Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 109  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 01 Sie 2011 11:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja jako student kiedyś dostałem u nich kartę bez żadnych dochodów, więc szansa jest. Nie wiem czemu ale studentów traktują inaczej.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#22 PostWysłany: 01 Sie 2011 11:13 

Min 3 miesiące umowa , 1500 netto dochód. Można brać kartę na kogoś kto ma większy dochód a dla siebie dodatkową karte ( w ramach limitu) za 0 zł w pierwszym roku a później to się zobaczy :D ale w cenniku jest 45 zł.

#23 PostWysłany: 01 Sie 2011 11:25 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
hehe to dużo mi brakuje do takiego dochodu :D A czy z takiej karty można korzystać wykonują tylko np 1 transakcję w miesiącu? Nie ma jakichś minimalnych obrotów? I czy później ewentualnie po roku można bez opłat z karty zrezygnować? Nigdy nie miałem kredytówki więc nie mam żadnej wiedzy, ale jak bym miał taką możliwość to ta CitiBank WizzAir może zostać mojąpierwszą :)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 01 Sie 2011 12:08 

Luxyfer - zdecydowanie dowiedz się, jak jest z kartami dla studentów. Kilka lat temu u mnie na uczelni Citi postawił stand i wręcz na siłę wciskał studentom karty. Jak już wypełniłem aplikację to mnie babka pytała czy nie mam jakichś znajomych, którzy mogliby chcieć kartę. Krótko mówiąc byli zdesperowani :) A ja wtedy bynajmniej żadnych dochodów nie miałem.

Inna sprawa że karty ostatecznie nie dostałem, bo po kilku miesiącach bez odzewu przysłali w końcu list że abym otrzymał kartę to muszę jeszcze pojawić się w placówce i dać im legitymację studencką do wglądu (nie miałem jej przy sobie przy składaniu wniosku). A że wtedy już normalnie pracowałem to do placówki czynnej do 17 jakoś nigdy mi nie było po drodze :) I ostatecznie kartę wyrobiłem sobie dopiero kilka lat później (już na normalnych warunkach) żeby zbierać mile do M&M.

#25 PostWysłany: 01 Sie 2011 12:10 

ZTCW Citi zrezygnował z wydawania kart dla studentów "na legitymację".
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 01 Sie 2011 15:01 

liczę na to, że sporo osób będzie pomagać w zakupie biletów, gdyż dzieki temu beda mogli jednoczesnie zbierac punkty dla siebie
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 01 Sie 2011 22:37 

DMac napisał(a):
liczę na to, że sporo osób będzie pomagać w zakupie biletów, gdyż dzieki temu beda mogli jednoczesnie zbierac punkty dla siebie

Z jednej strony tak to moze być fajne dla kupujących, ale jak taka osoba bedzie miała co chwile komus kupowac bilety to moze jej sie to czasowo nie opłacac.

Poza tym wtedy nie bedzie mozna korzystac z lotów w Wizz Xclusive Club.

Zobaczymy jak bedzie w praktyce

#28 PostWysłany: 01 Sie 2011 23:49 

No i oficjalne info na Wizzair.com
http://wizzair.com/travel_services/WIZZ ... anguage=PL

#29 PostWysłany: 02 Sie 2011 09:12 

niebieski
W systemie rezerwacji też się pokazuje "Karata WIZZ Polska" obok rumuńskiej i węgierskiej

#30 PostWysłany: 02 Sie 2011 10:53 
Awatar użytkownika

A czy Citi ma procedurę "przeniesienia" karty od konkurencji? Tak dostałem w dwóch innych bankach "za regularne wpływy" i "za lokaty", bo dochodu takiego w tym roku nie wykażę (w zeszłym bym mógł, ale i tak byłyby to stypendia).
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 03 Sie 2011 08:46 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Pytanie dla kogoś, kto ma obecnie styczność z kartami kredytowymi Citi.
Czy spłatę zadłużenia można dokonywać za pomocą innej karty płatniczej, czy może w grę wchodzi tylko przelew?
Od razu dziękuję za odpowiedzi :)

#32 PostWysłany: 03 Sie 2011 09:20 

niebieski
prz napisał(a):
A czy Citi ma procedurę "przeniesienia" karty od konkurencji? Tak dostałem w dwóch innych bankach "za regularne wpływy" i "za lokaty", bo dochodu takiego w tym roku nie wykażę (w zeszłym bym mógł, ale i tak byłyby to stypendia).

Kiedyś coś takiego było, czy jest w tej chwili musiałbyś zadzwonić na infolinię.

macias napisał(a):
Czy spłatę zadłużenia można dokonywać za pomocą innej karty płatniczej, czy może w grę wchodzi tylko przelew?

A co ma do tego Citi? Masz spłacić kartę. Skąd pochodzą środki to już Twój problem. Pytanie czy Twoja obecna karta ma możliwość przelewu środków.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 03 Sie 2011 09:40 

Jest możliwość przeniesienia karty z innego banku. Wczoraj właśnie kontaktowałem sie z bankiem i zapytalem sie czy jest taka opcja. Tylko ze przenosząc karte z innego banku, należy podać kwotę jaka pozostała do spłaty i wówczas w CITIbankowej karcie rozkłada się to na raty. Jest tez opcja, aby nie rozkładać tego zadłużenia na raty.
Ale tak i tak należy podać jaki jest przychód brutto.
Wczoraj jeszcze Pani na infolinii powiedziała jak nie wyjdzie mi zdolność w trybie standardowym, wówczas mogę wnioskować o przeniesienie karty.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 03 Sie 2011 10:33 
Awatar użytkownika

niebieski
osiek napisał(a):
macias napisał(a):

A co ma do tego Citi? Masz spłacić kartę. Skąd pochodzą środki to już Twój problem. Pytanie czy Twoja obecna karta ma możliwość przelewu środków.

Kolego, czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie pytam skąd ma pochodzić kasa, tylko pytam czy spłata kredytówki jest możliwa inną kartą poprzez jakiś formularz w profilu karty kredytowej, itp.
Nie mam konta w Citi, i nie zamierzam tam zakładać, a mając możliwość spłaty kredytówki inną kartą płatniczą, dostaję dodatkowe profity w swoim banku, co mogłoby mnie skłonić do wzięcia takiej karty.

#35 PostWysłany: 03 Sie 2011 10:44 

złoty
macias napisał(a):
Kolego, czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie pytam skąd ma pochodzić kasa, tylko pytam czy spłata kredytówki jest możliwa inną kartą poprzez jakiś formularz w profilu karty kredytowej, itp.

Nie ma w Polsce banku który by umożliwiał spłatę karty inną kartą. Jedyna opcja spłaty karty to przelew (skądkolwiek).

#36 PostWysłany: 03 Sie 2011 10:55 
Awatar użytkownika

niebieski
mucha napisał(a):
macias napisał(a):

Nie ma w Polsce banku który by umożliwiał spłatę karty inną kartą. Jedyna opcja spłaty karty to przelew (skądkolwiek).

Dzięki!

#37 PostWysłany: 03 Sie 2011 18:17 
Awatar użytkownika

Romek napisał(a):
Jest możliwość przeniesienia karty z innego banku. Wczoraj właśnie kontaktowałem sie z bankiem i zapytalem sie czy jest taka opcja. Tylko ze przenosząc karte z innego banku, należy podać kwotę jaka pozostała do spłaty i wówczas w CITIbankowej karcie rozkłada się to na raty. Jest tez opcja, aby nie rozkładać tego zadłużenia na raty.
Ale tak i tak należy podać jaki jest przychód brutto.
Wczoraj jeszcze Pani na infolinii powiedziała jak nie wyjdzie mi zdolność w trybie standardowym, wówczas mogę wnioskować o przeniesienie karty.

To duży plus. Ja spłacam wszystko na bieżąco w GP, więc nie ma problemu z kwestią kwoty do spłaty. Skontaktuję się pewnie z Citi niedługo :).
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 03 Sie 2011 19:11 

mucha napisał(a):
Jedyna opcja spłaty karty to przelew (skądkolwiek).

Dla uściślenia - jest jeszcze opcja wpłaty we wpłatomacie. Może się przydać jeśli chcemy spłacić kartę w ostatnim dniu przed deadline'em a nie mamy konta w Citi (bo przelew z innego banku będzie szedł dłużej).

#39 PostWysłany: 03 Sie 2011 21:25 

niebieski
macias napisał(a):
osiek napisał(a):
macias napisał(a):

Nie mam konta w Citi, i nie zamierzam tam zakładać, a mając możliwość spłaty kredytówki inną kartą płatniczą, dostaję dodatkowe profity w swoim banku, co mogłoby mnie skłonić do wzięcia takiej karty.

Kolego umiem czytać, a Ty chyba nie znasz produktu pod nazwą karta kredytowa. Aby mieć kartę kredytową nie musisz mieć rachunku w banku. Karta ma swoje konto techniczne, coś jak karta prepaid. Widać Ty masz kłopoty ze zrozumieniem rzeczywistości.

mucha napisał(a):
macias napisał(a):

Bzdura. Otóż są takie karty

Część banków, jeśli nie wszystkie, oferuje usługę pod tytułem przelew z karty. Jest to normalny przelew który obciąża rachunek karty kredytowej. Ergo możesz przelać na dowolny rachunek w tym spłacić inną kartę. To czy karta umożliwia zrobienie przelewy aby spłacić kartę Citi należy spytać się w banku wystawcy karty kredytowej, a nie w CITI. Dodam, że karta CITI WIZZAIR ma właśnie taką funkcjonalność, że można z niej zrobić przelew na dowolne konto.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 04 Sie 2011 17:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Mnie tylko nurtuje jedna sprawa.
Czy będzie możliwość zamawiania biletów w niższej cenie z klubu eXlusive.
Jeżeli nie to może się okazać, że jeżeli ktoś już je posiadał to zyska niewiele zakładając kartę kredytową Wizz Airr.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2175 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 109  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości