Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zachód USA w wakacje
#1 PostWysłany: 31 Mar 2017 11:56 
Moderator forum

Loty: 177
Kilometry: 512 305
Krajów: 69 / 32.2%
  • Elastycznie. Cała Polska + Berlin, Wiedeń itp.

Dokąd
  • Elastycznie. Kalifornia, Nevada, Utah, a jak dobra cena to i Chicago może być ;)

Data wylotu
  • 21.07.2017

Data powrotu
  • 22.08.2017

Długość pobytu
  • 2-3 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ok. 3000 WAW - LAX, SXF - LAX, ok. 2400 WAW - ORD

Dodatkowe informacje
  • Pojawił się pomysł, że może jednak starczy kasy na skorzystanie w tym roku z wizy do USA. Interesują nas głównie zachodnie stany: Kalifornia, Nevada, Utah i okolice. Samochód i tak będzie, więc w razie czego można dojechać i z Chicago na przykład. Droga jest celem. ;)
    No i tak sobie pomalutku patrzę, a bardziej czekam, że może się jakaś promocja/błąd pojawi na tych kierunkach. Jeżeli zatem ktoś, coś przypadkowo widział, to będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi jak się tam w miarę tanio dostać.

Drugi, równoległy wątek/pomysł to Floryda połączona z rejsem po Karaibach.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 31 Mar 2017 14:17 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 671 009
Krajów: 64 / 29.9%
A nie chcecie tego tripa przesunąć na późną jesień? albo na wczesną wiosnę? Bo ja właśnie planuję podobnie.

#3 PostWysłany: 31 Mar 2017 17:01 
Moderator forum

Loty: 177
Kilometry: 512 305
Krajów: 69 / 32.2%
Chcemy. Ale nie możemy. Nauczyciele (czyli moja żona) nie mają wyboru, młodzież szkolna (córka) też nie.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Mar 2017 23:00 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 671 009
Krajów: 64 / 29.9%
Rozumiem. Szkoda.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości