Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 734 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Noclegi na Malcie
#161 PostWysłany: 14 Lut 2014 15:20 

A czy był ktoś w BLUE SEA SANTA MARIA HOTEL? i może się wypowiedzieć czy warto??
Przez jakie strony najlepiej szukać noclegów?
Szukam noclegu dla 2 osób na początku czerwca lub września.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#162 PostWysłany: 14 Lut 2014 21:33 

Loty: 131
Kilometry: 250 557
Krajów: 21 / 9.8%
Spędziłem tydzień w tym hotelu właśnie na początku września w ubiegłym roku.Hotel położony na uboczu ale blisko przystanku autobusowego(sam hotel dość trudno znzleźć).Pokoje były świeżo po remoncie,meble nie nowe ale materace i pościel nówka.Nieduży ale czysty basen ok.40-50 leżaków(o godz.10.00 zawsze wolne conajmniej 50%).W pobliżu hotelu uboga oferta gastronomiczno-rozrywkowa.Ja wykupiłem all-inclusiv.Śniadania standartowe i monotonne ale dobre za wyjątkiem jajecznicy z proszku,na obiad i kolacje 20-30% potraw mi nie smakowało,ale wybór dań był duży i skłamałbym że nie ma co jeść.W barze średnie piwo,niezłe wino i dobre drinki.Jeśli masz inne pytania to chętnie pomogę.Ja bookowałem przez trvelrepublic i płaciłem 450€.
 Profil Relacje PM off  

#163 PostWysłany: 03 Mar 2014 10:25 

W promocji podanej na Fly4Free udało mi się zakupić tanie bilety na Maltę. Jako że jest to mój pierwszy wypad w którym muszę samodzielnie rezerwować nocleg w hotelu, mam troszkę wątpliwości (do tej pory preferowałem wyjazdy samochodowe, z noclegami na kempingach, gdzie nie trzeba rezerwować pola namiotowego albo jednodniówki).
Jestem posiadaczem jedynie karty debetowej. Czy nie będzie problemu z rezerwacją?
Po wstępnym rekonesansie chciałbym zarezerwować nocleg w Bugibbie, ze względu na dobrą bazę wypadową.
Na Malcie będę w dniach 20-27.05. Z tego co widziałem, nocleg będzie mnie kosztował w granicach 600-800zł za osobę ze śniadaniami (lecą 2 osoby).
Czy jest to dobra cena? Osobiście wolał bym opcję ze śniadaniami i kolacją.
Może ktoś poleci coś lepszego?
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 03 Mar 2014 10:36 
Awatar użytkownika

srebrny
nie będzie problemu z debetówką, ale Bugibba to akurat słaba baza wypadowa, poza tym to turystyczne getto
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 03 Mar 2014 10:37 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
przejrzyj http://hotel4free.pl/ albo http://hostelworld.com, ewentualnie http://booking.com i porównaj ceny

#166 PostWysłany: 03 Mar 2014 10:52 

lukian napisał(a):
W promocji podanej na Fly4Free udało mi się zakupić tanie bilety na Maltę. Jako że jest to mój pierwszy wypad w którym muszę samodzielnie rezerwować nocleg w hotelu, mam troszkę wątpliwości (do tej pory preferowałem wyjazdy samochodowe, z noclegami na kempingach, gdzie nie trzeba rezerwować pola namiotowego albo jednodniówki).
Jestem posiadaczem jedynie karty debetowej. Czy nie będzie problemu z rezerwacją?
Po wstępnym rekonesansie chciałbym zarezerwować nocleg w Bugibbie, ze względu na dobrą bazę wypadową.
Na Malcie będę w dniach 20-27.05. Z tego co widziałem, nocleg będzie mnie kosztował w granicach 600-800zł za osobę ze śniadaniami (lecą 2 osoby).
Czy jest to dobra cena? Osobiście wolał bym opcję ze śniadaniami i kolacją.
Może ktoś poleci coś lepszego?

Zobacz sobie na lowcostholidays .de. Najtańsze opcje są w Buggibie i St.Julians, ceny identyczne od 68E ze śniadaniem do 118E za AI. Oczywiście za osobę. Byłem w obu miejscach i polecam St.Julians.
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 03 Mar 2014 12:34 

Nie liczyłem na tak szybką odpowiedź od was. Dzięki! Jeśli karta debetowa nie będzie problemem przy rezerwacjach, to mnie uspokoiliście :) Przeglądałem popularne wyszukiwarki typu hotel4free.pl, booking.com, hostelworld.com, hotels4u.com. Celuję w kwotę mniej więcej 1200zł za pobyt dla 2 osób. Jakby ktoś polecił konkretny hotel w którym był, byłbym wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

#168 PostWysłany: 03 Mar 2014 13:18 

jacek69 napisał(a):
lukian napisał(a):
Nie liczyłem na tak szybką odpowiedź od was. Dzięki! Jeśli karta debetowa nie będzie problemem przy rezerwacjach, to mnie uspokoiliście :) Przeglądałem popularne wyszukiwarki typu hotel4free.pl, booking.com, hostelworld.com, hotels4u.com. Celuję w kwotę mniej więcej 1200zł za pobyt dla 2 osób. Jakby ktoś polecił konkretny hotel w którym był, byłbym wdzięczny.

http://maritim.com.mt/
Polecam, w zeszłym roku tam byłem, wysoki poziom, 3 baseny, jeden w ogrodzie, drugi na dachu, trzeci wewnętrzny.
Sniadania bardzo dobre w formie bufetu, pokoje bardzo przyjemne, łóżka i materace wygodne.
Personel bardzo miły, jeden Polak pracuje na recepcji.
ładna i spokojna miejscowość,plaża nieopodal.
Była promocja swego czasu, 100 złotych za dwójkę ze śniadaniem.

Hotel Mega, tylko troszkę nie w moim zasięgu. Może jeszcze was podpytam, czy ew. rezerwować już teraz, czy czekać na jakieś okazje?
 Profil Relacje PM off  

#169 PostWysłany: 04 Mar 2014 00:41 

niebieski
jak chcesz tanio to rezerwuj the bugibba hotel , niektórzy na tym forum narzekali na standard , ja byłem zadowolony ze standardu i ceny , tydzień w ubiegłym roku na przełomie kwietnia/maja 360 zł na dwie os bez śniadań , rezerwowane na lowcostholidays
 Profil Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 04 Mar 2014 14:08 

Witajcie :)

ja mogę polecić apartament w Mellieha- https://www.airbnb.pl/rooms/1266296 30 m od morza, pod blokiem przystanek, sklep, knajpki (sczególnie polecam pizzę w Last Paradise ;)), sam aprtament czysty i przestronny (3 sypialnie, salon z kuchnią, łazienka, balkon). Ceny nie pamiętam dokładnie, wydaje mi się, że płacilismy 40 zł/os/doba.
 Profil Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 04 Mar 2014 18:20 

niebieski
a może mi ktoś powiedzieć czy warto się zatrzymać w Sundown Court Leisure Resort i czy możliwa jest cena podana na lowcostholidays.com, bo wychodzi 146 funtów za 2 osoby. niestety nie mogę też znaleźć opisu pokoju

Załączniki:
sundown.png
sundown.png [ 34.51 KiB | Obejrzany 1397 razy ]

Ostatnio edytowany przez latoking, 04 Mar 2014 18:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#172 PostWysłany: 04 Mar 2014 18:34 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
latoking napisał(a):
czy możliwa jest cena podana na lowcostholidays.com, bo wychodzi 146 funtów za osobę

A co niemożliwego w tej cenie? Na ile dni i kiedy?
Jeżeli taka jest oferta to znaczy, że można kupić, na Malcie czasem są "special offer" i wtedy dwójkę możesz mieć za kilka funtów.
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 04 Mar 2014 18:39 

niebieski
zapomniałem dodać ze na 7 dni od 13 do 20 maja; najtaniej jak znalazłem to booking był za 1400 zł, a na lowcost kolejne pokoje (apartamenty sa za 196 funtów za osobę)

w pierwszym poście jest 146 funtów nie na osobę tylko za 2 osoby
 Profil Relacje PM off  

#174 PostWysłany: 04 Mar 2014 23:31 

na lowcostholidays.com chyba najlepsze ceny w tym momencie na noclegi w hotelu na Malcie. Sam szukam hotelu na 7 nocy od 20 maja. Interesuje mnie ten obiekt- Bayview Hotel & Apartments. Czy ktoś z forumowiczów miał okazję odwiedzić ten hotel i może się wypowiedzieć?
 Profil Relacje PM off  

#175 PostWysłany: 05 Mar 2014 08:02 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
latoking napisał(a):
w pierwszym poście jest 146 funtów nie na osobę tylko za 2 osoby

To zwykła oferta, wykorzystaj dodatkowo kod zniżkowy i będzie OK.
 Profil Relacje PM off  

#176 PostWysłany: 03 Maj 2014 13:34 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
Witam
czy ktos moze w najbliższym czasie wybiera sie lub jest na Malcie w miejscowości ST. Julian. Chodz mi o pomoc w potwierdzeniu rezerwacji gdyż w szalonej promocji AFT tak sie zagalopowalem z rezerwacjami na 5 dni ze brakuje mi jednego vouchera. Chodzi o obiekt
Hotel St Georges Park Hotel. E-maila do tego resortu nie umie namierzyc a pod telefonem jak mowie babce ze chce potwierdzic to odpowiada " nic nie slysze" i sie rozłacza.
Jesli ktos jest skłonny pomoc to prosze o priv podam wiecej danych
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#177 PostWysłany: 11 Maj 2014 14:21 

Loty: 2
Kilometry: 2 559
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Czy możecie polecić jakiś nocleg w Marsaxlokk? Czy był ktoś z Was w hotelu Harbour Lodge - proszę o opinie.
 Profil Relacje PM off  

#178 PostWysłany: 26 Maj 2014 16:26 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Witam
Czy ktos byl moze w hotelu Pergola Hotel & SPA na Malcie ?

Otoz dorwalem bardzo dobra cene 140euro za 5 nocy w koncowce wrzesnia, na airstop.pl, cena mnie az zdziwila patrzac na ceny w innych serwisach 200-400euro. Hotel ma 4 gwiazdki oceny sa o nim dobre z czasem bardzo zlymi, na zjdeciach wyglada dobrze, tylko ten tv 13 cali mnie dziwi ze w hotelu 4 gwiazdki, ale z tego co czytam to generalnie na Malcie inaczej to wyglada wszystko.

Temat postu: hotele na Malcie
#179 PostWysłany: 08 Cze 2014 14:26 

Czesc,

Nie wiem czy w dobrym dziale (jezeli nie to przepraszam) jednakze bylbym wdzieczny za pomoc w poszukiwaniu hotelu(i) na Malcie w terminie 28lipiec - 9 sierpien. Moga to byc 2 rozne hotele na dwoch roznych koncach wyspy. Budzet na 2 osoby do 3000zl.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

Dziekuje
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: hotel na Malcie
#180 PostWysłany: 08 Cze 2014 14:57 

niebieski
The Bugibba Hotel

http://www.booking.com/hotel/mt/st-paul ... 493;dcid=1

Spaliśmy w ubiegłym roku.Hotel fajny, nie luksusowy ale naprawdę ok. 2 baseny odkryte z leżakami, kryte jakuzzi z basenem. Wyżywienie mieliśmy HB - bufet, właściwie to więcej jedzenia już nie potrzebowaliśmy :). Ceny za hotel w sezonie bardzo dobre. Trzy minuty pieszo do centrum autobusowego. Odjazdy praktycznie we wszystkich kierunkach - bilet tygodniowy - nielimitowane przejazdy coś ok 14e/osoba. Dużo knajpek i sklepów. Dobry hotel dla chcących zwiedzać wyspę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 734 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości