Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Wrz 2014 15:49 

40 € auf ausgewählten Langstrecken (Code: AB4JF40)
- 20 € auf ausgewählten Europaflügen (Code: AB4JT20)

Nutzen Sie jetzt die Chance und buchen Sie Ihren airberlin Flug mit dem Fluggutschein zu einer der unten beworbenen Destinationen.

1. Merken Sie sich den Gutscheincode für ausgewählte Flüge mit airberlin.
2. Buchen Sie einen der beworbenen Flüge mit airberlin und geben Sie am Ende der Buchung Ihren Gutscheincode ein.
3. Ihr Gesamtpreis reduziert sich sofort um den jeweiligen Gutscheinwert.

Der Gutschein ist gültig für Flugbuchungen bis zum 12.10.2014 mit airberlin zu augewählten Destinationen sofern Ihre Reise bis zum 31.01.2015 erfolgt.

link http://www.opodo.de/airlines/airberlin- ... _airberlin
 PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 16 Wrz 2014 16:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Jakoś wydaje mi się, ze nawet ze zniżką EUR 20 na trasach europejskich, taniej wychodzi bezpośrednio na stronach airberlin niż na opodo.

#3 PostWysłany: 16 Wrz 2014 17:45 

Loty: 87
Kilometry: 290 754
Krajów: 24 / 11.2%
Właśnie sprawdzałem interesujący mnie lot i na opodo.de wychodzi mi około 15 EUR taniej porównując do najtańszej opcji gdzie indziej, więc myślę, że się opłaca. Nie wiem tylko co to Entropay, bo tylko przy takiej płatności możliwa jest korzystna cena. Korzystał ktoś z tego?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Wrz 2014 17:48 

jest to wirtualna karta ktorej doladowanie kosztuje 5% doladowywanej kwoty.. czyli przy 1000zl zaplacisz 1050zl

pare osob korzystalo ale chyba nikt nie poleci ;) czesto sa jakies problemy przy platnosci, czesto anuluja bilety po niej itd. ogolnie tylko dla milosnikow ryzyka :D
 PM off
kachel lubi ten post.

#5 PostWysłany: 16 Wrz 2014 17:56 

Loty: 87
Kilometry: 290 754
Krajów: 24 / 11.2%
Anonymous napisał(a):
jest to wirtualna karta ktorej doladowanie kosztuje 5% doladowywanej kwoty.. czyli przy 1000zl zaplacisz 1050zl

pare osob korzystalo ale chyba nikt nie poleci ;) czesto sa jakies problemy przy platnosci, czesto anuluja bilety po niej itd. ogolnie tylko dla milosnikow ryzyka :D

Nawet przy tych 5% się opłaca, ale skoro są takie problemy to w sumie rzeczywiście lepiej nie ryzykować.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości