Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 10 Maj 2014 10:37 

Z tego, co wyczytalem, wykorzystanie otrzymanych 6gruponoeuro jest możliwe przy zakupie za min. 10e, więc nie obniży z 9 na 6. Niech ktoś potwierdzi :)

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#422 PostWysłany: 10 Maj 2014 12:00 
Awatar użytkownika

niebieski
W jakich liniach lotniczych? Ja zarezerwowałem wizzair i nie było volo pieno.
 Profil Relacje PM off  

#423 PostWysłany: 10 Maj 2014 15:25 

kittycate napisał(a):
W jakich liniach lotniczych? Ja zarezerwowałem wizzair i nie było volo pieno.

cały czas mowa o lotach ryanair z Polski, problem jest też na lotach tej linii z UK
 PM off  

#424 PostWysłany: 10 Maj 2014 15:34 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
Anonymous napisał(a):
lahcimmm2 napisał(a):
Anonymous napisał(a):
od zawsze było "volo pieno" na loty z Polski, chyba pomoże napisanie do nich e-maila o pomoc w rezerwacji

nie od zawsze, kupowałem w Święta, Wroclaw - Glasgow i mi przechodziło,

widać wyjątek nie stanowi reguły, póki co mi się nie zdarzyło - nie zaszkodzi wysłać do nich zapytanie e-mailem w tej sprawie
conferme@edreams.com
mi "volo pieno" pokazało dzisiaj na loty w styczniu 2015r, a więc ja nie wiem co jest tego przyczyną i bez zapytania u źródła nie kontynuuję tematu bo nie pytałem u źródła i nie mam wiedzy

napisalem, o to odpowiedz:
Gentile Cliente,

La informiamo che per utilizzare i voucher da lei acquistati è necessario collegarsi al sito eDreams Italia senza passare da nessun motore di ricerca digitando www.edreams.it/vouchers direttamente sulla barra di ricerca. Come da condizioni d'acquisto dei voucher, infatti, i coupons non possono essere utilizzati per prenotazioni provenienti da comparatori di prezzo (motori di ricerca di voli che permettono agli utenti di confrontare le diverse offerte disponibili su numerosi siti di e-commerce). La prenotazione dovrà quindi essere effettuata esclusivamente dal sito www.edreams.it/vouchers

Le consigliamo di voler procedere alla cancellazione della cronologia del suo pc seguendo il percorso "impostazioni" ---> "cronologia"----> "svuota cache"

Consigliamo l'utilizzo di Internet Explorer come browser.

Nel caso riscontrasse ancora il problema ci fornisca il suo numero di telefono per finalizzare la prenotazione con un agente di viaggio.

i dalej nie działa

#425 PostWysłany: 10 Maj 2014 15:41 

nie bez powodu każdorazowo temat o nowych kodach na stronie głównej kończony jest słowami:
Kod:
O czym trzeba pamiętać przed zakupem:
- edreams.it nie ma dobrych opinii wśród użytkowników,
- sprawdźcie czy Waszego biletu nie kupicie taniej bezpośrednio u przewoźnika lub na stronie innych pośredników takich jak: Flipo.pl,Tripsta.pl, Expedia.com czy Expedia.de

dla mnie większym problemem i o tym trzeba pamiętać korzystając ewentualne zmiany w dacie godzinach lotu, bez zgody na zmianę na inne loty ryanair, bo kasa z kuponu/ów przepada, gdyż jest zwracana na konto karty edrams.it
 PM off  

#426 PostWysłany: 10 Maj 2014 15:53 

Loty: 126
Kilometry: 313 278
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Bookowalem lot Paryż-Wawa Modlin na październik za pomocą kodu 60euro.
Wszystko elegancko poszlo, do dopłaty 6 euro i takie potwierdzenie przyszlo tez na maila wraz z potwierdzeniem od ryanaira.
2h później bookowalem ten sam lot taką samą metodą na inną osobę i przez internet explorera.
Wszystko szlo dobrze tylko przy ostatecznym potwierdzeniu rezerwacji (po wpisaniu numeru karty) strona sie jakby zaciela i i caly czas ie ladowala.
Po 5 minutach ja wylączylem.
Spojrzalem i na maila przyszly potwiedzenia takie jak przy poprzedniej rezerwacji z tym, że na potwierdzeniu z edreams widnieje kwota 66euro.
Napisalem do nich maila z reklamacja ale maja na odpowiedz 48h (dzisiaj mija).
Ten kod z groupona ktory uzylem do tego nie dziala.
Jak oceniacie sytuacje? ile zaplace? ew. duzo bedzie klocenia sie? ktos juz tak mial?

#427 PostWysłany: 10 Maj 2014 15:59 

- zrobiłeś spory błąd, bo zamknąłeś przebieg rezerwacji, zamiast czekać na przetworzenie transakcji do końca i jego końcowy skutek
- sprawdź na stronie linii lotniczych, czy widzi twoją rezerwację jako potwierdzoną
- przypomnij się pisząc na w/w e-mail, wskazane tłumaczenie korespondencji np. za pomocą tłumacza google
 PM off  

#428 PostWysłany: 10 Maj 2014 16:07 
Awatar użytkownika

srebrny
widać wyjątek nie stanowi reguły, póki co mi się nie zdarzyło - nie zaszkodzi wysłać do nich zapytanie e-mailem w tej sprawie
conferme@edreams.com
mi "volo pieno" pokazało dzisiaj na loty w styczniu 2015r, a więc ja nie wiem co jest tego przyczyną i bez zapytania u źródła nie kontynuuję tematu bo nie pytałem u źródła i nie mam wiedzy[/quote]
napisalem, o to odpowiedz:
Gentile Cliente,

La informiamo che per utilizzare i voucher da lei acquistati è necessario collegarsi al sito eDreams Italia senza passare da nessun motore di ricerca digitando http://www.edreams.it/vouchers direttamente sulla barra di ricerca. Come da condizioni d'acquisto dei voucher, infatti, i coupons non possono essere utilizzati per prenotazioni provenienti da comparatori di prezzo (motori di ricerca di voli che permettono agli utenti di confrontare le diverse offerte disponibili su numerosi siti di e-commerce). La prenotazione dovrà quindi essere effettuata esclusivamente dal sito http://www.edreams.it/vouchers

Le consigliamo di voler procedere alla cancellazione della cronologia del suo pc seguendo il percorso "impostazioni" ---> "cronologia"----> "svuota cache"

Consigliamo l'utilizzo di Internet Explorer come browser.

Nel caso riscontrasse ancora il problema ci fornisca il suo numero di telefono per finalizzare la prenotazione con un agente di viaggio.

i dalej nie działa[/quote]

robi się ciekawie:

Gentile Cliente,

If you want to buy a flight with Groupon code tell us your telephone number and we call you.

Regards
czekam na telefon

#429 PostWysłany: 10 Maj 2014 16:09 

Loty: 126
Kilometry: 313 278
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
na stronie linii widzi rezeracje, jaką korespondencje wyslac jeszcze raz?
wyslalem im wiadomosc po angielsku poprzez "assistenza reclami-aiuto" -> "supporto tecnico" -> "contattaci"

#430 PostWysłany: 10 Maj 2014 16:13 

semizkum napisał(a):
na stronie linii widzi rezeracje, jaką korespondencje wyslac jeszcze raz?
wyslalem im wiadomosc po angielsku poprzez "assistenza reclami-aiuto" -> "supporto tecnico" -> "contattaci"

reklamację należy wysłać do nich e-mailem:

conferme@edreams.com

tłumaczem przetłumacz na z polskiego, angielskiego na włoski i czekaj
 PM off  

#431 PostWysłany: 11 Maj 2014 13:22 

Kiedyś w ciągu dni roboczych odpisywali na bieżąco...
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 11 Maj 2014 14:11 
Awatar użytkownika

Loty: 1096
Kilometry: 2 578 144
Krajów: 113 / 52.8%
srebrny
Zadzwonili do Ciebie? Udało się kupić?

#433 PostWysłany: 11 Maj 2014 18:05 
Awatar użytkownika

srebrny
przemos74 napisał(a):
Zadzwonili do Ciebie? Udało się kupić?

nie dzwonili, dostalem tylko maila, ze przesylaja to do odpowiedniego dzialu,
ktory sie skontaktuje, zakladam ze pracuje od poniedzialku.....

#434 PostWysłany: 11 Maj 2014 19:20 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Jakie bilety, jakich przewoźników wychodzą najkorzystniej przy użyciu kodów?

Ostatnio dla kolegi rezerwowałem Virgin America: San Francisco --> Las Vegas, cena u przewoźnika - 70$, tutaj kupon 60 EUR + 7 EUR.

#435 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:37 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
wylot z Polski - ryan , wizz - zero sukcesu
przerobiona kazda z kart
 Profil Relacje PM off  

#436 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:42 

a przeglądarki też wszystkie? (ja kupowałem przez google chrome, ale problem znany jako "volo pieno")
 PM off  

#437 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:48 
Awatar użytkownika

Loty: 406
Kilometry: 714 375
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
testowane wylacznie na mozilla
brak volo peno

wywala ze problem niby z karta na czerwono komunikat

bez kayakow scanerow grzecznie jak przykazano
http://www.edreams.it/?mktportal=voucherIT

irytujace ;)

Ostatnio edytowany przez correos, 11 Maj 2014 20:54, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#438 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:52 

nie zaszkodzi spróbować na wskazanej wyszukiwarce, ja wczoraj kupowałem 8 x osobno bilety ryanair, tyle, że nie z Polski (zawsze możesz napisać na wskazany wyżej adres e-mail o pomoc w zakupie)
 PM off  

#439 PostWysłany: 11 Maj 2014 20:58 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
Aegean - dobre ceny i powodzenie za każdym razem.

#440 PostWysłany: 11 Maj 2014 22:53 

Problem z Volo Pieno dotyczy lotów z krajów ktorej nie mają EURo. Z pozostałych krajów rezerwacje śmiagają aż miło.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości