Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 109  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 21 Gru 2011 14:11 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
mucha napisał(a):
Wreszcie działa internetowe przelewanie punktów (bo przez ostatnie 2 tygodnie nie działało u mnie). Standardowo wiadomość że do 3 dni punkty się pojawią... jednak ja od 5 grudnia czekam na punkty które poprzednio przelałem, niestety bez efektu :|

Mam to samo, tylko że ja w mikołaja przelew zrobiłem... I z 4k punktów zrobiło się 1800 :p

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#322 PostWysłany: 21 Gru 2011 14:14 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
mucha napisał(a):
Wreszcie działa internetowe przelewanie punktów (bo przez ostatnie 2 tygodnie nie działało u mnie). Standardowo wiadomość że do 3 dni punkty się pojawią... jednak ja od 5 grudnia czekam na punkty które poprzednio przelałem, niestety bez efektu :|

U mnie caly czas dzialalo, ale trzeba bylo przelewac inna liczbe punktow niz wykazywal bank (pisalismy o tym wczesniej). Wpisalem tyle ile sam wyliczylem na podstawie zaksiegowanych transakcji i przeszlo bez problemu.
 Profil Relacje PM off  

#323 PostWysłany: 21 Gru 2011 21:11 

i jak tam panowie i panie?Wizz zakesięgował Wam jakieś punkty?Bo u mnie jak na razie nadal straszy "Zero"
 Profil Relacje PM off  

#324 PostWysłany: 21 Gru 2011 21:52 

niebieski
U mnie od mikołaja lipa, jak po nowym roku nie będzie to dzwonię z awanturą :P

#325 PostWysłany: 22 Gru 2011 13:58 

niebieski
Starlight napisał(a):
i jak tam panowie i panie?Wizz zakesięgował Wam jakieś punkty?Bo u mnie jak na razie nadal straszy "Zero"

ja czekam na przelew od 08.12.2011 czyli od 2 tygodni - 400zł nie pojawiło się do tej pory w wizz

#326 PostWysłany: 22 Gru 2011 14:03 
Awatar użytkownika

Tym razem przelewanie punktow trwa dluzej niz dotychczas.
 Profil Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 22 Gru 2011 21:33 

Ja też przelałem punkty 6 i 8.12....no i u Wizza jak w ruskim banku.."Raz wpłacił i więcej nie widział"
 Profil Relacje PM off  

#328 PostWysłany: 23 Gru 2011 19:21 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Panowie rozumiem Wasze rozczarowanie ale dlaczego biernie czekacie.
Proszę opisać wszystkie pojawiające się problemy. Krótko, rzeczowo bez wulgaryzmów.
Odpowiedz poniżej na moje zastrzeżenia związane z naliczaniem pkt :)
Moze Was to zmotywuje.

Wszystkiego najlepszego z okazji Świat dla wszystkich tworzacych i korzystających z dobrodziejstw F4F

Szanowny Panie,

Uprzejmie informujemy, że nieprawidłowa informacja dotycząca liczby dostępnych punktów pojawiła się w systemie bankowym na skutek przejściowych problemów technicznych. Problem został już rozwiązany. Aktualne saldo punktów na Pana karcie wynosi XXXXXX punktów.

Pragniemy poinformować, że po stronie partnera Wizz Air wystąpiły przejściowe problemy techniczne z udostępnieniem punktów na kontach Wizz Air. Aktualny termin realizacji przeniesienia punktów to około 2 tygodnie. Pracujemy w porozumieniu z Partnerem nad naprawą tej usterki.

Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację.
W ramach rekompensaty .........

W przypadku dalszych pytań prosimy o kontakt z Doradcą CitiPhone pod numerami telefonów
801 32 2484 lub 48 22 692 2484.

Z poważaniem,

XXXXXXXXX
Wydział Jakości i Obsługi Procesów Reklamacyjnych

Ostatnio edytowany przez correos, 23 Gru 2011 19:50, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#329 PostWysłany: 23 Gru 2011 19:44 

złoty
correos napisał(a):
Proszę opisać wszystkie pojawiające się problemy. Krótko, rzeczowo bez wulgaryzmów.

Ja do nich piszę średnio raz w tygodniu, ale co to daje? Nic. Odpowiedź że mają problem, przepraszają i pracują nad tym. Tyle to i ja wiem.

Może ja tu czegoś nie rozumiem ale jaki problem zaksięgować punkty na koncie Wizz? Citi przesyła raz na kilka dni raport z listą kont i wartością punktową, oni to wrzucają w system a jeśli nie potrafią automatycznie to jakaś sierotka niech siedzi i te punkty nabija. Wątpię żeby tego mieli tysiące w tygodniu, max. kilkaset... a problem z tego zrobili jakby nie wiadomo jakich nakładów pracy wymagała naprawa tego błędu.

Co dziwne, we wszystkich innych sprawach reklamacyjnych i technicznych Citi zawsze stawał na wysokości zadania. Może więc tutaj z Wizzem się nie dogadują i po stronie landryny jest wina?

#330 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:50 

A mnie się wydaje,że to są kombinacje Wizza. Wiadomo teraz bilety są najdroższe.Do końca roku trasy dostępne za kilkadziesiąt złotych teraz kosztują kilkaset po co więc tracić kasę która utonie w punktach?
 Profil Relacje PM off  

#331 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:52 
Awatar użytkownika

Starlight napisał(a):
A mnie się wydaje,że to są kombinacje Wizza. Wiadomo teraz bilety są najdroższe.Do końca roku trasy dostępne za kilkadziesiąt złotych teraz kosztują kilkaset po co więc tracić kasę która utonie w punktach?

Nie doszukujmy sie spisku, przeciez od poczatku byly z tym problemy.
 Profil Relacje PM off  

#332 PostWysłany: 23 Gru 2011 20:57 

A ja jednak jestem pewien,że system cudownie "odblokuje się" po nowym reku.Taka jest nie spiskowa teoria ale praktyka.Ja wiem jedno.Takie szeregowe "żołnierzyki z tel centrum" to zawsze mają odpowiedź,że nie da się i nie mogą.Wszystko zależy z kim się rozmawia.Wierzcie mi,że w kategorii telefonii cyfrowej,bankowości elektronicznej itp wszystko można załatwić praktycznie od ręki.Absolutnie wszystko.Wszystko zależy od tego z kim się rozmawia (jak wysoko postawionym) i czy chce daną sprawę załatwić czy nie
 Profil Relacje PM off  

#333 PostWysłany: 24 Gru 2011 00:04 

niebieski
correos napisał(a):
Moze Was to zmotywuje.
...

Kto mówi, że biernie czekamy :)
Ja od 3 miesięcy składałem już 4 reklamacje (dotyczące opóźnionego przekazywania punktów, wadliwie działającego 3D Secure i braku wyciągów mailowych) i za każdym razem domagałem się dodatkowo rekompensaty w punktach (zawsze w tej samej liczbie). Efekt:
1) przyznano tyle punktów o ile prosiłem
2) nie przyznano nic
3) przyznano 1/4 tego o co prosiłem
4) przyznano tyle punktów o ile prosiłem
Jestem więc zadowolony - szczęście w nieszczęściu :)

#334 PostWysłany: 24 Gru 2011 00:06 

niebieski
siudamac napisał(a):
correos napisał(a):
Moze Was to zmotywuje.
...

Kto mówi, że biernie czekamy :)
Ja od 3 miesięcy składałem już 4 reklamacje (dotyczące opóźnionego przekazywania punktów, wadliwie działającego 3D Secure i braku wyciągów mailowych) i za każdym razem domagałem się dodatkowo rekompensaty w punktach (zawsze w tej samej liczbie). Efekt:
1) przyznano tyle punktów o ile prosiłem
2) nie przyznano nic
3) przyznano 1/4 tego o co prosiłem
4) przyznano tyle punktów o ile prosiłem
Jestem więc zadowolony - szczęście w nieszczęściu :)

o ile to nie tajemnica, o ile punktów rekompensaty prosiłeś i ile Ci dali?

#335 PostWysłany: 24 Gru 2011 00:49 

niebieski
chyba nie jest to tajemnica bankowa :)

chciałem za każdym razem po 1000
dali 1000 + 250 + 1000 = 2250 do tej pory

#336 PostWysłany: 24 Gru 2011 02:05 

niebieski
siudamac napisał(a):
chyba nie jest to tajemnica bankowa :)

chciałem za każdym razem po 1000
dali 1000 + 250 + 1000 = 2250 do tej pory

Biorąc przykład z Ciebie właśnie piszę kolejną reklamację z prośbą o rekompensatę ;) kto wie, może pod choinkę Citi bank da jakieś punkciki :)

#337 PostWysłany: 25 Gru 2011 21:04 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
zmienili opis na stronie citi, teraz oficjalnie dają sobie na przelew punktów 14 dni
 Profil Relacje PM off  

#338 PostWysłany: 28 Gru 2011 15:21 
Awatar użytkownika

Ja 10 grudnia przelałem testowo 110 punktów i do tej pory się nie pojawiły na wizzair :/
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 29 Gru 2011 00:56 

Zbanowany
Próbował ktoś może przelać punkty na inne konto, niż to wygenerowane przy wydaniu karty?
Mam swoje konto z Xclusive Club, jednak kartę założył tata na swojego maila (mnie by nie dali) i teraz mam problem - mam dwa konta, na jednym możliwość zakupu za punkty, a na drugim z cenami Xclusive. Najchętniej połączyłbym to bez wydawania kolejnych 135zł, ale czy jest to możliwe?

#340 PostWysłany: 29 Gru 2011 01:05 

Mialam dokladnie ten sam problem, opisywalam nawet w tym watku moje przeprawy z infolinia Wizzaira i niestety tylko stracilam 80zl. Sprobuj zadzwonic na infolinie, moze trafisz na bardziej rozgarnietych konsultantow, ale nastaw sie na dluga rozmowe, bo pani konsultantka po zadaniu pytania kaze czekac, potem mowi, aby zadzownic na drugi dzien, kiedy zadzwonisz na drugi dzien, to znowu musisz przedstawiac problem od poczatku, pani konsultankta znow kazde czekac, a na koncu sie dowiadujesz, ze ona jednak nie wie, czy takie cos jest mozliwe i zeby znowu zadzwonic nastepnego dnia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości