Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 84  Następna
Autor Wiadomość
#801 PostWysłany: 10 Sie 2018 13:06 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
@Kashpir
dodałbym, jakie masz zabezpieczenia u osoby prywatnej podając jej detale KK,
Ale nie uczy się pływać kusy póki mu się nie naleje w us(z)y.

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.

Ostatnio edytowany przez eskie, 11 Sie 2018 10:00, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#802 PostWysłany: 10 Sie 2018 22:48 

Hej,
Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zarezerwowałam przez stronę RHODIUM samochód z full ubezpieczeniem. Płatność przy odbiorze na lotnisku w Bergamo teraz we wtorek.
Pokazało mi się podsumowanie rezerwacji - numer, daty. Powinnam też otrzymać maila z potwierdzeniem, lecz nadal go nie ma, a telefonu nie odbierają...
Teraz nie wiem, czy rezerwacja faktycznie jest, czy mam jakoś to anulować (jak? :O) i od nowa złożyć rezerwacje?
Pierwszy raz wypożyczam samochód, dlatego mnie ta sytuacja stresuje. Nie chcę zostać bez auta ani płacić jakiejś kary...

Czy ktoś mi coś podpowie? :(

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#803 PostWysłany: 10 Sie 2018 22:52 

srebrny
Sprawdź w spamie.
 Profil Relacje PM off  

#804 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:07 

-- 10 Sie 2018 22:58 --

Patrzyłam i brak...

-- 10 Sie 2018 23:07 --

boots napisał(a):
Sprawdź w spamie.

Patrzyłam i brak...

Więc nie wiem co mam zrobić.
 Profil Relacje PM off  

#805 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:09 
Awatar użytkownika

niebieski
CZY UZYWAJAC TEGO NUMERU MOŻESZ SIE Z
ALOGOWAC?

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

#806 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:18 

Na www rhodium w ogóle nie było panelu rejestracja/zaloguj.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Sie 2018 00:02, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#807 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:25 
Awatar użytkownika

niebieski
wiem, sprawdzianem, ale może na tym kwitku co dostałeś jest takie info i link

Profil Relacje PM off  

#808 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:33 
Awatar użytkownika

niebieski
wydaje sie ok
mail prawidłowy wpisałaś?

Profil Relacje PM off  

#809 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:34 

Tak.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Sie 2018 00:03, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#810 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:36 
Awatar użytkownika

niebieski
wydaje sie ok
nie panikuj, czasem potwierdzenia przychodzą w godzinach pracy biura, dlatego tez moze nie odbierają.
rozumiem ze płacisz na miejscu?

Profil Relacje PM off  

#811 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:45 

eskie
Tak, płacę na miejscu.
Teoretycznie mogłabym złożyć nową rezerwacje, ale nie wiem co się stanie z poprzednią.
Panikuję, bo to mój pierwszy raz wynajmu auta, a wyjazd już za chwilę. :(

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Sie 2018 00:01, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#812 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Wylot we wtorek :)
to kuuuupa czasu, więc spokojnie. Wyślij na ten adres mail z jakiejś innej skrzynki aby zobaczyć czy działa, jeśli tak, to spij spokojnie i zobacz maile ok 9.00, wtedy też się odezwij tu. Potwierdzenie powinno być :)
Dobrej nocy i spokojnej.

Profil Relacje PM off
fosiak uważa post za pomocny.

#813 PostWysłany: 10 Sie 2018 23:53 

Tylko ja tą rezerwacje robiłam wczoraj, więc minęło już ponad 24h.
Jutro będę ich dalej bombardować telefonami.

Ale dziękuję za pomoc i również dobrej nocy. :)

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Sie 2018 00:04, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#814 PostWysłany: 11 Sie 2018 09:59 
Awatar użytkownika

niebieski
@fosiak i co w temacie?

Profil Relacje PM off  

#815 PostWysłany: 11 Sie 2018 10:42 

Niestety bez zmian. Martwi mnie to.
 Profil Relacje PM off  

#816 PostWysłany: 11 Sie 2018 11:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Przy rezerwacji podałaś jakieś dane typu dokładny adres zamieszkania, nr paszportu/dowodu, nr karty kredytowej.
Coś po czym można Cię ustalić?
Jeśli NIE to olej ich.
Jeśli TAK to wyślij maila z rezygnacją
Sprawdź jeszcze raz dokładnie skrzynkę mailową, może masz jakieś foldery typu oferty, społeczność itp, nie tylko spam.

Profil Relacje PM off  

#817 PostWysłany: 11 Sie 2018 17:49 

Witam szanowne gremium,

pytanie, auto wypożyczone przez rentalcars w enterprise odbiór w Palremo zwrot na kontynencie Lamezia lotnisko przy rezerwacji podałem ze zwrot ma byc o 7 rano odlot mamy 8.15 (wszystko ok zadnej informajcji o tym ze poza godzinami pracy) ale sprawdzam miesce zwrotu budynek na lotnisku przy parking gdzie mieszczą sie wyszstkie wypożyczalnie i widze ze pracuja od 8.

Nie chce wtopy zaliczyc, macie doświadczenia ze zwrotem aut w tym miejscu ? teoretycznie mógłbym do nich napisać ale w tym budynku miesci sie chyba z 10 roznych firm, znając włochów to napewno cos wykombinują zeby bylo trzeba zabulić ekstra.
 Profil Relacje PM off  

#818 PostWysłany: 11 Sie 2018 21:59 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 965 577
Krajów: 62 / 29.0%
Może być skrzyneczka na wrzucenie kluczyków jeśli oddajesz poza normalnymi godzinami pracy. Minusem w takim wypadku jest to, że nikt nie obejrzy auta i nie pokwituje, że wszystko ok.

#819 PostWysłany: 11 Sie 2018 22:06 

eskie napisał(a):
Przy rezerwacji podałaś jakieś dane typu dokładny adres zamieszkania, nr paszportu/dowodu, nr karty kredytowej.
Coś po czym można Cię ustalić?
Jeśli NIE to olej ich.
Jeśli TAK to wyślij maila z rezygnacją
Sprawdź jeszcze raz dokładnie skrzynkę mailową, może masz jakieś foldery typu oferty, społeczność itp, nie tylko spam.

Hej,

W końcu odebrali i powiedzieli, że nie wiedzą dlaczego mail nie dotarł, ale rezerwacje mają w systemie.
Teraz jestem już spokojna.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc! :)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#820 PostWysłany: 12 Sie 2018 12:16 

Kashpir napisał(a):
Może być skrzyneczka na wrzucenie kluczyków jeśli oddajesz poza normalnymi godzinami pracy. Minusem w takim wypadku jest to, że nikt nie obejrzy auta i nie pokwituje, że wszystko ok.

Tak wiem, niestety to nieuchronne, lot jest ranno. Ale byc moze ktoś oddawał tam auto i ma doświadczenia?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 84  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość