Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Cze 2016 01:27 

Dokąd
  • LIS & OPO

Data wylotu
  • 26.08.2016

Data powrotu
  • 11.09.2016

Długość pobytu
  • 16 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • WAW-LIS=324PLN(648PLN/2os) + OPO-WAW=419PLN(838PLN/2os)

Dodatkowe informacje
  • Witam serdecznie :)
    Chciałbym zapytać doświadczonych znawców i spekulantów o to czy jest duża szansa na to że loty w wymienionych przeze mnie terminach stanieją?

26.08.2016
    WAW-LIS=324PLN(648PLN/2os)

11.09.2016
    OPO-WAW=419PLN(838PLN/2os)

Niestety potrzebuje kupić dwa bilety na te konkretne daty i musi to być Wizzairem ponieważ mam do wykorzystania środki WIZZ

Cena jest średnio promocyjna ale chciałbym uzyskać informacje od kogoś kto monitoruje bardziej ceny na tych kierunkach czy warto kupować teraz czy poczekać?
    A jeżeli poczekać to do kiedy mniej więcej?

Byłbym wdzięczny o wsparcie mnie intuicją i doświadczeniem kogoś kto jest bardziej "oblatany" :)
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#2 PostWysłany: 09 Cze 2016 02:10 

Loty: 138
Kilometry: 236 261
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Cena może spadnie a może nie :) Nikt Ci tutaj nie odpowie. To jeszcze sezon ale też wszystko zależy jakie jest zainteresowanie na dany lot. Jak cena na dany, konkretny termin i cena akceptowalna to nie ma się co zastanawiać. Jak chcesz sprawdzić wahania ceny to obserwujesz :) Ile wytrzymają Twoje nerwy? :P Ja obserwowałam kilka lotów i pewnego algorytmu nie mam :D Czasami wizz ma jakieś promo. Ostatnio było 25% taniej przez app.

#3 PostWysłany: 09 Cze 2016 17:22 
Awatar użytkownika

niebieski
Zobacz na http://www.azair.cz jak zmienia(ła) się cena interesujących Cię lotów - wygląda na to, że teraz właśnie jest w "dołku", a więc już raczej będzie rosnąć.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Cze 2016 09:40 

Jak na złość ceny wzrosły i to bardzo parę godzin po moim poście...
Możliwe że system rezerwacyjny Wizz dostrzegł zainteresowanie i podniósł ceny?
Czy jest szansa że te ceny spadną?
Teraz to ceny są aż nieprzyzwoicie wysokie i można polecieć innymi liniami tradycyjnymi o połowe mniej i to z bagażem rejestrowanym.
Jedynym atutem Wizz jest bezpośrednie połączenie, ale 1200zł/os!!! za podróż w dwie strony z małym bagażem podręcznym to kosmos jakiś :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Cze 2016 09:52 

Loty: 138
Kilometry: 236 261
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Wyczyść ciastecza, sprobuj na innym kompie.

#6 PostWysłany: 10 Cze 2016 09:55 

kamyk3m napisał(a):
Chciałbym zapytać doświadczonych znawców i spekulantów o to czy jest duża szansa na to że loty w wymienionych przeze mnie terminach stanieją?

kamyk3m napisał(a):
Jak na złość ceny wzrosły i to bardzo parę godzin po moim poście...

Spekulanci wykazali czujność :)
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości