Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 07 Paź 2012 18:24 
Awatar użytkownika

srebrny
Brawo Radmek. Nie słuchaj tych, którzy sami korzystają z czyichś pomysłów lecz swoimi się nie dzielą.
To jest właśnie samopomoc. W przeciwnym razie po co by było tu wchodzić ?
Jak ja coś znajdę to też napiszę :twisted:

#22 PostWysłany: 07 Paź 2012 18:27 

Radmek, widzisz zdania są podzielone, ale dobrze że to wrzuciłeś :) Sam się zastanawiam np. skąd większa grupa osób wie o różnych sposobach jeżeli nigdzie nie były upubliczniane? Chyba, że były? Np. taki Earlgrey zna kilka trików, ale się nie podzieli niestety. Sorry Earlgrey, ale sam masz dopiero kilka postów na tym forum i to w tematach "Loty krajowe od 9,59 euro..." i "Tokio daty podróży" więc raczej korzystasz z tego typu wrzut, także nie powinieneś teraz mówić, że kolejny deal zabity. Równie dobrze ktoś mógł przyjąć Twoją zasadę i nie ujawnić Tokio - też byś nie poleciał..
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 07 Paź 2012 18:39 

niebieski
Przecież i tak nikt już Wizzairem miał nie latać od czasu nowego podręcznego, to co za różnica czy wie o tym tylko Radmek czy wszyscy? :D
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 07 Paź 2012 18:48 

Dobra robota Radmek!
PS:Uciąłeś dobry zarobek pewnej grupie zbierającej darmowe loty dzięki udostępnianiu karty, dlatego może ktoś psocić, ale nie przejmuj się tym. Jesteś Wielki! Na tym to polega, bezinteresowna pomoc. Czasem jak się czytało tu na forum takie nachalne naganianie na produkty jednego banku przez jednego z moderatorów (oczywiście w ramach dzielenia się z nami "super" ofertą a linki wszystkie były referencyjne i za każdego nagonionego była kasa), to aż na wymioty brało. Skąd u ludzi taka chciwość by zbijać kasę na wciskaniu byle czego innym? Dobrze, że są jeszcze takie osoby jak Ty Radmek! Powraca wtedy wiara w ludzi!
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 07 Paź 2012 19:06 
Awatar użytkownika

zamowilem bilety na 30.11-03.12 z bergamo do skopje za 0,00 zł.. ale nie dostalem potwierdzenia z numerem rezerwacji wizzaira tylko numer bravofly ? jak moge sprawdzic czy bilet zostal wystawiony ?

#26 PostWysłany: 07 Paź 2012 19:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Szukaj kodu opisanego jako PNR. Nie będziesz mógł go w tym momencie sprawdzić w systemie, ale będziesz mógł zrobić odprawę na ten kod.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 07 Paź 2012 19:29 
Awatar użytkownika

może poprostu nie wystawiaja odrazu. bo ja mam : Votre n° de réservation 165748888 le 07/10/2012 -
A CONFIRME...

#28 PostWysłany: 07 Paź 2012 19:36 
Awatar użytkownika

niebieski
good job :)
Działa tylko w przypadku biletów za 4 zł ? Czy tych droższych też?
Wybrałem bilety, które na stronie Wizza kosztowały 51 zł, a tym sposobem cena wyświetliła się 10,28 EUR czyli nawet ok. 10 zł taniej.
Potem dla sprawdzenia wybrałem droższy bilet, żeby sprawdzić czy w tym przypadku zadziała jakakolwiek 'zniżka' ale cena byla taka sama jak na Wizzie bez Xclubu.
Ktoś wie jak to działa?

#29 PostWysłany: 07 Paź 2012 19:49 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja korzystałem z angielskiej strony Bravofly i rezerwacja była robiona od razu.

Załącznik:
Bravofly.jpg
Bravofly.jpg [ 46.73 KiB | Obejrzany 848 razy ]

Tak wyglądał kod rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 07 Paź 2012 19:56 
Awatar użytkownika

dziwna sprawa, hmm u mnie wyglada to nastepujaco

Załączniki:
Schermata 2012-10-07 a 19.58.18.png
Schermata 2012-10-07 a 19.58.18.png [ 59.07 KiB | Obejrzany 835 razy ]

#31 PostWysłany: 07 Paź 2012 20:25 

Zbanowany
Witajcie, widzę że wyskusja wre :)

Mam problem z płatnością na Bravofly , wybierając trasę i godzinę , przechodzę do wpisania danych, oraz do płatności, wybieram pay pal, pojawia się ekran logowania , niestety odrzuca mi płatność, tz wraca znowu do wyboru rodzaju płatności i wyskakuje na czerwono :

Attention, la transaction PayPal n'a pas pu être complétée. Nous vous conseillons de vérifier attentivement les données insérées et d'essayer de nouveau. Si vous ne réussissez toujours pas à compléter la transaction, l'erreur peut être due à un problème technique. Essayez de nouveau plus tard ou utilisez votre carte de crédit.

Co robię nie tak ?
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 07 Paź 2012 22:14 

Ja juz dawno pisalem ze powinna byc jakas specjalna lista fly4free-exluxive za oplata lub za darmo - ale tylko dla tych co cos wnosza na forum od wielu lat, a nie dla tych co chca tylko brac i nie wnosza nic dla innych na forum.
Fly4free to chyba nie marksistowska strona albo janosikowa co rozdawano wszystkim wedlug ich potrzeb?!!!

Forum bowiem polegac powinno na obopulnej wymiane informacji (oczywiscie sensownych-co ocenia redakcja) a nie dla tych co chca korzystac z pracy innych, a do forum i nic nie dawac.....

Redakcja jeszcze na reklamie cos zarobi, ale tacy co szukaja informacji dobrych i podaja je na forum tez powinni byc jakos gratyfikowani np darmowym czlonkostwem w fly4free-exlusive club zeby w zamknietym gronie wymieniac informacje, a zainformacjami moga isc przeciez korzysci materialne.

Chyba ze Redakcja wymysli sposoby rodem z ZSRR przodownikow pracy co ich sie wywiesi na stronie (czy scianie) i pogratuluje!

No ale wysmiano mnie z tym pomyslem fly4free-exlclusive-club ze dwa lata temu, podobnie mnie wysmiano jak nie chcialem kupowoac biletow na OLT Ekspres na poczatku tego roku. No ale ten sie smieje kto sie smieje ostatni. Ja ostatnio nie podaje jakis wazniejszych informacji na forum bo i po co ? Radze to tez robic innym wiekszym ode mnie informatorom darmowym bo to nie ma dla nich sensu ..... :lol:
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 07 Paź 2012 22:20 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Dla mnie nius oczywiście na DUZY PLUS, ciekawi mnie tylko kiedy Wizz się dopatrzy i będzie kicha.. Sam mam kartę Citi i zbieram punkty i uważam ze ten sposób ominięcia opłaty jest super ;)

#34 PostWysłany: 07 Paź 2012 22:59 

Loty: 158
Kilometry: 117 483
Krajów: 26 / 12.1%
Według mnie to średni pomysł. Trzeba wziąć pod uwagę, że osoby które będą w tym tajemniczym gronie też mogą ,,kablować" na inne fora, i podejrzewam, że tak by było . Nigdy nie ma pewności kto kim jest, co robi i jakie ma zamiary ;)

#35 PostWysłany: 08 Paź 2012 07:53 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.6%
złoty
Fly4free exclusive club wstep po oplaceniu 1000zl miesiecznie. To ostatecznie wyeliminuje pasozyty na Forum :)
Raz na dwa miesiace bedzie promocja i cena za czlonkowstwo zostanie obnizona o 20% wiec gdy sie pojawi nie czekajcie :)

#36 PostWysłany: 08 Paź 2012 08:21 
Awatar użytkownika

Loty: 25
Kilometry: 29 031
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Mając do wyboru forum, na którym gimbusy "rozrywają" między sobą promocję i nieogólnodostępne forum, na którym jest rzeczowa dyskusja, panuje pewnego rodzaju "promocyjna etykieta", wybieram te drugie wyjście.
Panie i Panowie ile razy jest tak, że hołota wykupuje wszystko jak leci "bo jest tanio" a potem z tego nie korzysta?

Wiem. Zaraz posypią się na mnie gromy bo sam niewiele pisze a mnóstwo czytam. Uprzedzam. Nie powiedziałem, że bym do tego nieogólnodostępnego forum miał wgląd.

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 08 Paź 2012 18:22 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.4%
niebieski
Zarznięte ;(

DZIĘKUJEMY !!!
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 08 Paź 2012 20:46 

kkku napisał(a):
Zarznięte ;(

DZIĘKUJEMY !!!

No i teraz pojawia się pytanie czy lepiej było trzymać ten trik w tajemnicy/małym gronie dzięki czemu działał on by pewnie jeszcze kilka miesięcy czy lepiej było wstawić go teraz, 1000 osób skorzystało (2443 osób przeczytało w tym pewnie pracownicy W6) na raz kupując bilet za 4zł do Torp, ktoś pewnie zadzwonił lub po prostu admini serwisu zauważyli że coś za nagle dużo polaków zaczyna rezerwować z ich portalu w dziwny sposób i...zonk.
Odpowiedzcie sobie sami.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 08 Paź 2012 20:54 

Zaraz, zaraz.. to co już nie można bez opłaty kupić?? Jeśli to prawda to szkoda, bo miałem zamówienie na parę biletów, a tak to pewnie teraz zostanie lot balonem:P
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 08 Paź 2012 21:00 

niebieski
Zawiść w tym kraju przekracza wszelkie możliwe granice niestety.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości