Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:09 

niebieski
Dla rezerwujących w Hiltonach (JA: bezzwrotnie, po jednej nocy w dwóch różnych hotelach):

Pani Anna z Double Tree by Hilton Łódź potwierdziła moją rezerwację i podpięła ją do mojego konta HHonors. No, tu już się nic nie może wydarzyć. :evil:

Korzystałem z kodu 4STARUS, dopłaciłem 58,51 PLN. Czekam jeszcze na odpowiedź warszawskiego Hiltona (za 10,82 PLN). :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#242 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:11 

srebrny
jacek96 napisał(a):
Czy w profilu widzicie wszystkie obecne rezerwacje?
Czy musicie podawc za kazdym razem numer rezerwacji?
Mam problem, gdyz za kazdym razem musze od nowa wprowadzac numer rezerwacji, by ja podejrzec. Na bookingu widze wszyskie, bez wprowadzania za kazdym razem numeru rezerwacji ktora chce obejrzec.
Moze mam cos zle skonfigurowane konto,bo troche dziwna funkcjonalnosc.

Rozwalacie mnie tymi wpisami, a takze Ci co domagaja sie merytorycznej dyskusji.
Moj wpis sprzed dwoch godzin bez odpowiedzi,choc jak rozumiem zabieraja tu glos osoby,ktore robily rezerwacje. Czyzbyscie nie potrafili udzielic odpowiedzi na tak proste pytanie?
Rozumiem,ze interesujecie sie czy wasze rezerwacje jeszcze wisza i stad masa dublowanych pytan do JIK'a, choc juz kilkakrotnie odpowiadal czym placil, w jakiej walucie i czy rezerwacja byla zwrotna.
Poki co czekam na kolejne dublowane pytania, nie liczac, ze ktos mi odpowie.
Chetnie tez poczytam nastepne wolania, o merytoryczne wypowiedzi.

Ostatnio edytowany przez jacek96, 22 Sie 2014 14:14, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:12 

niebieski
JIK napisał(a):
invasion napisał(a):
JIK napisał(a):

Ten samo hotel, noc po nocy.
Rezerwacje robione o 5:40

Czyli może potwierdzić się to, że szansę mają jedynie osoby z rezerwacjami bezzwrotnymi w różnych hotelach bądź pojedyncze. No nic, czekam.

Taką też miałem i została anulowana

Twoje rezerwacje mogły zostać anulowane hurtowo, z powodu tego Szanghaju.
 Profil Relacje PM off  

#244 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:16 

srebrny
jacek96 napisał(a):
Moj wpis sprzed dwoch godzin bez odpowiedzi,choc jak rozumiem zabieraja tu glos osoby,ktore robily rezerwacje. Czyzbyscie nie potrafili udzielic odpowiedzi na tak proste pytanie?

No przecież ktoś ci odpowiedział. Przejrzyj uważnie posty.
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:16 
Awatar użytkownika

niebieski
jacek96 napisał(a):
jacek96 napisał(a):
Czy w profilu widzicie wszystkie obecne rezerwacje?
Czy musicie podawc za kazdym razem numer rezerwacji?
Mam problem, gdyz za kazdym razem musze od nowa wprowadzac numer rezerwacji, by ja podejrzec. Na bookingu widze wszyskie, bez wprowadzania za kazdym razem numeru rezerwacji ktora chce obejrzec.
Moze mam cos zle skonfigurowane konto,bo troche dziwna funkcjonalnosc.

Rozwalacie mnie tymi wpisami, a takze Ci co domagaja sie merytorycznej dyskusji.
Rozumiem,ze interesujecie sie czy wasze rezerwacje jeszcze wisza i stad masa dublowanych pytan do JIK'a, choc juz kilkakrotnie odpowiadal czym placil, w jakiej walucie i czy rezerwacja byla zwrotna.
Poki co czekam na kolejne dublowane pytania, nie liczac, ze ktos mi odpowie.
Chetnie tez poczytam nastepne wolania, o merytoryczne wypowiedzi.

Padla juz odpowiedz na Twoje pytanie - tak, wszystkie rezerwacje sa widoczne w profilu. Jesli jakas robiles PRZED zalozeniem konta na hotels.com to musisz ja recznie wyszukac (przez nr rezerwacji) i pewnie da sie jakos podpiac ja do konta.
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:20 

srebrny
Dzieki i sorry,ale w tym gaszczu wypowiedzi gdzies mi umknelo :)
Konto mialem przed dokonaniem rezerwacji,ale nie,logowalem sie podczas zakupow.
To slabo, bo choc recznie dodaje, to nie zapisuje w historie. Jeszcze pozniej sprobuje inaczej.
 Profil Relacje PM off  

#247 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 276 461
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
mayka napisał(a):
I jak z tymi rezerwacjami? nadal anulują?

a czy w przypadku ofert "zwrotnych" ale drogich (2 noclegi za ok. 500 USD - i to w 3* :) wykorzystany kod z wart minimalną, pojedyncze rezerwacje i tak by się nie opłacały, bo hotel stawki za 2 noclegi miał korzystniejsze niż za pojedyncze) - też zdarzyły się komuś anulacje?

a czy zdarzyła się komuś jakaś anulacja z wykorzystaniem tych kodów z wartością minimalną? :)

.... a czy na moje pytanie ktoś może odpowie...? :roll:

#248 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:21 

niebieski
kamwad napisał(a):
Dla rezerwujących w Hiltonach (JA: bezzwrotnie, po jednej nocy w dwóch różnych hotelach):

Pani Anna z Double Tree by Hilton Łódź potwierdziła moją rezerwację i podpięła ją do mojego konta HHonors. No, tu już się nic nie może wydarzyć. :evil:

Korzystałem z kodu 4STARUS, dopłaciłem 58,51 PLN. Czekam jeszcze na odpowiedź warszawskiego Hiltona (za 10,82 PLN). :mrgreen:

Hilton Warszawa właśnie potwierdził to samo. 8-) 8-)
 Profil Relacje PM off  

#249 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:26 

srebrny
kamwad napisał(a):
Hilton Warszawa właśnie potwierdził to samo. 8-) 8-)

Super! Dzięki za info. :D
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:29 

Zbanowany
Jestem po kolejnej rozmowie tel. z Radisson Blu Center Hotel w Warszawie. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się o statusie swojej rezerwacji w tym hotelu, wystarczy wykonać jeden tel., podać swoje imię i nazwisko oraz nr rezerwacji z hotels.com, a uprzejmie zostaniecie poinformowani czy Wasza rezerwacja trafiła już do systemu hotelu. Jeśli TAK, to na 100% jest pewne, że zostanie ona zrealizowana.
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:31 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
WYsłałem wczoraj maila do Mercure, jednak nie mam nadal odpowiedzi co z rezerwacjami, czy coś robią :( ma ktoś może info na temat tej sieci (lub ogólnie Accor) potwierdzonego przez hotel? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#252 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:35 

Wiadomo coś, co z rezerwacjami w Westin w Warszawie?
 Profil Relacje PM off  

#253 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:36 

niebieski
Ja miałem 7 rezerwacji pod rząd w Bułgarii z możliwością anulacji, skasowana została większość, ale środkowe zostały. W sumie ciekawe rozwiązanie :lol: Maila z hotels dostałem wczoraj, a dzisiaj hotel mi potwierdził, że część została skasowana. Moralizatorom proponuję by zaczekali jeszcze trochę, bo jak skasują ich rezerwacje to pewnie już nie będą pisać 20 postów na godzinę, jacy to jedni są beee a drudzy bardzo prawi.
 Profil Relacje PM off  

#254 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:38 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
z promocji AFT miałem potwierdzoną rezerwację w Sheratonie, podpiętą pod kartę członkowską i wybrany rogowy pokój ale na miejscu pocałowalem klamkę bo tydzień przed pobytem AFT podobno anulowało rezerwację i hotel nie otrzymałby za nią kasy.
stonka lubi ten post.

#255 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:42 

marcino86 napisał(a):
z promocji AFT miałem potwierdzoną rezerwację w Sheratonie, podpiętą pod kartę członkowską i wybrany rogowy pokój ale na miejscu pocałowalem klamkę bo tydzień przed pobytem AFT podobno anulowało rezerwację i hotel nie otrzymałby za nią kasy.

I nie dostałeś żadnego maila w sprawie anulowania? To był Sheraton w PL?
 PM off  

#256 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:46 

Loty: 357
Kilometry: 440 064
Krajów: 61 / 28.5%
srebrny
Właśnie otrzymałem potwierdzenie z hotelu Merure Cieszyn, że moja rezerwacja jest opłacona i będzie honorowana.
 Profil Relacje PM off
michzak lubi ten post.

#257 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:47 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 42 / 19.6%
cekace napisał(a):
JIK napisał(a):
invasion napisał(a):
JIK napisał(a):

Ten samo hotel, noc po nocy.
Rezerwacje robione o 5:40

Czyli może potwierdzić się to, że szansę mają jedynie osoby z rezerwacjami bezzwrotnymi w różnych hotelach bądź pojedyncze. No nic, czekam.

Taką też miałem i została anulowana

JIK miałeś taką, ale nie solo.
Wydaje mi się że największe szanse przetrwania mają bezzwrotne i tylko raz użyty kod przez osobę.

A to niby co?

Cytuj:
Praga
dzień przerwy
Szanghaj
Szanghaj

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:47 

Zbanowany
michzak napisał(a):
WYsłałem wczoraj maila do Mercure, jednak nie mam nadal odpowiedzi co z rezerwacjami, czy coś robią :( ma ktoś może info na temat tej sieci (lub ogólnie Accor) potwierdzonego przez hotel? :roll:

Jeden tel. do hotelu powinien rozwiać Twoje wątpliwości. Nie ma sensu pisać maili, rozmowa telefoniczna jest o wiele bardziej skuteczna.
 Profil Relacje PM off  

#259 PostWysłany: 22 Sie 2014 14:58 

Witam,

Rezerwowałem 4 hotele około godzina 4 rano, i od razu Płatność był zrobione, dzień później pisałem do wszystkie hotele o potwierdzenia rezerwacja. Wszystkie 4 Hotele dostałem Confirmed.

Cytuj:

Platinum Residence! ANULOWANE
Thank you for choosing Platinum Residence!
I confirm that we received your reservation for Basic room for November, 10th.
The reservation is prepaid however at the check-in you will be asked to provide the credit card details for the deposit.
We will make the pre-autorisation on it for any extra charges that may appear during your stay (like brekfast, phone calls etc).
If you have any other questions, do not hesitate to contact us again.
Best regards,

Cytuj:
Thank You for chosen Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre for Your stay.
I would like to confirm Your reservation:
13-14.12.2014 – double room – King Hilton Guest Room – room only paid by Expedia . Breakfast is excluded, extras paid upon arrival/departure.
Have a pleasant stay in our hotel.
In case of any questions do not hesitate to contact us directly.
Pozdrawiam/Best Regards

Cytuj:

Radison Blu Warszawa
Potwierdzam Panska rezerwacje w naszym hotelu. Rezerwacja spłyneła prze portal Expedia travel i jest zalozona w terminie 08-09.11.2014.
Rezerwacja jest dokonana na zasadzie bezzwrotnej co oznacza iz w przypadku anulacji lub zmiany pobierana jest oplata w wywsokosci 100% wartosci całej rezerwacji.
Nasz numer rezerwacji to: ********
W razie pytan dodatkowych prosze oponowny kontakt.

Cytuj:
Westin Warsaw ANULOWANE
Dear Sir,
We have a pleasure to confirm prepaid reservation in dates:09-10/11/14.
Room rate is paid. Upon check in you will be asked to secure payment for extra charges (restaurant, breakfast, minibar, ect…) if requested.
Regards,

Aktualizacja Niestety 2 z 4 rezerwacja została anulowane. I już dostałem odpowiedz od tych dwóch hotelu Platinum Residence Oraz Westin

Cytuj:

We have also received the cancelation of your reservation from them.
Please ask them for the details and carification.
If you would like to make the new reservation directly with us, you are welcome.
Best regards,

Cytuj:
We confirm your reservation in cancelled now in our system.
Date was 9-10.11.
Best regards,
 Profil Relacje PM off  

#260 PostWysłany: 22 Sie 2014 15:14 

niebieski
coś jest nie tak , mi anulowali wczoraj Maltę 2 x 1 nocy ( REZERWACJA z 100 % płatnością bez możliwości anulacji) , napisali że środków nie pobrali ale była blokada ,wchodzę przed chwilą w transakcje na karcie i przed 20 minutami mam pobrane 100 % płatności ale w rozliczonych płatnościach , czyli nie mam rezerwacji a pobrane i zaksięgowane 100 % należności za pobyt - coś chyba ta PROMOCJA ich przerosła :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość