Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 09 Maj 2014 15:43 

Czy ktoś widzi opcje wykupienia rezerwacji miejsc w samolocie (Ryanair) na stronie edreams.it ? zostalo mi kilka "pustych" euro na rezerwacji ze znizka 60 euro i fajnie byloby wykorzystac na dobre miejsce :) z gory dziekuje za odpowiedz. Ania
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#402 PostWysłany: 09 Maj 2014 16:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Na jedną rezerwację można wklepać tylko jeden kod obniżający prawda? (Pewnie tak niestety) :(
 Profil Relacje PM off  

#403 PostWysłany: 09 Maj 2014 16:56 

Loty: 119
Kilometry: 167 104
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Wczoraj kupilem kupony 4x. Kazdy za 60 EUR. Probowalem zrobic rezerwacje, ale zawsze wypisywało pelny samolot (tak pokazuje przy lotach z Polski, Wielkiej Brytanii i jeszcze w kilku przypadkach). W zwiazku z tym napisalem maila, do edreams.it, z prosba o rezerwację przez email. Nie chcieli sie zgodzic. Pisali, ze to nie zgodne z prawem, ze moze bede staral sie sprzedac bilet etc. (czytaj glupoty jakich mało). Napisali konkretnie coś takiego:

Due to the high number of your reservations we may think that you are using the site for commercial purposes www.edreams.it and this is against the terms of use of our website, sections:

1.5 L'Utente si impegna a non utilizzare questo sito web per scopi illegali o proibiti. In particolare, l'Utente
accetta che lui/lei utilizzerà il sito web esclusivamente per lui/lei e che i prodotti o servizi acquistati
attraverso questo sito saranno per il proprio uso o consumo personale, o l'uso e il consumo delle persone
per conto delle quali è legalmente autorizzato ad agire.
L'Utente non può rivendere a terzi i prodotti o i servizi acquistati attraverso questo sito web.
eDreams si riserva il diritto di negare l'accesso al Sito in qualsiasi momento senza preavviso.

2.6 Ci riserviamo il diritto di annullare la prenotazione nel caso ci siano ragionevoli motivi per credere che la stessa sia fraudolenta. In tal caso cercheremo di contattare l'Utente, utilizzando l'indirizzo e-mail che ha fornito al momento della prenotazione, o l’Istituto Bancario. Nel caso in cui non fossimo in grado di contattare l'Utente o la sua banca, potremo annullare la prenotazione senza alcun tipo di responsabilità.

Nie popuściłem, napisalem, ze bilet dla mnie i dla dziewczyny. Koniec koncow jeszcze kilka maili i zarezerowali bilety w prawdzie drozej niz na stronie o jakies 10 EUR (wiec musialem doplacic 6.10 EUR, żywej gotówki). Bilety na powrot: z Włoch do polski kupilem sam. Generalnie oszczędność ok. 40%. Mi się opłaciło. Ktoś nie gra fair, ale to wiemy. Trzeba cisnąć!
 Profil Relacje PM off  

#404 PostWysłany: 09 Maj 2014 18:19 

Czy jeśli interesuje mnie taka rezerwacja jak poniżej to w przypadku posiadania grupona na 60 euro bede musial doplacic jedynie 2,74 EUR ??? Byłbym wdzięczny za odp. bo temat strasznie zawiły i każdy piszę co innego.

Image
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 09 Maj 2014 18:24 

niebieski
travosz napisał(a):
Czy jeśli interesuje mnie taka rezerwacja jak poniżej to w przypadku posiadania grupona na 60 euro bede musial doplacic jedynie 2,74 EUR ??? Byłbym wdzięczny za odp. bo temat strasznie zawiły i każdy piszę co innego.

Image

Pytanie dlaczego twoja strona jest po angielsku ?

Wysłane z mojego FONE 450Q przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#406 PostWysłany: 09 Maj 2014 18:37 

boryzo napisał(a):
travosz napisał(a):

Image

Pytanie dlaczego twoja strona jest po angielsku ?

myślałem, że to nie ma znaczenia -sorki teraz wklejam link z włoskiej strony czy przy takiej rezerwacji i w przypadku posiadania vouchera bedę musiał dopłacić coś do lotu czy też voucher pokrywa ten lot w całości?

Image
 Profil Relacje PM off  

#407 PostWysłany: 09 Maj 2014 18:39 

niebieski
Skad - dokad lot, jaka linia, to tez jest wazne.

Profil Relacje PM off  

#408 PostWysłany: 09 Maj 2014 18:46 

boryzo napisał(a):
Skad - dokad lot, jaka linia, to tez jest wazne.

Rzym-wrocław rynaiar
 Profil Relacje PM off  

#409 PostWysłany: 09 Maj 2014 18:48 

niebieski
Powinno byc spoko. Mi dzis nie dzialala mastercard prepaid wiec placilem mastercard debit. W razie co Jak nie zagra doloz ubezpieczenie za 3eur tak aby byl cent ponad 60 eur. Pozdr

Profil Relacje PM off  

#410 PostWysłany: 10 Maj 2014 09:12 

Z obecnego wrzutu skończyły się już te najbardziej opłacalne kody na 60 euro, za 19 euro.
Ja kupowałem za ich pośrednictwem loty na styczeń 2015r. , dało radę ale tylko przez przeglądarkę google chrome, płatności po doliczeniu kodów 60 euro za 0 mastercard prepaid i mastercard wizzair ( mimo 0 blokady na kk citi wizzair po 1 euro "EDREAMS LIMITED SRL MILANO ITA", "Not Available") - nie kupowałem lotów z Polski, wyrzucało z dalszej rezerwacji loty ryanair z Anglii
 PM off  

#411 PostWysłany: 10 Maj 2014 09:51 
Awatar użytkownika

Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
Anonymous napisał(a):
Z obecnego wrzutu skończyły się już te najbardziej opłacalne kody na 60 euro, za 19 euro.
Ja kupowałem za ich pośrednictwem loty na styczeń 2015r. , dało radę ale tylko przez przeglądarkę google chrome, płatności po doliczeniu kodów 60 euro za 0 mastercard prepaid i mastercard wizzair ( mimo 0 blokady na kk citi wizzair po 1 euro "EDREAMS LIMITED SRL MILANO ITA", "Not Available") - nie kupowałem lotów z Polski, wyrzucało z dalszej rezerwacji loty ryanair z Anglii

no własnie ktoś wie czemu z Polski poblokowali ?
na tym samym komputerze i przeglądarce mogę kupić bilet Dublin - Polska,
nie mogę Polska - Dublin ?

#412 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:05 

od zawsze było "volo pieno" na loty z Polski, chyba pomoże napisanie do nich e-maila o pomoc w rezerwacji
 PM off  

#413 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Anonymous napisał(a):
od zawsze było "volo pieno" na loty z Polski, chyba pomoże napisanie do nich e-maila o pomoc w rezerwacji

nie od zawsze, kupowałem w Święta, Wroclaw - Glasgow i mi przechodziło,

#414 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:07 

Dostał już ktoś to 6 EUR na grouponie ? Możliwa jest obniżka z 9 na 3 eur ?
 Profil Relacje PM off  

#415 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:11 
Awatar użytkownika

Loty: 666
Kilometry: 796 099
Krajów: 54 / 25.2%
niebieski
Jak dla mnie volo pieno pojawia się jeśli jest krótki termin do wylotu

#416 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Benias napisał(a):
Jak dla mnie volo pieno pojawia się jeśli jest krótki termin do wylotu

no mi się pojawia na weekend listopadowy :/

#417 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:16 
Awatar użytkownika

niebieski
lawendowelove napisał(a):

Ta kasa przychodzi po tygodniu od zakupu, więc nie da rady jej wykorzystać w tej edycji.
 Profil Relacje PM off  

#418 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Mareckipl napisał(a):
lawendowelove napisał(a):

Ta kasa przychodzi po tygodniu od zakupu, więc nie da rady jej wykorzystać w tej edycji.

to jest przy pierwszym zakupie ? czy przy każdym ?

#419 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Założyłem po kwocie że chodzi o kasę za polecenie kogoś na groupona. Na start, ani dla polecanego nie ma nic, więc to chyba jedyna możliwość, przynajmniej z tego co wiem.
 Profil Relacje PM off  

#420 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:36 

lahcimmm2 napisał(a):
Anonymous napisał(a):

nie od zawsze, kupowałem w Święta, Wroclaw - Glasgow i mi przechodziło,

widać wyjątek nie stanowi reguły, póki co mi się nie zdarzyło - nie zaszkodzi wysłać do nich zapytanie e-mailem w tej sprawie
conferme@edreams.com
mi "volo pieno" pokazało dzisiaj na loty w styczniu 2015r, a więc ja nie wiem co jest tego przyczyną i bez zapytania u źródła nie kontynuuję tematu bo nie pytałem u źródła i nie mam wiedzy
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości