Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Air Europa - Kuba
#381 PostWysłany: 22 Sty 2015 23:12 
Awatar użytkownika

Nastawieni są na turystów i ich kasę, zresztą nic dziwnego przy tym co dostają od państwa...
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#382 PostWysłany: 23 Sty 2015 01:50 

Witajcie, my lecjmy 7-15.04. Moze ktoś wybiera się w tym samym czasie? Mozna by wziac razem taxi. Czy tez wspolnie poimprezowac :) bylismy 2,5 roku temu, wiec szlaki mamy przetarte.
 Profil Relacje PM off  

#383 PostWysłany: 23 Sty 2015 02:01 

A czy jest tu może ktoś, to latał wewnątrz Kuby? Lecę z kumplem pierwszy raz, strasznie chcielibyśmy zobaczyć Cayo Largo/Cayo Coco ale wszędzie gdzie szukam bilety dość drogie (~150EUR RT)
 Profil Relacje PM off  

#384 PostWysłany: 23 Sty 2015 08:41 

pytanie do MietekChaliniak: ponieważ niedługo wyjeżdzamy do Havany i poszukuje kwatery, czy możesz dać znać czy u Twojej znajomej będzie lokum dla dwóch spokojnych osób na termin 03-06/02/2015? Czy otrzymaliście confirmation of reservation z nr biletów: 996... , jeśli tak rozjaśnij mi proszę czy to ostateczny dokument z którym można udać się na lotnisko w Barcelonie do odprawy, czy trzeba wcześniej odprawić się internetowo , wybrać miejsca w samolocie i bagaże itd. Potrzebuje informacji krok po kroku , z góry dziekuję.
 Profil Relacje PM off  

#385 PostWysłany: 23 Sty 2015 10:37 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
Krajów: 44 / 20.6%
niebieski
Nic nie musisz robić, wystarczy z paszportami udać się do odprawy na lotnisku. Napiszcie po powrocie albo i w trakcie czy wszystko ok było.

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#386 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:05 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 46 487
Krajów: 10 / 4.7%
Ile czasu czekaliście na zwrot środków w związku z podwójną rezerwacją na te same dane?

Ostatnio edytowany przez katkar, 23 Sty 2015 11:20, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#387 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:16 
Awatar użytkownika

nowy odkrywca napisał(a):
z którym można udać się na lotnisko w Barcelonie do odprawy, czy trzeba wcześniej odprawić się internetowo , wybrać miejsca w samolocie i bagaże itd. Potrzebuje informacji krok po kroku , z góry dziekuję.

Mozesz odprawic sie internetowo albo mozesz odprawic sie na lotnisku. Jezeli masz duzy batgaz, nadawany do luku bagażowego samolotu, to i tak bedzie trzeba podejsc do CHECK-IN i ten bazgaz "dac". Wiec jezeli masz taki bagaz, to nastaw sie na lotnisko, i wowczas moze dostaniesz(-cie) tez miejsca przy oknie;-)
Nie wiemy jak wyglada odprawa online. Mysle ze pierwsi podroznicy na Kube ktorzy to zrobia podziela sie chetnie tutaj. Wtedy bedzie wiadomo czy mozna wybrac miejsca czy tez nie.

-- 23 Sty 2015 10:38 --

katkar napisał(a):
Ile czasu czekaliście na zwrot środków w związku z podwójną rezerwacją na te same dane?

A gadales juz z infolinia?
Bo ci ktorzy tego nie robili pisali ze dalej czekaja na kase. Po rozmowie z infalinia, widzialem jakis wpis ze na drugi dzien mieli juz "u siebie"
 Profil Relacje PM off  

#388 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:43 

Loty: 63
Kilometry: 150 086
Krajów: 20 / 9.4%
Jeśli ktoś ma problemy z rezerwacją/logowaniem to najlepiej pisać do nich na FB. Dużo szybciej reagują.
Ja pisałem wczoraj po południu i dziś już wszystko jasne. Lecimy w marcu :)
 Profil Relacje PM off  

#389 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:53 
Awatar użytkownika

MietekChaliniak napisał(a):
My lecimy za tydzień i będziemy mieszkać u znajomej. Damy znać jak to wszystko wypali

To juz wiem kto nam opisze jak wyglada odprawa online:)
 Profil Relacje PM off  

#390 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:55 
Awatar użytkownika

katkar napisał(a):

Do mnie zwrot pobranych środków za błąd w płatności przyszedł wczoraj po południu (dzwoniłem do linii w poniedziałek), więc widać powoli ogarniają tą sytuację. Minus z tego jest taki, że błąd przez przewalutowanie kosztował 70 zł..

@wojtura: Dzięki za ten rozkład kabiny :) Jest chyba najbardziej zbliżony do tego czym będziemy lecieć. Mnie udało się znaleźć najlepszy przecięty premium ekonomy w China Airlines.
 Profil Relacje PM off
wojtura lubi ten post.

#391 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:59 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
Krajów: 44 / 20.6%
niebieski
katkar napisał(a):

ja właśnie przed chwilą dopiero zwrot dostałem. Na przewalutowaniu straciłem tylko 25zł

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#392 PostWysłany: 23 Sty 2015 11:59 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 46 487
Krajów: 10 / 4.7%
gadałam na fb, zamieszanie jak cholera pan w efekcie anulował moją rezerwację a miał anulować rezerwacje którą zrobiła osoba towarzysząca z która lecę (ja dostałam maila od razu po rezerwacji a współtowarzysz nie), kasa zeszła z obu kart no i w rozmowie wynikneło że bilety zarówno ja jak i on zarezerwowaliśmy. Efekt taki, że pan się pospieszył anulował moją i powiedział, że zrobił zwrot środków, wychodzi na to że logiczne rzecz ujmując kasa powinna wrocić na moje konto. Z drugiej strony czy mogli anulować moją rezerwacje i dokonac zwrotu środków na moje konto, skoro ja z nimi nawet nie rozmawiałam :D (i o to nie prosiłam). Okaże się w praniu, mam nadzieje że nawet dzisiaj komu z nas kase zwrócili. W sumie gorzej jak mnie bo ja się jeszcze załapałam na kod -5% :P.

-- 23 Sty 2015 11:01 --

Ja pewnie więcej stracę, płaciłam mastercardem z mbanku. W sumie nie było zbyt dużo czasu do namysłu i kalkulacji czym zapłacić żeby się opłacało, zwłaszcza że transakcja pierwsza robiona visą nie wywliła bład.
Ile dni od informacji z linii do momentu zwrotu kasy mineło?
 Profil Relacje PM off  

#393 PostWysłany: 23 Sty 2015 12:24 

macie pomysł jak zrezygnować z tego biletu? bo raczej nie mogę lecieć, a wiem że oddają pieniądze ludziom. tylko że jak zadzwoniłem to powiedzieli że nie mogę zrezygnować i pieniędzy nie oddadzą...
 Profil Relacje PM off  

#394 PostWysłany: 23 Sty 2015 12:31 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Nie mamy
 Profil Relacje PM off  

#395 PostWysłany: 23 Sty 2015 12:34 
Awatar użytkownika

mazzii napisał(a):
wojtura napisał(a):
greg0 napisał(a):

Z drugiej strony, taka moja dygresja.
CZEMU NA STRONIE AEUROPA NIE ZROBILI SPRAWDZANIE SWOJEJ REZERWACJI? Tego najstarsi Gorale nie pojmują

Jak odpalisz aplikacje mobilna AirEuropa to pomożesz sprawdzić status swojej rezerwacji, w każdym razem na iPhonie działa.

Tak, tak. w wersji mobilnej mozna. Ale najstarsi Górale nie pojmują czemu nie ma tego na ich stronie, niby najbardziej naturalny kanał komunikacji z nimi (z wlasna rezerwacja)

-- 23 Sty 2015 11:37 --

juice99 napisał(a):
macie pomysł jak zrezygnować z tego biletu? bo raczej nie mogę lecieć, a wiem że oddają pieniądze ludziom. tylko że jak zadzwoniłem to powiedzieli że nie mogę zrezygnować i pieniędzy nie oddadzą...

"przepisac" na druga osobe tez nie pozwalaja? Gadalas z nimi o tym? Pytam, bo tu na forum pojawialy sie informacje ze mozna takie cos zrobic, ale tez pojawialy sie informacje ze nie mozna. Pytam bardziej z ciekawosci i zeby wyrobic sobie ostatecznie opinie

-- 23 Sty 2015 12:00 --

juz wiem...

Class R
Tickets are non refundable and non transferable. ...

Wczesniejsze mozliwe przepisywanie bylo jak kos chcial 2 bilerty a przez blad kupowal 4. I dla tych 2 nadmiarowych robili mozliwosc zmiany lub oddania kasy

Wiec raczej nie pozostaje Ci mozliwoc inna jak zalatwic sobie na ten czas urlop, lub zaliczyc 700 zl straty
 Profil Relacje PM off  

#396 PostWysłany: 23 Sty 2015 13:14 

Czy ktoś wie może jaki jest bagaż podróżny w AirEuropa na Kubę?
 Profil Relacje PM off  

#397 PostWysłany: 23 Sty 2015 13:18 

Loty: 557
Kilometry: 1 237 798
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
Kadex napisał(a):

przeczytaj warunki taryfy lub sprawdź na stronie AF

Ostatnio edytowany przez maxima, 23 Sty 2015 13:23, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#398 PostWysłany: 23 Sty 2015 13:19 

standardowe rozmiary jak w Locie
 Profil Relacje PM off  

#399 PostWysłany: 23 Sty 2015 13:21 

Czyli bagaż rejestrowy jest w cenie 23kg?

Ostatnio edytowany przez Zeus, 23 Sty 2015 13:26, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#400 PostWysłany: 23 Sty 2015 13:22 
Awatar użytkownika

Kadex napisał(a):

1 sztuka, max 23 kg do luku bagazowego plus 1 szt do 10 kg podrecznego.
Rozmiary? Do luku bagazowgo praktycznie wszystkie torby jakie sa na rynku. Problem jest np. tylko z deska do plywania. Podreczny? Male torby, plecaki (styl Ryanair)

-- 23 Sty 2015 12:23 --

Kadex napisał(a):
visola napisał(a):
standardowe rozmiary jak w Locie

Czyli bagaż rejestrowy jest w cenie 23kg?

tak
 Profil Relacje PM off
Kadex lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości