Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 08 Paź 2012 21:07 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.4%
niebieski
radekgdynia napisał(a):
Zaraz, zaraz.. to co już nie można bez opłaty kupić?? Jeśli to prawda to szkoda, bo miałem zamówienie na parę biletów, a tak to pewnie teraz zostanie lot balonem:P

Nie nie jest pełno osób które pomagaja. I w sumie nic nie straciles bo oni ci tez pomoga w tej cenie kupic.

Nie wiem czy super skozystalo te 1000 osob poprostu, pomagający mieli mniej roboty
A tak poza tym na zakończenie zastanawia mnie co sobie o polakach pomyśleli we francji lub ludzie z wizzair :)
 Profil Relacje PM off  

#42 PostWysłany: 08 Paź 2012 21:33 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 721 797
Krajów: 48 / 22.3%
platynowy
Pacjonek masz racje powinnismy usunac wszelkie posty o zakupach biletow wizza na forum, napewno czytaja to pracownicy wizza i wprowadza regulamin ze wlasciciel karty moze zakupic bilety tylko i wylacznie dla siebie. Co bys nei wzial w swoim amoku konspiracji tego postu doslownie dopisze slowo "zartuje" wrzuc na luz chlopie
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 08 Paź 2012 21:37 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 142 806
Krajów: 26 / 12.1%
niebieski
kkku napisał(a):
A tak poza tym na zakończenie zastanawia mnie co sobie o polakach pomyśleli we francji lub ludzie z wizzair :)

,,Polakach" i ,,Francji" - to tak na przyszłość żebyś wiedział 8-)

A co mieli pomyśleć? Mógłbyś rozwinąć myśl? ;)

#44 PostWysłany: 08 Paź 2012 21:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Jaki macie problem w tym, że jest metoda kupowania biletów bez płacenia za "opłatę za kartę" za pośrednictwem w/w serwisu? Czy chodzi o kwestię posiadaczy karty Citi którzy stracą przez to część osób kupujących za ich pomocą bilety, czy chodzi wam o inne interesy? I co ma to wspólnego z wykorzystaniem biletu? Ja nikomu do garnuszka nie zaglądam, czy wykorzystał bilet za 4 zł, czy zmarnował. Jeśli mam kartę Citi i kupi sobie i zmarnuje, to będzie OK? Jeśli nie mam karty Citi, skorzystam z pomocy posiadacza, a potem zmarnuję to będzie różnica?
Mam wrażenie, że wszyscy by chcieli, aby były bilety po 4 zł i koniecznie dla wtajemniczonych. Niestety musicie się ocknąć - tanie latanie jest coraz popularniejesze właśnie dzięki takim promocjom i coraz częściej inni ubiegną was w zakupie biletów za 4 zł w Wizz czy 1 pln w FR, PB itd. Im niższa cena, tym będzie więcej przypadków zmarnowania biletów. Każdy przewoźnik doskonale o tym wie i widocznie świadomie wprowadza takie promocje. Ja kupuję bilety za 1 zł i 90% z nich zawsze wykorzystuję, ale nie ma metody na osoby, które z własnej woli mogą wszystko wykupić i niepolecieć. Chyba, że zmieni się prawo i przewoźnicy będą mogli nakładać kary za niestawienie się na odprawę, a na to na pewno się nie zanosi.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 09 Paź 2012 19:53 

Sprawdziłam i tym razem przez PayPal nalicza 8 euro prowizji, a kartą kredytową jest bez. Albo coś zmienili albo robię coś źle.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 20 gości