Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Kwi 2011 12:39 

Szukam biletu na zimę, najlepiej od oko połowy grudnia do połowy stycznia choć termin ze względu na cene nie musi byc sztywny). Musze dolecieć w okolice północnej Zambii a więc lotniska które by mi Pasowały to Dar es Saalam, Lusaka plus ewentualnie Mombasa. Więcej w okolicy lotnisk nie znam choć nie wykluczone że są (jak np. Lilongwe ale tam chyba za dużo nie lata).

Najlepszy Deal jaki znalazłem to 330PLN LOT first minute do IST tu wiza 10-15usd i dalej 555USD air egypt do Dar es Saalam. to by na dzis dawało cenę w okolicy 2k PLN. Czy myślicie że to jest cena ok czy się wstrzymać i szukać czegoś innego? Kupuje bilety dla 2 osób dorosłych i dziecka 3 lata więc każde parę złotych oszczędności mnoży się dla mnie x 3.
Dzięki za ewentualne propozycje.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 23 Kwi 2011 13:44 
Awatar użytkownika

Alternatywy widzę dwie:

1. Czekasz trochę, aż pojawią się loty AirArabii na grudzień / styczeń ze Stambułu o Nairobi. Narazie w tym terminie nic nie ma, ale powinno coś się pojawić. Na wrzesień bilet w dwie strony kosztuje niecałe 1500 zł.

2. Ryzykujesz i czekasz na ostatnią chwilę sprawdzając ltur. Można tam znaleźć bilety z Niemiec do Mombasy, Kilimandżaro, Zanzibaru nawet za 120 Euro. Wada: bilety kupisz nie wcześniej, jak trzy dni przed wylotem.

Sam też wybieram się w te rejony, we wrześniu, i żadnych innych sensownych opcji nie znalazłem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Kwi 2011 12:53 

Nairobi troche daleko. Zanzibar by mógł mnie jeszcze interesować. Może jakieś promo do Dubaju się trafi to mam trochę mil do wykorzystania, starczy na jakąś dodatkową wycieczkę lub return do Addis Abebba, tylko to też mnie średnio urządza, bo dalej będę miał daleko.
No nić narazie się wstrzymam, ta ofrta którą znalazłem jest atrakcyjna dopoki można kupić first minute z lotu do IST. Jak komuś przyjdzie do głowy jakieś fajne kombinowane połączenie to dajcie znać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości