Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#1541 PostWysłany: 16 Lis 2014 23:56 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
wróciłem po tygodniu z wyjazdu i myślałem,że wszystko jest ok - złożyłem przed wylotem reklamację i gość powiedział,że 3-4 dni i będzie grało....nic zadzwonię jutro, zobaczę co jest grane.
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#1542 PostWysłany: 17 Lis 2014 00:03 

niestety, jeśli się nic w przyszłości nie zmieni na plus to na teraz otrzymasz wdc standard 1+1 (jak spełniłeś warunki do 15.10.2014r. to walcz o stare wdc)
 PM off
karin861 uważa post za pomocny.

#1543 PostWysłany: 17 Lis 2014 00:06 

niebieski
właśnie parę dni mi zabrakło. Ale kartę tak naprawdę wziąlem tylko dla tego WDC ( choć w trakcie zmienili mi te warunki)
ale jak widzę te wszystkie kombinacje to nie wiem czy po otrzymaniu tej zniżki nie zamknę jej i wezme tą ryanair z bph.
 Profil Relacje PM off  

#1544 PostWysłany: 17 Lis 2014 17:48 

niebieski
dziś zadzwoniłem, gość sprawdził wszystkie dane, które już wcześniej się zgadzały i ...... przekazał do odpowiedniej osoby w odpowienim dziale :D
znów mam czekać :)
 Profil Relacje PM off  

#1545 PostWysłany: 17 Lis 2014 19:48 

A to jest nadzieja:) jak mi konsultant powiedział, że przekazał moje zgłoszenie "do odpowiedniej osoby w odpowiednim dziale", wtedy faktycznie ktoś coś wreszcie zadziałał i w kolejnym dniu WDC było aktywne. Wcześniej też miałam tylko czekać.
 Profil Relacje PM off  

#1546 PostWysłany: 17 Lis 2014 20:58 

Loty: 12
Kilometry: 14 496
Krajów: 7 / 3.3%
goryczka napisał(a):
U mnie punktów nie było do dzisiaj. Dzowniłem pare razy podobno mieli jakiś problem z plikiem. Po którymś telefonie chciałem złożyć reklamacje to pani powiedziała żeby lepiej nie składać poczekać bo na pewno się pojawią. Ale w trakcje rozmowy poszła się z kimś skonsultować i potem sama zaproponowała żeby jednak złożyć reklamacje. no i kilka dni mineło i pkt. wpłyneły na konto - wygląda na to że to są pkt. do 30.09 bez promocyjnych i powitalnych.

Zacytuje sam siebie ale oprócz tego że wtedy pkt zostały przelane to dzisiaj odebrałem pisemną odpowiedź na reklamację w której przepraszają za błąd i w ramach rekompensaty dodają mi 500 pkt Wizz na konto.
 Profil Relacje PM off  

#1547 PostWysłany: 17 Lis 2014 23:20 
Awatar użytkownika

Tomek Zien napisał(a):
Żonka aktywowała swoją kartę dodatkową przedwczoraj i widzę, że zmienili mi WDC na to standard partner +1 a miałem stare bo główna karta aktywowana 4 października. Gdzie w tej sprawie pisać reklamację - do Wizz czy Reiffa?

Też się przymierzam do przeniesienia karty z Citi do Raiffeisena. Pisałem i do banku i do Wizza. W Raiff zadawałem 4 razy to samo pytanie - co z rodzajem członkostwa przy przeniesieniu karty, odpisywali ciągle to samo nie udzielając odpowiedzi na moje pytanie, dopiero za czwartym razem dowiedziałem się, że członkostwo zmieni się niestety na 1+1. Na szczęście napisałem też do Wizza, tam na odpowiedź wprawdzie trzeba było poczekać ok tygodnia, ale na szczęście jest informacja była jak najbardziej ok:
Szanowny Panie,
Dziękujemy za skontaktowanie się z działem obsługi klienta Wizz Air.
W nawiązaniu do otrzymanej wiadomości, uprzejmie Pana informuję ,iż po przeniesieniu karty do banku Raiffeisen Polbank zostanie Panu przyznane członkostwo na nowych zasadach Wizz Discount Club Standard. Niemniej jednak, jeżeli chciałby Pan zachować tradycyjne członkostwo Wizz Discount Club, które jest ważne do 10 maja 2015 roku, prosimy o poinformowanie nas o tym fakcie, tuż po otrzymaniu członkostwa typu Standard z Raiffeisen Polbank.
Po otrzymaniu wiadomości, przywrócimy ważność członkostwa Wizz Discount Club.
 Profil Relacje PM off  

#1548 PostWysłany: 18 Lis 2014 20:33 

niebieski
Padłem. W odpowiedzi na reklamację związaną ze zmianą WDC na "Standard" dostałem z Wizz takiego rozwalającego maila:

Cytuj:
Szanowny Panie,

Dziękuję za wiadomość. Uprzejmie proszę podać login oraz hasło do profilu w celu sprawdzenia poprawności funkcjonowania konta.

Z poważaniem,

.

Skąd się tacy ludzie biorą?...
2 ludzi lubi ten post.

#1549 PostWysłany: 19 Lis 2014 10:44 

niebieski
u mnie telenowela trwa nadal.....wdc wciąż nie aktywne, taka sama rozmowa jak zawsze - sprawdzają maila i przekazują do odpowiedniej osoby...czekam tylko na to WDC i jak tylko je dostanę to zamykam tą kartę w cholerę. Bo widzę,że tam niezły bałagan mają.
 Profil Relacje PM off  

#1550 PostWysłany: 19 Lis 2014 19:46 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
shiver napisał(a):
Padłem. W odpowiedzi na reklamację związaną ze zmianą WDC na "Standard" dostałem z Wizz takiego rozwalającego maila:

Cytuj:
Szanowny Panie,

Dziękuję za wiadomość. Uprzejmie proszę podać login oraz hasło do profilu w celu sprawdzenia poprawności funkcjonowania konta.

Z poważaniem,

.

Skąd się tacy ludzie biorą?...

A odpisz im, że Twoje hasło to: ********
Się dobrał Wizz i Rajf - widać, że tacy sami to i lgną do siebie :)

#1551 PostWysłany: 20 Lis 2014 12:53 

Ja z innej beczki:

Dziś wypełniałem z konsultantka wniosek, przenosiłem kartę z citi (akacja z tabletem) do Polbanku.
Wynagrodzenie ponad spełniałem (ponad 1,2 tys netto) , umowa o prace na czas nieokreślony, brak jakiegokolwiek zadłużenia, żadnych rat nic. Pracuje u obecnego pracodawcy ponad 1,5 roku i nie dostałem karty! W Citi mam, tu nie dostane. W Citi mam tez limit 4800 zł a tu wnioskowałem tylko o 4 tys i klapa. Ktoś wie o co tu chodzi? Pani zaproponowała mi debetowa z WDC ale byłem wściekły i podziękowałem.
 Profil Relacje PM off  

#1552 PostWysłany: 20 Lis 2014 14:50 

Było wcześniej, masa takich osób jak ty z odmową przez infolinię przeszła się do oddziału i tam się udało (a przynajmniej dowiesz się czemu nie).
W każdym razie ja w czerwcu będąc w takiej sytuacji jak Ty szybko i sprawnie kartę otrzymałem, zero problemów
 PM off  

#1553 PostWysłany: 20 Lis 2014 15:22 

Loty: 259
Kilometry: 427 536
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
Czy tą kartą można opłacać zdefiniowane wcześniej rachunki online tak jak kartą Citi?

#1554 PostWysłany: 20 Lis 2014 15:28 
Awatar użytkownika

HON fly4free
malediwy napisał(a):
Czy tą kartą można opłacać zdefiniowane wcześniej rachunki online tak jak kartą Citi?

Nawet jeśli można, to i tak nie należą się wtedy punkty, podobnie było w Citi. Lepiej już przez Sprytnego Billa, Payu czy Żabkę opłacać, bo parę zł odzyskasz :)
 Profil Relacje PM off  

#1555 PostWysłany: 20 Lis 2014 15:30 

niebieski
Dzięki za odpowiedź!
Nie w kontekście punktów o to pytałem a chodziło mi o sam fakt bo to dość przydatna opcja jak dla mnie... :-)

#1556 PostWysłany: 20 Lis 2014 15:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
malediwy napisał(a):
Dzięki za odpowiedź!
Nie w kontekście punktów o to pytałem a chodziło mi o sam fakt bo to dość przydatna opcja jak dla mnie... :-)

Jak dla mnie zapłata np. w Sprytnym Billu, czy Payu, gdzie skanuję kod kreskowy i tylko potwierdzam czy jest OK jest szybsze i wygodniejsze, a do tego wpada parę złotych na konto W6 :)
 Profil Relacje PM off  

#1557 PostWysłany: 20 Lis 2014 16:52 

niebieski
Ja myślałem przede wszystkim o takich stałych opłatach jak czynsz, woda, prąd, składka ubezpieczeniowa itp. na które mam jakieś książeczki np. ze spółdzielni jak w przypadku tych pierwszych. Teraz po prostu wchodzę na konto i puszczam zdefiniowane na stałe płatności tylko zmieniam sumę albo w nazwie miesiąc. Prawdę mówiąc nie interesowałem się innymi metodami które tu wymieniacie ale może czas to zrobić:-)

#1558 PostWysłany: 20 Lis 2014 17:08 
Awatar użytkownika

HON fly4free
malediwy napisał(a):
Ja myślałem przede wszystkim o takich stałych opłatach jak czynsz, woda, prąd, składka ubezpieczeniowa itp. na które mam jakieś książeczki np. ze spółdzielni jak w przypadku tych pierwszych. Teraz po prostu wchodzę na konto i puszczam zdefiniowane na stałe płatności tylko zmieniam sumę albo w nazwie miesiąc. Prawdę mówiąc nie interesowałem się innymi metodami które tu wymieniacie ale może czas to zrobić:-)

W Sprytnym Billu też raz definiujesz, a potem tylko kwotę lub tytuł płatności zmieniasz. Jeśli faktura ma kod kreskowy to wystarczy zeskanować z poziomu aplikacji i gotowe.
 Profil Relacje PM off  

#1559 PostWysłany: 20 Lis 2014 17:11 

sam musisz zdecydować czy chcesz ponosić dodatkowe koszty: 0,97 zł przelew dowolna kwota sprytnym billem (miesięcznie łącznie nie więcej niż za 5000 zł, przy przelewach np. jak w moim przypadku na 1480 zł na konto wspólnoty mieszkaniowej zażądali weryfikacji konta), 0,99 zł w wybranych żabkach za rachunki do 500 zł (też maksymalnie łącznie do 5000 zł miesięcznie) bo jak mniemam obecnie masz przelewy stałe za 0 zł z konta osobistego czy też z karty kredytowej citi, ale nie zbierasz pkt wizz wymienialnych na bilety (by zebrać pkt wizz na bilet za 39 zł trzeba dokonać zakupów bezgotówkowych za 1950 zł)
 PM off  

#1560 PostWysłany: 20 Lis 2014 17:44 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Anonymous napisał(a):
(by zebrać pkt wizz na bilet za 39 zł trzeba dokonać zakupów bezgotówkowych za 1950 zł)

Minimum 1950 zł, bo punkty są naliczane 1 pkt za każde 5 zł. Czyli jeśli każdy zakup będzie równy dokładnie wielokrotności 5 zł to 39 zł będzie za 1950 zł, ale gdy np. będzie 390 zakupów po 4,99 zł, czyli łącznie za 1946,1 zł to nie będzie ani jednego punktu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości