Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 109  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 10 Gru 2011 18:08 

Od wczoraj nie moge zalogować się na stronie Wizzair .Czy ktoś ma podobny problem?wyskakuje napisa że niby błąd i system nie może rozpoznać danych logowania.Czy to jest zwiazane jakoś z problemami z naliczaniem punktów?
 Profil Relacje PM off  

#302 PostWysłany: 10 Gru 2011 22:12 
Awatar użytkownika

Ja z logowaniem na wizzair.com nie mam żadnego problemu.
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 13 Gru 2011 19:14 

złoty
Ja też nie potrafię przelać punktów od kilku dni...

Wystąpiły błędy.
Jeśli problem się powtarza, prosimy o kontakt z Citiphone 801322484

Kolega natomiast przelał swoje bez problemu - więc pewnie znowu problem dotyczy tylko części użytkowników.

#304 PostWysłany: 13 Gru 2011 19:21 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.3%
platynowy
Jestes w stanie oszacować ile masz mniej wiecej PKT prawidłowo naliczonych?

np saldo PKT na rachunku 3000 po zalogowaniu na city
saldo wlasciwe PKT na rachunku wg twoich wlasnych obliczeń 1500
to te 1500 lub mniej PKT spokojnie przelejesz jesli bedziesz chcial 3000 komunikat jest taki jak napisales

Dzwonilem na infolinie zglosilem reklamacje, pytaja czego oczekuje:
To mowie ze rachunek bedzie wskazywal wlasciwy stan PKT i rekompensaty w przyznanych PKT za bledne saldo i niemozliwosc jego przelania. ;)
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 13 Gru 2011 19:24 

złoty
correos napisał(a):
Jestes w stanie oszacować ile masz mniej wiecej PKT prawidłowo naliczonych?

Myślę że to by zajęło sporo czasu więc oleję to i poczekam aż naprawią :)

#306 PostWysłany: 13 Gru 2011 22:04 

Mam pytanko zwiazane z punktami. Bede musiala zwrocic do sklepu pewna rzecz, za ktora zaplacilam karta Wizzaira. Pieniadze zostana mi zwrocone z powrotem na karte. Czy w takiej sytuacji punkty, ktore zostaly naliczone za kupno przedmiotu rowniez zostana mi odebrane? Czy ktos byl w takiej sytuacji? Teoretycznie moglam te punkty juz sobie przelac na konto Wizzaira i wtedy nie mieliby mi czego odbierac (chyba, ze mozna miec minusowa sume punktow;)
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 13 Gru 2011 22:11 

złoty
Finka napisał(a):
Pieniadze zostana mi zwrocone z powrotem na karte. Czy w takiej sytuacji punkty, ktore zostaly naliczone za kupno przedmiotu rowniez zostana mi odebrane? Czy ktos byl w takiej sytuacji?

W przypadku karty Citi-LOT, mile są odejmowane. Jeśli chodzi o kartę Polbank-ERA która daje 1% zwrotu, to również bonus jest odejmowany w przypadku zwrotu transakcji. Jak będzie z kartą Wizz? Nie wiadomo, ale oni mają z obsługą tej karty taki burdel że wszystko się może zdarzyć... teoretycznie punkty powinni zabrać a jeśli saldo nie będzie wystarczające to zrobi się ujemne.

#308 PostWysłany: 13 Gru 2011 22:51 

niebieski
Finka napisał(a):
Mam pytanko zwiazane z punktami. Bede musiala zwrocic do sklepu pewna rzecz, za ktora zaplacilam karta Wizzaira. Pieniadze zostana mi zwrocone z powrotem na karte. Czy w takiej sytuacji punkty, ktore zostaly naliczone za kupno przedmiotu rowniez zostana mi odebrane? Czy ktos byl w takiej sytuacji? Teoretycznie moglam te punkty juz sobie przelac na konto Wizzaira i wtedy nie mieliby mi czego odbierac (chyba, ze mozna miec minusowa sume punktow;)

Teoretycznie powinni odjąć punkty ale w praktyce wiem (kilka razy zdarzyło już mi się dokonać zwrotu), że żadnych punktów nie odejmują.
Podejrzewam, że udoskonalając system (a wiele jest do udoskonalenia) to też poprawią i w przyszłości za zwroty będą odejmować punkty.

A tak w innym temacie - działa Wam "3D Secure" (potwierdzanie transakcji internetowych sms'em)? U mnie padło i do tej pory nie powstało... Tłumaczą się problemami "z dostawcą usługi - firmą zewnętrzną", jednocześnie polecając usługę alerty (płatną, która tylko pokazuje sms'em wykonane już transakcje - mi osobiście do niczego nie przydatną).

#309 PostWysłany: 13 Gru 2011 23:07 

Faktycznie z nimi to nic nie wiadomo, przekonam sie osobiscie, chociaz boje sie, ze jeszcze odejma mi wiecej niz powinni, bo po ich systemie mozna sie wszystkiego spodziewac.
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 13 Gru 2011 23:36 

złoty
Finka napisał(a):
chociaz boje sie, ze jeszcze odejma mi wiecej niz powinni, bo po ich systemie mozna sie wszystkiego spodziewac.

Takie samo prawdopodobieństwo że dodają punktów a nie odejmą :P

#311 PostWysłany: 14 Gru 2011 07:45 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Ja też mam problem z kartą, na koncie mam ponad 3k punktów i nic nie moge z nimi zrobic. 1000 punktow przelalem na konto wizz i już prawie 2 tygodnie minely i punktow ciagle nie ma. Nawet w banku mi powiedzieli, ze nie da się nic z tylko zrobić... ciekaw jestem kiedy obsluga tej karty będzie taka, jak być powinna.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Edit: napisałem zgłoszenie do Citi, oto co mi odpisali:

"Szanowny Panie,

Uprzejmie informujemy, że punkty z rachunku Pana karty kredytowej WizzAir zostaly wysłane, lecz z powodu przejściowych problemów technicznych po stronie partnera Wizz Air termin realizacji przeniesienia tych punktów nastąpi w ciągu 14 dni.
Nadmieniamy, że obecnie Bank wspólnie z Wizzair pracuje nad rozwiązaniem tego problemu. "

#312 PostWysłany: 15 Gru 2011 18:37 

Ja też czekam już 10 dni po przelaniu punktów i...nic....Co za dziadostwo
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 15 Gru 2011 19:05 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.6%
wawa_marcin napisał(a):
"Szanowny Panie,

Uprzejmie informujemy, że punkty z rachunku Pana karty kredytowej WizzAir zostaly wysłane, lecz z powodu przejściowych problemów technicznych po stronie partnera Wizz Air termin realizacji przeniesienia tych punktów nastąpi w ciągu 14 dni.
Nadmieniamy, że obecnie Bank wspólnie z Wizzair pracuje nad rozwiązaniem tego problemu. "

Przejsciowe problemy maja od poczatku istnienia tej karty :D
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 15 Gru 2011 19:20 

Myślę,że powinni nam dać chyba z 5000 pkt w ramach rekompensaty.Cholera człowieka bierze ile już promocji przeszło mi koło nosa
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 16 Gru 2011 14:50 
Awatar użytkownika

Z tego co widze w historii, to punkty ksieguja na koncie wizza co 12-14 dni kalendarzowych. Nastepne powinny pojawic sie 19-20 grudnia
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 19 Gru 2011 20:32 

Czesc! Szukam kogos, kto jest online i pomoze szybko kupic bilet w Wizzairze! (Tak, wiem, mialam pisac na pw ale jestem nowa i nie moge wyslac wiadomosci ;)
Z gory dzieki!
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 21 Gru 2011 08:57 
Awatar użytkownika

Nareszcie citi naprawil naliczanie punktow i wyswietlaja sie prawidlowo.
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 21 Gru 2011 12:09 

niebieski
Do piątku 2000 punktów na start:
https://www.online.citibank.pl/formular ... D=10003111

Mam też pytanie kombinatora:
Punkty powitalne są nabijane po pierwszej transakcji. Czy mogę wobec tego kupić lipny bilet za 4 zł i czekać na punkty startowe? Jeżeli tak, to czy wciąż są problemy z ich naliczaniem czy w końcu są do dyspozycji od ręki?
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 21 Gru 2011 12:14 
Awatar użytkownika

Maciek78 napisał(a):
Do piątku 2000 punktów na start:
https://www.online.citibank.pl/formular ... D=10003111

Mam też pytanie kombinatora:
Punkty powitalne są nabijane po pierwszej transakcji. Czy mogę wobec tego kupić lipny bilet za 4 zł i czekać na punkty startowe? Jeżeli tak, to czy wciąż są problemy z ich naliczaniem czy w końcu są do dyspozycji od ręki?

Z tego co widzialem w historii transakcji, nie ma znaczenia ile wydasz za pierwszym razem bo punkty sa liczone za kwote transakcji + startowe 2 tys (wtedy mialem tysiac).
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 21 Gru 2011 14:03 

złoty
Wreszcie działa internetowe przelewanie punktów (bo przez ostatnie 2 tygodnie nie działało u mnie). Standardowo wiadomość że do 3 dni punkty się pojawią... jednak ja od 5 grudnia czekam na punkty które poprzednio przelałem, niestety bez efektu :|

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości