Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [PS] WAW-BKK 1554 PLN
#1 PostWysłany: 24 Maj 2014 10:49 

Loty: 106
Kilometry: 218 640
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
31.05-13.06 z wygodnymi przesiadkami.

kilka innych terminów możliwych w czerwcu.

Załączniki:
WAW-BKK.jpg
WAW-BKK.jpg [ 45.12 KiB | Obejrzany 1530 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 24 Maj 2014 11:46 

IMHO nie warto oszczędzać kilku złotych by lecieć taką linią, zamiast jakimiś arabami z WAW.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Maj 2014 12:03 

Zbanowany
kuba201 napisał(a):
IMHO nie warto oszczędzać kilku złotych by lecieć taką linią, zamiast jakimiś arabami z WAW.

To bardzo odwazne i obrazoburcze zdanie. ;)
Poczytaj, co ludzie sa w stanie zrobic, zeby zaoszczedzic jakies drobne. A co dopiero kilka stowek?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Maj 2014 12:10 

Loty: 65
Kilometry: 183 102
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
jedno to linie ktore nie dorownuja klasie np arabskim, a drugie to sytuacja polityczna na Ukrainie, ktora moze pokzyzowac plany wyjazdowe...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Maj 2014 12:13 

travelIsFUN napisał(a):
jedno to linie ktore nie dorownuja klasie np arabskim, a drugie to sytuacja polityczna na Ukrainie, ktora moze pokzyzowac plany wyjazdowe...

a to co się dzieje w Tajlandii teraz nie zagraża planom wyjazdowym?
 Profil Relacje PM off
kajek lubi ten post.

#6 PostWysłany: 24 Maj 2014 12:15 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Poza tym to bravofly, które wcale nie wyniesie 1554 PLN ;)
kuba201 lubi ten post.

#7 PostWysłany: 24 Maj 2014 12:34 

Niedawno EK był za 1700 z hakiem a QR 1850. Ja bym w żadne dzicze ukraińskie się nie pchał.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 25 Maj 2014 15:25 

Ludzie przecież tam jest stan wojenny. Godzina policyjna po 22. Na drogach posterunki wojskowe. W Uk sporo o tym piszą ja nie widziałem niczego na onecie itp. tylko upa i ruscy. Własnie wprowadzili cenzure maili. Każdy mail ktory im sie nie podoba ma powycinane linki, zdjecia itd plus kmentarz cytuję: 'Url has been suspended by martial law. If you have any questions please contact me at Army. Sorry At this occasion''. Ja chciałem zacząć robić bookingi na songkran 2015 ale kto wie ile im zejdzie i w którą pójdzie to stronę. Nigdzie nie czytałem o zagrożeniach dla turystów ale np. bangkok mocno sparaliżowany komunikacyjnie. Mój ubezpieczyciel cofnął mi w Anglii ubezpieczenie na Tajlandię (25% mniej zapłacę ale jednak), tłumacząc to niemożliwością zagwarantowania mi ubezpieczenia medycznego tam (akurat).

#9 PostWysłany: 01 Cze 2014 14:35 

Godzina policyjna jest juz skrocona ,trwa od 24 do 4 rano
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości