Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Warszawa-> Marakesz RT
#1 PostWysłany: 06 Lip 2012 16:09 

Witam
Szukam i nie mogę znaleźć. Szukam lotu Warszawa->Marrakesz w granicach 1500zł dla 1 dorosłej osoby (może być tylko z bagażem podręcznym) na 3 pełne doby na miejscu w dowolnym okresie 11-15 lipca lub 20-31 sierpnia. W czasie Ramadanu chyba nie warto się wybierać?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 06 Lip 2012 16:56 

hamba napisał(a):
Witam
Szukam i nie mogę znaleźć. Szukam lotu Warszawa->Marrakesz w granicach 1500zł dla 1 dorosłej osoby (może być tylko z bagażem podręcznym) na 3 pełne doby na miejscu w dowolnym okresie 11-15 lipca lub 20-31 sierpnia. W czasie Ramadanu chyba nie warto się wybierać?

Sama kwota przelotu jest kosmiczna.Sprawdz sobie naprzykład połączenia z Bergamo.
Za tyle latamy do Azji.Ehh..latało sie w zeszłym roku po 80-150pln.Ale i teraz mozna tak za max.250
No Ramadan to nie jest dobry pomysł.
 PM off  

#3 PostWysłany: 06 Lip 2012 17:20 
Awatar użytkownika

Loty: 83
Kilometry: 109 983
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Musi być koniecznie Warszawa? Za taką cenę (a tak naprawdę za połowę tej ceny) znajdziesz lot w dowolnym terminie ale z przesiadką
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lip 2012 17:26 

u mnie kierunek ten sam, tez najlepiej z Wawy, albo z ŁODZI, jeszcze lepiej by było,
tyle ż e poluje na styczeń-luty

jeśli komuś cos sie wyświetli to prosze i onfo
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Lip 2012 22:42 

Wielki dzięki za odpowiedzi- niekoniecznie musi być Warszawa. Cała sprawa polega na tym, że jest to wyjazd firmowy i muszę być w Maroko na przynajmniej 1 dzień w okresie do 16 lipca lub po Ramadanie do końca sierpnia. Oczywiście chce to połączyć z urlopem, wypożyczeniem motocykla na miejscu (a te znajduje tylko w Marakeszu itd.) i wydłużeniem tego do 3-4 dni tylko muszę się wyrobić w kwocie około 1500zł w dwie strony. Tyle mniej więcej kosztują loty ale akurat nie w tych terminach na które poluję.

Dzięki za podpowiedź z Bergamo- już sprawdzam

bella_mafia co do zimy to http://www.fly4free.pl/zima-do-afryki-m ... l-opl-rez/ nie wiem czy widziałeś/aś z Agadiru do Marakeszu można w miarę tanio dostać się komunikacją
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Lip 2012 10:37 

Motocykl w Maroko?Dosyć odwaźnie.Jadąc autem zestresowałem sie pare razy no a motocykl.....hmmm.
Według mnie najlepszym miejscem gdzie warto wyladowac jest Marakesz,sporo atrakcji dookoła i blisko na pustynie.
Bo bujanie sie przez cały kraj nie jest zbyt fajne a miasta to sa dobre ale na 1 dzien.Zdecydowanie stawiaj na przyrode.
 PM off  

#7 PostWysłany: 07 Lip 2012 10:42 

Loty: 6
Kilometry: 8 772
Krajów: 5 / 2.3%
Ja byłem niedawno w Marakeszu, oczywiście lotem łączonym.

Najkorzystniej cenowo wyszło mi RZE-GRO i następnie GRO-RAK, powrót RAK-BGY, BGY-KRK.

Ogólnie szukałem lotów z południowej Polski. Jest wiele możliwości przesiadki Girona, Mardyt, Barcelona, Bergamo, Londyn, Piza.

Najkorzystniej cenowo wychodziły loty przez Gironę, Madryt i Bergamo z racji tego że często do Girony i Bergamo można znaleźć loty za kilka złotych z Polski/do Polski. Całość za 4 loty końcem maja wyniosła mnie ok. 400 pln.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 07 Lip 2012 10:49 

misieq napisał(a):
Ja byłem niedawno w Marakeszu, oczywiście lotem łączonym.

Najkorzystniej cenowo wyszło mi RZE-GRO i następnie GRO-RAK, powrót RAK-BGY, BGY-KRK.

Ogólnie szukałem lotów z południowej Polski. Jest wiele możliwości przesiadki Girona, Mardyt, Barcelona, Bergamo, Londyn, Piza.

Najkorzystniej cenowo wychodziły loty przez Gironę, Madryt i Bergamo z racji tego że często do Girony i Bergamo można znaleźć loty za kilka złotych z Polski/do Polski. Całość za 4 loty końcem maja wyniosła mnie ok. 400 pln.

Najkorzystniej cenowo to było rok temu:).Mój rekord to 80pln.To sie człowiek na soczek przeleciał x4 do Maroko i je cale objechał.
 PM off  

#9 PostWysłany: 07 Lip 2012 10:53 

Loty: 6
Kilometry: 8 772
Krajów: 5 / 2.3%
Ale ja nie pisałem kiedy było najkorzystniej cenowo, tylko którędy ;) kilka dni przed moją podróżą można było lecieć za ok 250 pln, ale trzymał mnie konkretny termin.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 07 Lip 2012 10:56 

misieq napisał(a):
Ale ja nie pisałem kiedy było najkorzystniej cenowo, tylko którędy ;) kilka dni przed moją podróżą można było lecieć za ok 250 pln, ale trzymał mnie konkretny termin.

Ale nie twierdziłem ze pisałeś kiedy było korzystnie cenowo bo zrobiłem to JA!:P
 PM off  

#11 PostWysłany: 07 Lip 2012 12:20 

Ramadan da się przeżyć. Podczas całego dwutygodniowego urlopu siedziałem podczas Ramadanu. Minusy: ciężko o ciepłe żarcie na prowincji, zero alkoholu (albo niebotycznie drogi w knajpach w Marrakeszu albo w jednym ze sklepów za okazaniem paszportu). Czasem zwracają uwagę, jak palisz, że też nie można, ale krótkie: jestem chrześcijaninem rozluźnia atmosferę. I w Ramadanie masz coś ekstra: możesz się temu wszystkiemu z bliska przyjrzeć.
 PM off  

#12 PostWysłany: 07 Lip 2012 20:05 

Myślicie, że warto rezerwować już teraz Marakesz z Girony na wrzesień? Znalazłem za niecałe 60 euro.
I druga sprawa, nie udało mi się znaleźć nic taniego z Polski do Girony, a podobno jest to w miarę popularny kierunek, warto jeszcze poczekać?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości