedłuzone na starych zasadach - można kupować tańsze bilety dla więcej niz 2 osób :)

W jaki sposób można sprawdzić ważność konta.Jakiś czas temu widziałem taką opcję na Mywizz-teraz nie widzę.

Sprawdzisz w profilu na aplikacji mobilnej wizzair (cofnij się kilka stron tego tematu, było pisane co powoduje zmianę ważności wdc)
 PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1102 PostWysłany: 16 Paź 2014 07:37 

Pytanie jak wygląda w praktyce zamawianie karty dodatkowej do kk - oddział twierdzi, że potrzebna jest obecność osoby dla której zamawia się kartę dodatkową, infolinia - że nie?
 PM off  

#1103 PostWysłany: 16 Paź 2014 07:55 

maleczki_kielce napisał(a):
Pytanie jak wygląda w praktyce zamawianie karty dodatkowej do kk - oddział twierdzi, że potrzebna jest obecność osoby dla której zamawia się kartę dodatkową, infolinia - że nie?

Do Oddziału udają się osobiście osoba posiadająca kartę główną oraz osoba starająca się o kartę dodatkową wraz z dowodami osobistymi - nie do przeskoczenia, warunek konieczny
 PM off  

#1104 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:08 
Awatar użytkownika

srebrny
Też wam nie działa dostęp do r-online?

#1105 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:12 
Awatar użytkownika

Loty: 705
Kilometry: 947 291
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
U mnie działa.

#1106 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:31 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
U mnie też OK.
 Profil Relacje PM off  

#1107 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:41 

niebieski
Pytanie techniczne. Przeczytałem wieczorem wątek o nieautoryzowanych obciążeniach KK (tam akurat chodziło o booking.com) i w związku z tym mam do Was pytanie, zmiana wysokości limitu (w ramach przyznanego limitu) możliwa jest w Raiffeisen poprzez system online, czy konieczny jest kontakt z infolinią (tak chyba było w Citi) ?

Ps. Do rezerwacji poprzez booking używałem prepaid, więc to tylko przykład.
 Profil Relacje PM off  

#1108 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:46 

niebieski
mozesz limity zmieniac na stronie www (r-online).

I tu pytanie do osob, ktore maja karte dodatkowa do kk wizz. Tez nie mozecie zmienic pinu i limitow dla karty dodatkowej? nie mam przy niej tych opcji co przy glownej karcie :/
Marecki lubi ten post.

#1109 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:51 

kliperjk napisał(a):
mozesz limity zmieniac na stronie www (r-online).

I tu pytanie do osob, ktore maja karte dodatkowa do kk wizz. Tez nie mozecie zmienic pinu i limitow dla karty dodatkowej? nie mam przy niej tych opcji co przy glownej karcie :/

Jest tak jak piszesz, karta dodatkowa ma spore ograniczenia, tak, że nawet jej online nie aktywujesz i nie nadasz pinu nie mówiąc o zmianie limitu
 PM off
kliperjk uważa post za pomocny.

#1110 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:55 

niebieski
Najgorszy jest ten brak mozliwosci zmiany limitu. Puszczanie zony na zakupy bez latwej mozliwosci ograniczenia dziennego limitu transakcji jest zabojstwem! ;-)

#1111 PostWysłany: 16 Paź 2014 08:58 

kliperjk napisał(a):
Najgorszy jest ten brak mozliwosci zmiany limitu. Puszczanie zony na zakupy bez latwej mozliwosci ograniczenia dziennego limitu transakcji jest zabojstwem! ;-)

Ale to się ustala w oddziale przy wyrabianiu, w każdym bądź razie mnie pracownik pytał, jaki ma być limit na karcie dodatkowej (w każdej chwili możesz podejść jako strona umowy do oddziału i po chwili limit na karcie dodatkowej podnieść lub zmniejszyć)
 PM off  

#1112 PostWysłany: 16 Paź 2014 09:21 

niebieski
Tak, to sie zgadza. Ale powaznie rzecz biorac, karta dodatkowa bedzie sluzyc glownie do wypozyczania samochodu, jak wiemy agencje zakladaja blokade na kilka dobrych tysiecy euro. W tej chwili bedac za granica, zwiekszalem online ten limit na czas wypozyczenia samochodu, teraz bede musial dzwonic za granicy i to robic - troche mniejszy komfort, ale trudno.

Ogolnie Pani z infolinii mowila,ze przebudowuja ten system i niedlugo powinni dodac m.in. mozliwosc zobbaczenia ilosci punktow wizz na koncie raiffaisena, wiec moze tutaj tez to z ta karta dodatkowa poprawia, bo bedzie to na dluzszy czas przeszkadzalo w uzytkowniu tej karty.

#1113 PostWysłany: 16 Paź 2014 12:03 

@Specyficzny, masz już WDC?
Ja aktywowałem kartę 10 października, do dziś nie mam WDC :/
 Profil Relacje PM off  

#1114 PostWysłany: 16 Paź 2014 12:11 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
kliperjk napisał(a):
Ale powaznie rzecz biorac, karta dodatkowa bedzie sluzyc glownie do wypozyczania samochodu, jak wiemy agencje zakladaja blokade na kilka dobrych tysiecy euro. W tej chwili bedac za granica, zwiekszalem online ten limit na czas wypozyczenia samochodu, teraz bede musial dzwonic za granicy i to robic - troche mniejszy komfort, ale trudno.

Przecież rachunek i tak jest jeden dla głównej i dodatkowej więc blokada będzie wspólna dla obu... Nie czaję w czym problem, żeby używać głównej i sobie modyfikować limity online..
 Profil Relacje PM off  

#1115 PostWysłany: 16 Paź 2014 12:15 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Anonymous napisał(a):
PawelGa napisał(a):
Czy kogoś spotkało takie wydarzenie?

Konsultant w oddziale zaproponował mi Konto Wygodne, którego posiadanie + przelew wynagrodzenia według niego zwalnia z opłaty rocznej za kartę kredytową Wizz? Ktoś tak ma? Spotkał się z taką propozycją?

Konto Wygodne nie wygląda źle - http://raiffeisenpolbank.com/klienci-in ... to-wygodne - są nawet premie 1%, 2%, 3% kwartalnie (do 40 zł) za przelew wynagrodzenia + cashback

Anonymous napisał(a):
Jak dla mnie okaże się, że jemu chodziło o Mastercard Debit dającej jedynie darmowe wdc, bo tylko ta może być powiązana z rachunkiem, gdyż ten produkt bankowy w postaci konta osobistego ma się nijak do karty kredytowej (ale to ty wiesz o czym z konsultantem rozmawiałeś, dla pewności słów konsultanta napisz do nich e-maila by mieć to na piśmie)

Kiedy poprosiłem konsultanta o przesłanie regulaminu z tym punktem, powiedział, że taki zapis może pojawić się ekstra w mojej umowie.
No zobaczymy, dam znać. Zdecydowanie rozmawiamy o karcie kredytowej.
 Profil Relacje PM off  

#1116 PostWysłany: 16 Paź 2014 12:37 

niebieski
@ PawelGa

Również zamierzam podczas wizyty w oddziale banku porozmawiać o dodatkowych produktach (lokata, konto), myślę że tworząc taki pakiet można spodziewać się ciekawszych warunków. Na zniesieniu opłaty za kartę mi nie zależy, bo uważam że dość łatwo można to osiągnąć poprzez roczny obrót, ale może uda się korzystniejsze oprocentowanie lokaty. Myślę, że to może być interesująca opcja również dla innych osób.

Także czekam na Twoją relację, sam też podzielę się informacją o efektach.
 Profil Relacje PM off  

#1117 PostWysłany: 16 Paź 2014 19:38 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Marecki napisał(a):
@ PawelGa

Również zamierzam podczas wizyty w oddziale banku porozmawiać o dodatkowych produktach (lokata, konto), myślę że tworząc taki pakiet można spodziewać się ciekawszych warunków. Na zniesieniu opłaty za kartę mi nie zależy, bo uważam że dość łatwo można to osiągnąć poprzez roczny obrót, ale może uda się korzystniejsze oprocentowanie lokaty. Myślę, że to może być interesująca opcja również dla innych osób.

Także czekam na Twoją relację, sam też podzielę się informacją o efektach.

U mnie skończyło się tak, że nie chciałem przelewać wynagrodzenia od pracodawcy do RaiffeisenPolbank, więc oferta padła. Jednak jak napisałem wcześniej cała propozycja dotyczyła karty kredytowej - zwolnienie z opłaty rocznej za założenie Konta Wygodnego + przelew wynagrodzenia (nie wchodził w grę przelew z innego konta, musiał być od pracodawcy).
 Profil Relacje PM off  

#1118 PostWysłany: 16 Paź 2014 22:48 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 49 494
Krajów: 11 / 5.1%
petersonka napisał(a):
@Specyficzny, masz już WDC?
Ja aktywowałem kartę 10 października, do dziś nie mam WDC :/

Też mam taką sytuację. Karta aktywowana, mail od WizzAira przybył, konto zostało odpalone, a ceny nadal pokazuje mi "normalne".
Ktoś wie coś może na ten temat?
 Profil Relacje PM off  

#1119 PostWysłany: 16 Paź 2014 22:55 

Loty: 7
Kilometry: 18 893
Krajów: 5 / 2.3%
gdzie można sprawdzić ,ile mam punktów za używanie karty wizzreiffeisenpolbank,mam karte drugi miesiąci nie wiem ile już uzbierałem?
 Profil Relacje PM off  

#1120 PostWysłany: 17 Paź 2014 06:32 

Loty: 106
Kilometry: 218 640
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
deha napisał(a):
gdzie można sprawdzić ,ile mam punktów za używanie karty wizzreiffeisenpolbank,mam karte drugi miesiąci nie wiem ile już uzbierałem?

Nie chcę marudzić że "było kilka razy w tym wątku" bo było.

System jeszcze jest w budowie i nie ma podglądu zgromadzonych punktów. Na dniach powinniśmy dostać pierwsze punkty na nasze konta Wizz więc się dowiemy ile mamy punktów.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 7 gości