Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Air Europa - Kuba
#341 PostWysłany: 22 Sty 2015 10:35 

Loty: 2
Kilometry: 8 820
Krajów: 3 / 1.4%
greg0 napisał(a):
Robię to dokładnie tak jak napisałeś, zarówno przy wyborze miejsc jak i przy dodawaniu bagażu mam komunikat Not available on your flight; you can book this option at the check-in desk.

Otwiera mi lot w aplikacji mobilnej AE no i widzę, że na 5 pasażerów dwóch ma błędy w dacie urodzenia (o dziwo dzień a nie miesiąc).

Edit: No i ciekawostka - na stronie Saudi dane pasażerów są poprawne.
Niczego zatem nie będę poprawiał.

Mam pytanie, gdzie na Saudi, po zalogowaniu się można cokolwiek zmienić lub podejrzeć, bo nie widzę, żadnego aktywnego przycisku.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#342 PostWysłany: 22 Sty 2015 10:40 

Loty: 158
Kilometry: 320 173
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Manage My Bookings - Update Advanced Passenger Info

#343 PostWysłany: 22 Sty 2015 10:52 
Awatar użytkownika

Mówione było żeby niczego nie "poprawiać" na stronach innych niż AirEuropa. Będziecie mieli później jazdy z tymi lotami...
 Profil Relacje PM off  

#344 PostWysłany: 22 Sty 2015 11:01 

greg0 napisał(a):
Manage My Bookings - Update Advanced Passenger Info

Szukałam wszędzie, nie mam takiego przycisku ani napisu. Próbowałam na różnych przeglądarkach.
 Profil Relacje PM off  

#345 PostWysłany: 22 Sty 2015 11:03 
Awatar użytkownika

Bo juz pewno nie mozesz. Ja tez mialem taki przycisk i mi "zniknał"

-- 22 Sty 2015 10:05 --

MietekChaliniak napisał(a):
Mówione było żeby niczego nie "poprawiać" na stronach innych niż AirEuropa. Będziecie mieli później jazdy z tymi lotami...

Mowione bylo zeby sie danymi z innych stron nie sugerowac.
Znajomy zmienial na tej stronie Saudi Arabia dane, pozniej sprawdzal na infolinii i powiedziano mu ze potwierdzaja zmiany (ze sa)

Ostatnio edytowany przez Zeus 22 Sty 2015 11:07, edytowano w sumie 2 razy
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#346 PostWysłany: 22 Sty 2015 12:39 

Wczoraj pisałam do nich na FB, na razie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Długo czekaliście na odpowiedzi przez FB?
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 22 Sty 2015 12:58 

niebieski
godzina - dwie

#348 PostWysłany: 22 Sty 2015 13:28 

Loty: 48
Kilometry: 101 952
Krajów: 16 / 7.5%
Z ciekawości co im napisałeś? :)

Rozumiem, że na infolinii odmówili Ci przesłania potwierdzenia?

#349 PostWysłany: 22 Sty 2015 13:39 

niebieski
Nie próbowałem infolinii. Po prostu mój angielski pisany jest lepszy niż mówiony ;-)
Napisałem zwyczajnie, że rezerwowałem, kasa pobrana, proszę o potwierdzenie rezerwacji na maila.

#350 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:17 

Otrzymałam właśnie na mail po hiszpańsku, że zmieniają godziny wylotu i prośba o akceptację. Kliknąć w to, czy olać to?
 Profil Relacje PM off  

#351 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:22 
Awatar użytkownika

kliknij. To tylko ze potwierdzassz ze otrzymales (przeczytales/zrozumiales)
Jak nie klikniesz to tez nic sie nie stanie
 Profil Relacje PM off  

#352 PostWysłany: 22 Sty 2015 14:40 

Ja miałam taka sytuację, że rezerwacji dokonywałam tylko raz, potwierdzenie przyszło od razu, ale kwotę pobrabi (zeszła z konta karty) 2 razy.
Zadzwoniłam na infolinię I potwierdzili, że zrobią zwrot jednej płatności.

-- 22 Sty 2015 14:41 --

Aha, płaciłam kartą MasterCard I na szczęcię RF Bank, więc przelicznik całkiem niezły...
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 22 Sty 2015 15:48 

Dostałem potwierdzenie rezerwacji po telefonie na infolinie. Natomiast nie ma tam nru biletu. Po kolejnym telefonie na infolinie facet podał mi nr przez tel i obiecał przesłać mailem - przesłał tego samego maila, który miałem wcześniej (potwierdzenie rezerwacji bez nru biletu). Z numerem biletu podanym na infolinii nie mogę się nigdzie zalogować (próbowałem airfrance), a przy podglądzie przez booking reference nr biletu nie jest podany. Katowałem wczoraj przez FB i maila (narazie bez reakcji). Czekać z zakupem dolotów aż odpiszą?
 Profil Relacje PM off  

#354 PostWysłany: 22 Sty 2015 15:50 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Tak...
 Profil Relacje PM off  

#355 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:03 
Awatar użytkownika

darnoq napisał(a):
Dostałem potwierdzenie rezerwacji po telefonie na infolinie. Natomiast nie ma tam nru biletu. Po kolejnym telefonie na infolinie facet podał mi nr przez tel i obiecał przesłać mailem - przesłał tego samego maila, który miałem wcześniej (potwierdzenie rezerwacji bez nru biletu). Z numerem biletu podanym na infolinii nie mogę się nigdzie zalogować (próbowałem airfrance), a przy podglądzie przez booking reference nr biletu nie jest podany. Katowałem wczoraj przez FB i maila (narazie bez reakcji). Czekać z zakupem dolotów aż odpiszą?

a tym numerem biletu nie da rady sie zalogowac na AirEuropa, np. by dodac bagaz? Mi sie udaje...
 Profil Relacje PM off  

#356 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:06 

niebieski
To ciekawa zmiana z tym lotem bo dzieki temu ze 5 minut wczesniej wystaruje to ...na miejscu bedzie 5 minut pozniej

https://www.instagram.com/without_a_guide/
 Profil Relacje PM off  

#357 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:29 

Poszło zalogowanie jako dodatkowy bagaż.. ale w mailu nru biletu nie mam i dostałem 1 rodzaj maila.. babka na infolinii twierdzi, że wszystko jest ok i wszystko mam co powinienem. Na Aifrance.es zalogowanie przez nr biletu nie idzie, przez booking number idzie ale nie ma tam podanego biletu ("Número de billete(s) : No emitido"). U was też tak jest? Wierzyć babce z infolinii?

wojtura napisał(a):
darnoq napisał(a):

a tym numerem biletu nie da rady sie zalogowac na AirEuropa, np. by dodac bagaz? Mi sie udaje...
 Profil Relacje PM off  

#358 PostWysłany: 22 Sty 2015 16:57 
Awatar użytkownika

Dostales numer biletu przez infolinie. Nie mogles sie zalogowac nim przez AirFrance i zaczeles sie niepokoic. Mozesz jednak zalogowac sie nim u przewoznika u ktorego go kupiles. Co wiecej Ci trzeba? Nic. Odpusc ich juz meczenie. Bo chodzi tylko zebys mial to w email. Ale on Ci nie jest potrzebny tak naprawde do niczego.
 Profil Relacje PM off
darnoq lubi ten post.

#359 PostWysłany: 22 Sty 2015 17:16 

niebieski
Mnie tez juz to wkurza-ludzie sprawdzaja po stary na milonie róznych stron-ale jakos nikt nie chce wierzyc linia lotniczym u których kupiło sie bilet.Myśłe że tam w Hiszpanii na infolini to już przeklinają Polaków.

https://www.instagram.com/without_a_guide/
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#360 PostWysłany: 22 Sty 2015 17:33 

Było już mnóstwo sytuacji, że ktoś widział swoją rezerwację na stronie jednej linii, a na innej nie.
Ja też tak miałam, że na checkmytrip widziałam, na Saudi airlines też, ale już na Air Europa- nie. Potem bez żadnej ingerencji pojawiła się aktywna rezerwacja na Air Europa...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 6 gości