Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wielkanoc 2014 - Rzym
#1 PostWysłany: 30 Lis 2013 23:07 

Loty: 16
Kilometry: 16 794
Krajów: 8 / 3.7%

Dokąd
  • Rzym

Data wylotu
  • 17.04.2014

Data powrotu
  • 21.04.2014

Długość pobytu
  • 5 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • w trakcie poszukiwań

Dodatkowe informacje
  • hej,

zakładam temat nie prosząc o wyszukanie lotów (wizza i ryanaira mam opanowanego :)), ale raczej z prośbą o podzielenie się wiadomościami/doświadczeniami. chciałabym zrobić mamie prezent i wyjechać na Wielkanoc za granicę i jak na razie skoncentrowałam się na Rzymie - z korzyścią dla wszystkich, bo moja grupa podróżnicza nie widziała tego miasta. opcja wylotu tylko z Warszawy, z nakierowaniem na Okęcie najlepiej - wiadomo, nie chcę rodziny wozić po dalszych lotniskach. obecna cena wizz'a jest zaporowa, ryanair już lepiej (450 rt/osoba), ale nadal nie jest to szczyt marzeń - szczególnie, że okęcie mam 5 minut od siebie. realnie patrząc, wg was ceny utrzymają się, spadną w okolicach lutego 2014? i korzystniejszy przylot do ciampino czy fiumicino?
    może inna europejska stolica byłaby korzytniejszym wyborem? albo norwegian airlines? alitalia?

p.s. termin może wahać się o dzień w jedną czy drugą stronę.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Gru 2013 14:06 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 273
Kilometry: 473 820
Krajów: 40 / 18.7%
27.04 jest kanonizacja JP2, więc bilety w tym okresie będą drogie, tak więc lepiej jak najwcześniej jechać. Trudno powiedzieć, jak będą rozwijać się ceny. Teoretycznie powinny byc najtańsze 2 miesiące przed terminem, ale nie wiadomo, czy pielgrzymi będą woleli lecieć na ostatnią chwilę, czy na kilka dni przed, rezerwować dobre miejscówki na pl.św.Piotra
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Gru 2013 14:19 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Jak wyżej, być może dobrym pomysłem (nie wiadomo właśnie jak to będzie potem z cenami) , przy założeniu, że podskoczą ceny do góry, to może warto rozważyć samolot do BGY, albo gdzieś indziej - Turyn/Trapani, a potem może pociąg

#4 PostWysłany: 02 Gru 2013 15:55 

Loty: 16
Kilometry: 16 794
Krajów: 8 / 3.7%
kurczę, nie znałam daty kanonizacji, trochę to nie na rękę.

na razie obserwuję wszystkie możliwe linie, ale czy wg Was jest szansa na to, żeby ceny oscylowały wokół 300-350 zł/osoba?
może warto przemyśleć inną lokalizację? chociaż lotów do madrytu czy lizbony nie znajduję :<
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości