Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 246 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 22 Lip 2013 11:16 

niebieski
noyle napisał(a):
Może już to nie działa chcę zrobić rezerwacje na 2-4 sierpień i cały czas wchodzi płatność za dwa dni z 20% upustem. Dla próby wrzuciłem inne terminy i w innych miastach i widzę to samo. Może jednak już po promocji. mam prośbę czy ktoś możne spróbować zacząć taka rezerwacje i zobaczymy co się wam wyświetli. Dziękuję.

Skonczyly sie pokoje z tymi rateami. I nie jest to promocja lecz stala oferta.
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#142 PostWysłany: 22 Lip 2013 11:18 

niebieski
noyle napisał(a):
Może już to nie działa chcę zrobić rezerwacje na 2-4 sierpień i cały czas wchodzi płatność za dwa dni z 20% upustem. Dla próby wrzuciłem inne terminy i w innych miastach i widzę to samo. Może jednak już po promocji. mam prośbę czy ktoś możne spróbować zacząć taka rezerwacje i zobaczymy co się wam wyświetli. Dziękuję.

Najwcześniejszy termin jaki możesz zarezerwować w ofercie 2 za 1 w Radisson Blu Alcron Hotel, Prague jest 22-23 Listopada a w Park Inn Prague jest 8-9 listopada.

Możesz sobie to sprawdzić w kalendarzu dostępności (jest pomiędzy cenami po wyszukaniu hotelu).
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 23 Lip 2013 18:46 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
Kolejna promocja:

Add an extra day to your weekend! - Make your weekend last longer with an extra day to relax! - 'Buy 2 get 1 Free' offer.
Book today using promotional code WBUY2F2 for a Thursday - Sunday stay from 01 August and completed no later than 26 October 2013

czy komuś udało się skorzystać z tej oferty? wybieram hotel, daty, wpisuję kod i cena jest taka sama jak bez kodu....

#144 PostWysłany: 23 Lip 2013 19:14 

srebrny
Może nie ma Twojego hotelu na liście, bo nie wszystkie hotele są tam wymienione.
Sam jednak jeszcze niczego nie próbowałem rezerwować.
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 23 Lip 2013 19:34 

złoty
próbowałam w róznych i nigdzie kod mi "nie wchodzi"

#146 PostWysłany: 23 Lip 2013 19:49 

srebrny
Rezerwacja musi być koniecznie od czwartku do niedzieli, wtedy dwie noce są płatne, trzecia darmowa.
Sprawdziłem dla pierwszego hotelu z listy (Park Inn By Radisson Liege Airport) od 12.09 do 15.09 - cena wychodzi 82,67 EUR, a dla Advance Purchase Offer - 97,60 EUR, czyli promo działa.
Lista hoteli:
http://www.clubcarlson.com/specialoffer ... Id=7195110
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 24 Lip 2013 07:53 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
A tutaj możliwość zdobycia dodatkowych punktów trzeba się zarejestrować na swój numer CC:
(wszystkie warunki w poniższych linkach)

5000 za 2 noce
https://www.clubcarlson.com/secure/offers/7195026

2000 za 1 noc
https://www.clubcarlson.com/secure/offers/7195051
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 24 Lip 2013 08:25 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Tulio napisał(a):
Rezerwacja musi być koniecznie od czwartku do niedzieli, wtedy dwie noce są płatne, trzecia darmowa.
Sprawdziłem dla pierwszego hotelu z listy (Park Inn By Radisson Liege Airport) od 12.09 do 15.09 - cena wychodzi 82,67 EUR, a dla Advance Purchase Offer - 97,60 EUR, czyli promo działa.
Lista hoteli:
http://www.clubcarlson.com/specialoffer ... Id=7195110

Ciekawy jest ten hotel w Norwegii: Radisson Blu Hotel, Gdansk :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 24 Lip 2013 08:43 

złoty
też to widziałam ;)

#150 PostWysłany: 05 Sie 2013 15:54 
Awatar użytkownika

Loty: 737
Kilometry: 827 605
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
Shcott napisał(a):
Status jest niestety tylko na rok

Dziś dostałem kartę (wreszcie) na której data ważności 02/2015 zatem status przyznawany jest chyba na 2 lata.

#151 PostWysłany: 05 Sie 2013 16:24 

Loty: 186
Kilometry: 274 419
niebieski
karder napisał(a):
Shcott napisał(a):
Status jest niestety tylko na rok

Dziś dostałem kartę (wreszcie) na której data ważności 02/2015 zatem status przyznawany jest chyba na 2 lata.

po jakim czasie, bo ja już prawie pół roku czekam
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 05 Sie 2013 17:15 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
A brałeś nocleg w hotelu? Bo bez tego nie przychodzi.
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 05 Sie 2013 18:15 
Awatar użytkownika

Loty: 737
Kilometry: 827 605
niebieski
@art77 i @zbyhu: Trzeba do nich napisać maila że karta nie dotarła - czekałem od lutego kiedy to właśnie kod był udostępniony aż do czerwca. Wówczas napisałem maila i odstałem odpowiedź zwrotną iż karta zostanie ponownie wysłana. Prosili też o cierpliwość (4 - 6 tygodni).
Brałem nocleg w Park Inn Berlin ale karta przyszła zaraz po weekendzie, który tam spędziłem więc myślę że siłą sprawczą był raczej mail niż sam nocleg.

#154 PostWysłany: 05 Sie 2013 20:46 

Loty: 186
Kilometry: 274 419
niebieski
zbyhu napisał(a):
A brałeś nocleg w hotelu? Bo bez tego nie przychodzi.

tak w maju w Norwegii w Raddisonie , pkt zaliczone, chyba do nich napiszę
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 13 Sie 2013 14:03 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
blasto napisał(a):
To ciekawe, daj koniecznie znać, czy dostaniesz śniadanie w cenie w Warszawie. Ja nigdy nie dostałem śniadania przy upgrade w hotelach Carlson Rezidor, tylko lepszy pokój.

stonka napisał(a):
a skąd wiesz ze dostaniesz pokój biznes?

w regulaminie masz napisane ze wyższe piętro albo lepszy widok z okna albo inne małe bzdety to juz jest wg nich upgrade wiec nie napalaj sie zbytnio:)

Kilka informacji dla zamierzających nocować w Radisson Blu Warszawa m.in. ze złotym statusem w CC i reszty zainteresowanych.

Mieliście w sumie rację tym razem nie otrzymałem śniadania a upgrade w sumie był połowiczny, ale po kolei.
Ostatni weekend nocowaliśmy od piątku do niedzieli w hotelu jak wyżej.
Rezerwowałem noclegi za 183 PLN/dwie noce/dwie osoby w ofercie, 2 za 1 dla posiadaczy złotego poziomu w CC.
Zastanawiałem się co dostaniemy w upgradzie i czy potraktują nas tak "zdrowo" jak ostatnio we Wrocławiu w tym samym hotelu.
Szybkie meldowanie i dostajemy jakiś tam pokój, nic nie pytałem o żaden upgrade (wówczas również nie podpytywałem).
Proponują nam śniadanie dodatkowo co nie wróży nic dobrego:>
Szukamy pokoju, niestety to nie był Business Class jak ostatnio.
Dostaliśmy pokój w stylu włoskim (są jeszcze w stylu skandynawskim i morskim) na jednym z ostatnich pięter z widokiem na pałac Kultury (jak się później okazało to był nasz upgrade:>)

Jestem troszkę zniesmaczony:> (mając na uwadze ostatnie podwyższenie standardu), dzwonię na recepcję. Informuję, iż jestem posiadaczem CC gold i czy związku z tym otrzymam coś lepszego.
Pani faktycznie stwierdza, że jestem w sumie nie na tym "sektorze" co powinienem/mógłbym. Skontaktuję się z menadżerem i oddzwoni za 5 minut.
Dzwoni telefon. Faktycznie mogli by mi dać lepszy pokój ale na dzień dzisiejszy nie maja takiej możliwościowi (dużo gości, faktycznie tak było).
Dalej kontynuując, informuje, że w sumie dostałem pokój na wyższym pietrze ze wspaniałym widokiem:> i to musi mnie usatysfakcjonować.
Informuje także, że wyższy standard pokoju otrzymuje się w miarę możliwości hotelu i że następnym razem może dostanę coś lepszego:> i tyle. A jeszcze prosiła o kontakt nazajutrz może się coś zwolni.
Na drugi dzień po całodniowym zwiedzaniu nie miałem już ochoty podejmować tematu i przenosić się ewentualnie ze wszystkimi rzeczami, także odpuściłem.

W sumie nie wiem czy tym razem potraktowali mnie na odczepnego albo faktycznie było za mało pokoi typu business, a może nasz rachunek był zbyt mały:>
Sam pokój taki sobie nie przepadam za takim stylem. Pierwszy raz spotkałem się natomiast z barkiem z automatycznym naliczaniem do rachunku po wyciągnięciu czegokolwiek z niego.
Jak to ja zawsze ciekawski najpierw zaglądam/dotykam a później czytam:> Trochę byliśmy zdezorientowani ponieważ kilka buteleczek wyciągaliśmy z czystej ciekawości (bez zamiaru ich spożycia)
Nie wiem na jakich zasadach to funkcjonuje i czy w ogóle działa, ponieważ końcowy rachunek był bez żadnych dodatkowych kosztów, uff:>

W sumie poza rewelacyjną ceną, czekoladkami na powitanie, upgrade bez szału. Wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia:>
Byłem na basenie oraz w saunie (takie jak w niejednym hotelu niekoniecznie wysoko gwiazdkowym)
Nic rewelacyjnego. Basen 4 machnięcia rękami i jestem na drugim końcu:> także popływać nie za bardzo dało radę:>
Jeszcze jeden minus to internet, tragiczna jakość, próba obejrzenia meczu kończy się ciągłym buforowaniem, długie ładowania stron. Internet dostarcza tutaj t-mobile.

Podsumowując w sumie największym plusem była tu cena ale oferta ta skierowana jest do "posiadaczy złota" w CC.
Zabrakło mi tylko śniadania w tej cenie a byłby to gruby deal:) (pomijając internet).
"Może następnym razem" cytując słowa serwisu hotelowego:>, a okazja nadarzy się już za 2 tygodnie, ponieważ mamy nocować ponownie we wrocławskim Radissonie.
Ciekawe jaki pokój i "z widokiem na co" otrzymamy ewentualnie, tym razem:>

PS Ponieważ weekend przedłużyliśmy sobie do poniedziałku na ostatnią noc przenieśliśmy się do Hiltona (mam status HH gold).
Bookowałem pokój standardowy bez śniadania, chyba w promocji - 40% (192 PLN + 8% podatku = 207 PLN)
Do pokoju zostaliśmy już wpuszczeni po 10 rano, a upgrade był tu iście królewski:>, z pokojem na pietrze Executive i dostępem do saloniku Executive Lounge i śniadaniem w restauracji.
Hotele niby oba 5* ale różnica kolosalna.
To tylko tak informacyjnie nie będę zaśmiecał wątku informacjami dotyczacymi innej sieci.
 Profil Relacje PM off  

#156 PostWysłany: 13 Sie 2013 14:23 

niebieski
Korzystałem ze statusowego upgrade'u zarówno w warszawskim Hiltonie jak i Radissonie i moje wrażenia są dokładnie takie same. Dodam jeszcze, że w InterContinental w Warszawie nie dają już club roomu w ramach upgrade'u (co umożliwiało skorzystanie z saloniku oraz zjedzenie w nim kolacji i śniadania), ale junior suite.
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 21 Sie 2013 14:32 

niebieski
Pojawiła się możliwość kupienia Gold Points z bonusem do 50 %.
Standardowo punkty kosztują 7 USD za 1000 pkt. Noclegi już od 9000 pkt - np. w Reykiawiku czy Budapeszcie.
http://www.clubcarlson.com/fgp/earn/points.do?int_cid=hppoints3qpromocc

Załączniki:
cc.JPG
cc.JPG [ 125.81 KiB | Obejrzany 1711 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 21 Sie 2013 14:42 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
do jakich sieci da się aktualnie zrobić status match z Carlsona?
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 21 Sie 2013 14:58 

niebieski
luxyfer napisał(a):
do jakich sieci da się aktualnie zrobić status match z Carlsona?

Czytaj tu i próbuj: http://statusmatcher.com/
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 22 Wrz 2013 14:03 

Loty: 462
Kilometry: 485 178
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
Czy punkty z Club Carlson przepadają po jakimś czasie ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 246 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości