Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Cze 2013 13:10 

Cześć,

chciałbym wybrać się na Maltę z Wrocławia we wrześniu. Na dzień dzisiejszy cena za osobę w obie strony to około 550 zł w Ryanair. Widziałem jednak na forum, że ludzie zwykle latają nawet o połowę taniej. Doświadczenia nie mam, dlatego chciałbym się dowiedzieć od Was czy warto poczekać jeszcze na jakieś spadki tej ceny. Znaczenie ma też to, że teraz za 300 EUR/2os. można zarezerwować hotel na 10 dni i nie wiem czy to dalsze czekanie na tańszy samolot nie odbije się na tym, że później będzie droższy nocleg.

Pozdrawiam
Daniel
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Cze 2013 13:20 

niebieski
poczekaj na promocję ryana tak do połowy lipca na pewno będzie taniej a co do noclegów 300 euro za 10 dni to drogo na pewno znajdzieśz coś tanszego :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Cze 2013 13:59 

Co do tańszych noclegów to przeczytałem kilka bardziej znaczących wątków na temat Malty na tym forum. Mi na jakichś luksusach nie zależy, ale żeby czysto było, bo z dziewczyną chcę się wybrać. Dlatego też wybrałem Bugibba Hotel, dla którego opinie są pół na pół i liczę na szczęście.

I w takim razie poczekam na promocje z Ryana. Ale one objawią się po prostu tańszymi cenami, sprawdzać codziennie? Czy to przypuszczasz, że będzie taka promocja jak ta dzisiejsza ze strony głównej Ryana (29zł) i tam też gdzieś będzie Malta? Bo tych promocji ze strony głównej nie rozumiem. Np. wybieram sobie Wrocław i przykładowo pokazuje mi, że Dublin jest za 221 zł. I wtedy trzeba szukać w podanym przez nich zakresie czasowym? Czy da się jakoś od razu zobaczyć te loty w promocyjnej cenie?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Cze 2013 14:14 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
na Maltę za 29zł to nie polecisz :) dobra cena to ok 200zł RT. Śledź ryana i stronę f4f - jak pojawi sie dobra cena, to pewnie ktoś wrzuci na forum czy na główną

#5 PostWysłany: 20 Cze 2013 14:24 

Nie no jasne, że nie :D To tylko tak przykładowo podałem, bo nie rozumiem tego systemu promocyjnego, w sensie że gdzie to trzeba wyklikać, żeby dostać się do tych lotów.

Będę śledził. A jak się nie będzie pojawiała żadna wzmianka na ten temat za długo, czyli pewnie nie będzie tych dobrych cen, to będę pytał o dalsze porady. Tymczasem dzięki :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Cze 2013 16:55 

niebieski
co do lotów to musisz systematycznie sprawdzać i jeśli uznasz że cena cię zadowala to kupujesz , a jeśli chodzi o Buggiba Hotel mogę ci go z czystym sercem polecić , spałem w nim tydzie w czasie majówki pokoje czyste , codziennie sprzątane , basen , stołówka i wszędzie blisko , a za tydzien na 2 os wyszło mi 360 zł na lowcostholidays , teraz patrzę na ich stronę najtaniej wychodzi Blue Sea St George's Park & La Vallette Resorts 150 funtów za 2 osoby , ale myslę że też nie ma co się spieszyć będzie taniej
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Cze 2013 10:48 

Witam. Cena 150 funtów tyczy się jednej osoby... Chyba, że źle coś dopatrzyłem :) Mówisz, że można spodziewać się czegoś tańszego...?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Cze 2013 10:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Co do Malty z WRO to kupowałem siostrze na połowę czerwca.
Przelot razem z hotelem All inc. kosztował 900zł za osobę.
Nocleg na lowcostholidays z użyciem kuponu zniżkowego.

#9 PostWysłany: 28 Cze 2013 10:55 

O ile bilet lotniczy jeszcze ujdzie w cenie (ok. 600zł za osobę w dwie strony) o tyle z noclegiem jest kłopot, bo nic nie można znaleźć w przystępnej cenie...
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Cze 2013 10:56 

A skąd wziąć kupon zniżkowy na lowcostholidays :)? (.com, czy inny serwis?)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Cze 2013 20:25 

Na tej stronie podawane są kody zniżkowe na dane serwisy http://hotel4free.pl/kody-znizkowe-o-wa ... -zbiorczy/
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 28 Cze 2013 21:28 

Proponuję również szukać alternatywnych połączeń przez Oslo - z Wro do Oslo ok 34 pln i z Oslo na Maltę 220 koron (plus minus) :P
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 04 Lip 2013 11:48 

Cały czas obserwuję.

Mamy połowę lipca. 400 zł i jest już w tym uwzględnione jakieś kilka złotych rabatu, pokazane na czerwono przy wybraniu konkretnych dni. Poradźcie, czekać jeszcze czy nie?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości