Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 81 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 27 Lis 2012 14:51 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
nrm napisał(a):
Nie no, maja hobby, narodowe hobby to tona bezmyslnego hejtu. Lincz jest na porządku dziennym.

a co to jest ten "bezmyślny hejt"? czy to jest brak własnego zdania? nonkonformizm to coś złego?

gdybym nie znal tego forum to w/w artykuł bym skomentował tak:
głupota, komuś się nudzi i leci na 3 godziny na pizze do wloch.
8-9 godzin(nawet jeśli nie dziennie a raz na jakiś czas) to chyba lekka przesada zważywszy na to, że ceny się zmieniają nie w ciągu godzin(OK, są wyjątki) ale generalnie w ciągu dni. no i w tym konkretnym przypadku jest to w ogóle niezdrowe bo Pan, jako portier, spędza chyba dużo czasu w pozycji siedzącej (jak się mylę to proszę skorygować) i jeszcze potem parę godzin przed kompem szukając okazji...
a gdzie sa podane ceny dojazdów na pizze w bergamo? w tym całym zachwycie brakuje tylu szczegółów, ze ktoś nieznający tematu mógłby się...zachwycić, a raczej nie ma czym w wielu przypadkach.
owszem, nie mowie, ze sie nie da. ale ilekroć widzę wyloty w środę i powrót w sobotę to sie pytam: kto będzie tym leciał? bierzesz 3 dni urlopu ale na wyjeździe jesteś max 4 pełne dni bo w niedziele nie wrócisz bo drogo. i takie przykłady można by mnożyć w nieskończoność.

ktoś niedawno bardzo trafnie ujął tego typu podróże: są one tanie dla ludzi, których czas jest bardzo mało warty. i tak właśnie skomentuje to ja jako forumowicz.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#22 PostWysłany: 27 Lis 2012 14:52 

Jadą po chłopaku, a w ogóle nie mają pojęcia o temacie... Ale tak jest ze wszystkim. U nas każdy się na wszystkim zna - i na piłce nożnej, i na służbie zdrowia, i na parabankach, i oczywiście na tanim lataniu... :)

#23 PostWysłany: 27 Lis 2012 14:57 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
namteH napisał(a):
a co to jest ten "bezmyślny hejt"? czy to jest brak własnego zdania? nonkonformizm to coś złego?

Trzeba umieć odróżnić własne zdanie, konkretną argumentację właśnie od bezmyślnego hejtu. Jeżeli dla Ciebie ważniejszy jest czas niż pieniądze to jest właśnie jakiś argument, ale jak piszesz, że ktoś jest debilem bo leci na pizze ("i na pewno z mikrofali na lotnisku") to jest właśnie bezmyślny hejt.

#24 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:12 

niebieski
namteH napisał(a):
nrm napisał(a):
Nie no, maja hobby, narodowe hobby to tona bezmyslnego hejtu. Lincz jest na porządku dziennym.

Rozumiem, że pisanie o ludziach, że postępują głupio na podstawie kilkuminutowego wywiadu to nonkonformizm i posiadanie własnego zdania. Gratuluję. Poza tym własne zdanie można wyrazić w zupełnie bardziej przystępny sposób niż nawet Twoje "pseudo"zdanie.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:15 

Przydałoby się trochę wsparcia chłopakowi w komentarzach. Może nie mam na liczniku dużej ilości lotów, czy naprawdę super okazji, ale jakoś do siebie odebrałem te wszystkie komentarze. A niewiedza niektórych - wiem, to się wypowiem - poraża. Polska Rzeczypospolita Hejterska.
 PM off  

#26 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:17 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
brigante32 napisał(a):
Przydałoby się trochę wsparcia chłopakowi w komentarzach. Może nie mam na liczniku dużej ilości lotów, czy naprawdę super okazji, ale jakoś do siebie odebrałem te wszystkie komentarze. A niewiedza niektórych - wiem, to się wypowiem - poraża. Polska Rzeczypospolita Hejterska.

Jest luzik :)
Niech nie wierzą (sam kiedyś nie wierzyłem), więcej biletów dla nas :)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:18 

niebieski
Wierzą ;)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:35 

Maris83 napisał(a):
Podeślijcie link do miejsca, gdzie komentarze można poczytać - w komórkowej wersji nie ma ich na stronie. Artykuł ciekawy :)

Posortowane od najpopularniejszych:

http://wyborcza.pl/1,87648,12923876,Wni ... 6#opinions
 PM off  

#29 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:35 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Maciek78 napisał(a):
namteH napisał(a):
nrm napisał(a):

Rozumiem, że pisanie o ludziach, że postępują głupio na podstawie kilkuminutowego wywiadu to nonkonformizm i posiadanie własnego zdania. Gratuluję. Poza tym własne zdanie można wyrazić w zupełnie bardziej przystępny sposób niż nawet Twoje "pseudo"zdanie.

to nie jest pisanie o ludziach tylko o ich działaniu związanym z podróżowaniem i jeśli na podstawie kilkunastominutowego wywiadu nie jesteś w stanie określić swojego zdania na ten temat to ciężko wchodzić z Toba w dyskusje.

rozumiem, ze poziom wypowiedzi pod artykułami jest taki jaki jest ale nie można ich wszystkich wkładać do jednego wora.

a co to jest to "psuedo"zdanie? znów jakiś neologizm?

#30 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:40 

Teraz na FB wyborczej ukazał się ten artykuł. Ciekaw jestem, kiedy z nazwiska i imienia będą komentarze, czy taki sam hejt będzie.
 PM off  

#31 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:42 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
Panowie nie drzyjcie tutaj kotów przez komentarze na wyborczej :)
W ostateczności zapraszam was na PW

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:48 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
Krajów: 1 / 0.5%
HON fly4free
Wywiad a wlasciwie zapis rozmowy sam w sobie bardzo ciekawy, zajawieni ludzie, cos robia.
A hejterzy no coz wiekszosc nie zrozumiala o co w ogole chodzi.

Ostatnio edytowany przez tom971, 27 Lis 2012 15:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:49 

niebieski
namteH napisał(a):

A to jest właśnie przykład wyrabiania własnej opinii na podstawie krótkiego i zwięzłego (możesz dopisać: kilkunastominutowego) wpisu. Ktoś chce być fajny, ktoś myśli że jest lepszy. Ech
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:51 

Loty: 215
Kilometry: 458 437
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
Podsumuję krótko: jaka gazeta, przepraszam "gejzeta" miało być- tacy czytelnicy i ich opinie.
Żałuję, że kliknąłem w to GóWno, bo nie zwykłem wchodzić na te strony zarówno papierowe jak i internetowe. No i szkoda, że nikt nie wkleił na forum jedynie kopii artykułu.
A JIK-owi i jego żonie gratuluję fajnych wypadów po świecie.

#35 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:51 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
nie ma co czytać komentarzy :) się nie znają, no ale dzięki takim jak oni, co płacą stawki za lot 500zł, wykupują bagaże, ubezpieczenie i inne cudeńka, inni mogą polecieć za 1zł ;) tacy, jak Ci w komentarzach też są potrzebni w tym kraju :))) ważne tylko żeby nie mieli większości

#36 PostWysłany: 27 Lis 2012 15:52 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Mialem przyjemnosc osobiscie porozmawiac z Pawlem i jego zona na lotnisku w miniona niedziele
bardzo sympatyczna para - pozdrawiam serdecznie

P.S. traktuj te koment. na gazeta.pl z przymruzeniem oka.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 27 Lis 2012 16:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Maciek78 napisał(a):
namteH napisał(a):

A to jest właśnie przykład wyrabiania własnej opinii na podstawie krótkiego i zwięzłego (możesz dopisać: kilkunastominutowego) wpisu. Ktoś chce być fajny, ktoś myśli że jest lepszy. Ech

wybacz ale to chyba o sobie piszesz.
ja tylko wyraziłem swoje zdanie(i nie bardzo wiem jakie, w tym przypadku, ma znacznie długości artykułu. nie potrzebuje książek czytać żeby wrazić opinie o tak nieskomplikowanym działaniu) + wyraziłem zdziwienie skąd takie ogromne zainteresowanie komentarzami pod artykułem. chcąc nie chcąc sami się w hejterow zmieniacie :lol:

a tłumaczenie Koledze żeby się nie przejmował opiniami to już podchodzi pod branie Go za kogoś niespełna rozumu.

#38 PostWysłany: 27 Lis 2012 16:11 
Awatar użytkownika

srebrny
niezła chamówa w komentach na stronie wyborczej
odnoszę wrażenie, że większość hejterów to pryszczata gimbaza tudzież bardzo wymagający klienci itaki, którym trzeba organizować poranną toaletę
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 27 Lis 2012 16:19 

srebrny
ale marian jakie szukanie, na stronie czy forum masz czesto wszystko podane na tacy.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 27 Lis 2012 16:23 

niebieski
namteH napisał(a):
Maciek78 napisał(a):
namteH napisał(a):

wybacz ale to chyba o sobie piszesz.
ja tylko wyraziłem swoje zdanie(i nie bardzo wiem jakie, w tym przypadku, ma znacznie długości artykułu. nie potrzebuje książek czytać żeby wrazić opinie o tak nieskomplikowanym działaniu) + wyraziłem zdziwienie skąd takie ogromne zainteresowanie komentarzami pod artykułem. chcąc nie chcąc sami się w hejterow zmieniacie :lol:

a tłumaczenie Koledze żeby się nie przejmował opiniami to już podchodzi pod branie Go za kogoś niespełna rozumu.

Nie chce mi się ciągnąć tematu, ale ciekawi mnie jedno. Napisałeś: "ja tylko wyraziłem swoje zdanie" - jak możesz mieć własne zdanie na temat, o którym nie masz pojęcia tudzież został on przez Ciebie bardzo pobieżnie zgłębiony? Idealnie wpasowujesz się w poziom komentarzy pod artykułem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 81 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości