Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 116  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Promocje Ryanaira
#1381 PostWysłany: 30 Gru 2013 15:09 

co do ad2. miało być OW, chyba zabrakło precyzji z mojej strony
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#1382 PostWysłany: 30 Gru 2013 15:24 

ad 2 - 21 lub 28 stycznia London Stansted - Malta 18,99 GBP
 Profil Relacje PM off  

#1383 PostWysłany: 30 Gru 2013 15:59 

cena zeszła do 32,99 GBP, zabookowane

Ostatnio edytowany przez johnahead, 06 Sty 2014 15:24, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1384 PostWysłany: 06 Sty 2014 14:00 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
Czekać i w tym czasie poczytać forum. Jak tylko z podręcznym to za ok 100zł max do ok.200zł za osobę kupisz. Może nie dla wszystkich 7os, ale dla części napewno.

#1385 PostWysłany: 12 Sty 2014 16:34 

Loty: 167
Kilometry: 174 841
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Witam. Potrzebować będę biletów na kwiecień w Ryanair z Londynu Stansted/Gatwick/Luton do Dublina i tu moje pytanie, gdyż na stronie Ryanair co jakiś czas jest takie coś: http://www.ryanair.com/img/cday/140110/ ... h=8f240a37 i na dole jest napisane, że jak się zarezerwuje do jakiegoś tam czasu to są zniżki na loty w lutym i w marcu. Czyli mam rozumieć, że to jest zniżka na wszystkie loty w tym czasie obowiązywania, czy to obowiązuje tylko dla jakiegoś lotniska/trasy/kierunku? Pytam, bo chcę zarezerwować te bilety do Dublina i za jakiś czas może się pojawić taka promocja tylko na kwiecień i nie wiem czy warto czekać, czy faktycznie te ceny spadną. Gdyż chciałbym zarezerwować, ale to musi być w piątek/sobotę a ceny w te dni na tym kierunku są niestety aktualnie nieco wysokie. W inne dni bezproblemowo są po 16.99/19.99 GBP a gdy tylko dzień tygodnia to sobota czy zwłaszcza piątek to są one już minimum 2x takie i nie wiem czy to ludzie już od razu powykupowali i były tańsze tylko już ich brak czy to po prostu Ryanair takie wysokie ustalił z góry i niech ludzie się głowią ;)? Może ma ktoś jakieś doświadczenia na trasie Londyn-Dublin to chętnie się dowiem czegoś :) Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#1386 PostWysłany: 12 Sty 2014 20:38 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 533 934
Krajów: 56 / 26.2%
niebieski
chris0o napisał(a):
Witam. Potrzebować będę biletów na kwiecień w Ryanair z Londynu Stansted/Gatwick/Luton do Dublina i tu moje pytanie, gdyż na stronie Ryanair co jakiś czas jest takie coś: http://www.ryanair.com/img/cday/140110/ ... h=8f240a37 i na dole jest napisane, że jak się zarezerwuje do jakiegoś tam czasu to są zniżki na loty w lutym i w marcu. Czyli mam rozumieć, że to jest zniżka na wszystkie loty w tym czasie obowiązywania, czy to obowiązuje tylko dla jakiegoś lotniska/trasy/kierunku? Pytam, bo chcę zarezerwować te bilety do Dublina i za jakiś czas może się pojawić taka promocja tylko na kwiecień i nie wiem czy warto czekać, czy faktycznie te ceny spadną. Gdyż chciałbym zarezerwować, ale to musi być w piątek/sobotę a ceny w te dni na tym kierunku są niestety aktualnie nieco wysokie. W inne dni bezproblemowo są po 16.99/19.99 GBP a gdy tylko dzień tygodnia to sobota czy zwłaszcza piątek to są one już minimum 2x takie i nie wiem czy to ludzie już od razu powykupowali i były tańsze tylko już ich brak czy to po prostu Ryanair takie wysokie ustalił z góry i niech ludzie się głowią ;)? Może ma ktoś jakieś doświadczenia na trasie Londyn-Dublin to chętnie się dowiem czegoś :) Pozdrawiam

Zaraz poniżej momentu bookowania i podróży jest "Applicable Days: Mon - Thurs (Subject to availability)". Dlatego też ceny na pt-nd są wyższe.
 Profil Relacje PM off  

#1387 PostWysłany: 13 Sty 2014 16:10 

http://www.ryanair.com/en/cheap-flights ... o-katowice
Ja sprawdzałam od początku trwania promocji na czwartek (luty) połączenia z Londynu Stansted do kilku miast w Polsce i owej ceny promocyjnej nie zauważyłam. Co najmniej dwa razy wyższe..
 Profil Relacje PM off  

#1388 PostWysłany: 13 Sty 2014 18:27 

Loty: 167
Kilometry: 174 841
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Zapewne jak były te bilety zostały już wykupione. Zdarza się. Ja np. znalazłem na luty pierwsze lepsze z brzegu na Twoim linku: Londyn Stansted-Gdańsk są bilety za 18 czy 22GBP i na marzec parę za 16.
 Profil Relacje PM off  

#1389 PostWysłany: 19 Sty 2014 00:38 
Awatar użytkownika

Loty: 24
Kilometry: 39 364
Krajów: 9 / 4.2%
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć czy Rayanair też ma promocję w stylu WizzAira (-20%, lub WDC), lub inne typu kod rabatowy?

Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#1390 PostWysłany: 19 Sty 2014 00:41 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
nie ma.

#1391 PostWysłany: 20 Sty 2014 11:29 

Zbanowany
Ale kiedyś chyba coś takiego było? Lub moze jest szansa, że wprowadzą?
 Profil Relacje PM off  

#1392 PostWysłany: 20 Sty 2014 11:41 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
czasem rzucą jakieś vouchery jak się z siebie idiotę zrobi w centrum miasta.
humbak lubi ten post.

#1393 PostWysłany: 20 Sty 2014 13:11 
Awatar użytkownika

DrWinnifred1800 napisał(a):

O to musisz pytać MOLa.

Image
 Profil Relacje PM off  

#1394 PostWysłany: 20 Sty 2014 13:17 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
humbak napisał(a):
DrWinnifred1800 napisał(a):

O to musisz pytać MOLa.

http://www.ryanair.com/en/about/customer-suggestions

#1395 PostWysłany: 21 Sty 2014 14:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Czesc, jak nalezy interpretowac te promocje? Kombinuje wte i wewte i nic nie moge zdzialac (czy w tej cenie kupie bilety ze Stansted do Modlinia na wieczor 03/03/13?)
Booking Period: Tue 21 Jan 14 - Thu 23 Jan 14
Travel Period: Tue 4 Feb 14 - Mon 31 Mar 14
Applicable Days: Mon - Thurs (Subject to availability)
Offer Advance Purchase: 14 Days
http://www.ryanair.com/
 Profil Relacje PM off  

#1396 PostWysłany: 21 Sty 2014 14:57 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
01ERES napisał(a):
Czesc, jak nalezy interpretowac te promocje? ...

tak jak każdą ryanaira: będzie bilet to kupisz. nie będzie to nie kupisz. w ryanaie nie ma szalonych śród itp...

#1397 PostWysłany: 21 Sty 2014 15:08 
Awatar użytkownika

niebieski
namteH napisał(a):
01ERES napisał(a):

tak jak każdą ryanaira: będzie bilet to kupisz. nie będzie to nie kupisz. w ryanaie nie ma szalonych śród itp...

No nie wiem, w podanej cenie i czasokresie lotow (jakim objeta jest to wyprzedaz) nie znalazlem zadnego terminu. Cos jest nie tak?
 Profil Relacje PM off  

#1398 PostWysłany: 21 Sty 2014 15:16 

01ERES napisał(a):
namteH napisał(a):
01ERES napisał(a):

No nie wiem, w podanej cenie i czasokresie lotow (jakim objeta jest to wyprzedaz) nie znalazlem zadnego terminu. Cos jest nie tak?

interpretuj powtarzając za pewnym kabareciarzem, że jest to "irlandzki chłyt marketingowy!" - na początku jest jeden, może dwa terminy w tej cenie najczęściej w środku tygodnia, a potem to zostaje tylko reklama (nie dotyczy Oslo Rygge i Skavsty z Modlina, bo tam ta promocja jest ciągle)
 PM off  

#1399 PostWysłany: 21 Sty 2014 15:22 

01ERES napisał(a):
namteH napisał(a):
01ERES napisał(a):

Ze Stansted do Modlina najniższa obecnie cena to 13,99 GBP w jedną stronę, a to nawet taniej niż sugerują w opisie "promocji" 17,99 GBP http://www.ryanair.com/en/cheap-flights ... saw-modlin.
Ilość terminów w tej cenie jest mocno limitowana i często jest to tylko chwyt marketingowy. Generalnie nie należy się tymi promocjami i ich terminami sugerować, bo ceny zmieniają się nawet kilka razy dziennie.
Najlepiej monitorować na bieżąco interesujący lot i jego cenę.

Załączniki:
STN-WMI 1399GBP.png
STN-WMI 1399GBP.png [ 23.1 KiB | Obejrzany 4565 razy ]

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#1400 PostWysłany: 21 Sty 2014 15:41 
Awatar użytkownika

niebieski
maciejwroclaw @
..a jak wytlumaczyc, ze promocja od PN do Czw. a tu najlepsze ceny w piatek i sobote? Gdyby Ryan byl polska firma to temat dla Uokik za promocje/wyprzedaze, ktore de facto nie sa nimi.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 116  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: JanuszTripów oraz 1 gość