Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#361 PostWysłany: 28 Paź 2017 10:09 

Stosuje ta taktyke od EURO 2008 (wczesniej oplacalem bilety przelewami). Zawsze skutecznie. Zawsze ponawiali probe pobrania platnosci. Taktyka byla tym bardziej skuteczna jezeli skladalem wiele aplikacji (czesc np. na FMT, czesc na poszczegolne mecze).

Anonymous napisał(a):
Masło maślane czyli bez sensu i "śliskie" bo jak nie ponowią czy coś nie zagra'....
Głupie takie aplikowania przy tych cenach, może gdyby w międzyczasie było losowanie grup to miało by to sens
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#362 PostWysłany: 28 Paź 2017 10:21 

Ok, ale na tym etapie sprzedaży biletów na MŚ w Rosji wedlug mnie bez sensu
Na Euro we Francji w kwietniu maju biletów było "w bród" poniżej oficjalnych cen zakupu, a co dopiero przy mistrzostwach w Rosji
Do tego poniosło ich z cenami

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 28 Paź 2017 15:23, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#363 PostWysłany: 28 Paź 2017 12:53 

Loty: 13
Kilometry: 12 849
Krajów: 8 / 3.9%
Ja również dostałem maila z FIFA, że nie mogli pobrać kasy i rzeczywiście bo nie miałem aż tyle na koncie i teraz przez 5 dni roboczych ponowią próbę pobrania. Mam czas aby usunąć problem. Później do 13 listopada będzie można jeszcze opłacić w razie co kartą on-line. Teraz chciałbym zrobić taki myk bo podałem kartę do konta w PLN, żeby zmienić formę płatności na kartę walutową ALIOR Banku w USD i aby z niej pobrali lub zapłacę z niej online od razu w USD. Czy ktoś próbował już robić taki myk?

Mecze które wylosowałem to:
Match 63 - 3rd Place Match - Saint Petersburg 2xCAT 3
Match 03 - B1 v B2 - Sochi 2xCAT 3
Match 37 - C4 v C1 - Moscow Luzhniki 2xCAT 3

Poniżej kawałek maila z FIFA:
Cytuj:
The FWCTC will be attempting to charge your payment card again within the next five (5) working days. We therefore strongly recommend that you notify your bank of the pending transaction, ensure that the payment card is valid and enabled for online transactions and that sufficient funds are available to cover the full payment amount required for the Tickets which were allocated to you.

Cytuj:
If all automated attempts made by the FWCTC to take payment for the Tickets allocated to you fail, you will receive an email from the FWCTC with instructions on how to return to your FIFA Ticketing Account and pay online, using the same or a different payment card. Please note that you will only have this possibility if all automated charging attempts made by the FWCTC to the payment card you registered in your Ticket Application fail and once FWCTC notified you accordingly. If payment is not received by FIFA by the 13th November, FIFA may cancel the Tickets allocated to you...
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 28 Paź 2017 14:36 

Tez dostalem maila o braku srodkow. Przyznali mi wszystko na co skladalem. 4 mecze,3 kategoria po 4 bilety (w tym Kaliningrad :D). Cos mi sie wydaje, ze jednak te informacje o milionach aplikacji mijaja sie troche z prawda albo po prostu mam szczescie. Nawet podwojne szczescie :lol:
Mam taka sytuacje:
zlozylem aplikacje na te 4 mecze, kumpel zlozyl tak samo. Zarowno w mojej i jego aplikacji sa podane te same osoby. Obaj dostalismy tez maila o braku srodow. Teraz co? Jesli ja i on zmienimy limity to dostaniemy tak jakby podwojne bilety na te same mecze? Np. bilet na moje nazwisko z mojej aplikacji + bilet na moje dane z jego aplikacji.
Chyba ta ich maszyna losujaca nie dziala tak jak powinna. Nie zdziwie sie, jezeli jest jakis blad w systemie.
 Profil Relacje PM off  

#365 PostWysłany: 28 Paź 2017 14:54 

niebieski
Fify nie obchodzi kogo tam wpisaliście. Nawet jakbyś wpisał Messiego, Ronaldo i Chucka Norrisa
i podał wymyślony numer dowodu to by ci bilety przyznali
bo dla nich ważna jest tylko kasa na koncie.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 28 Paź 2017 15:19, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#366 PostWysłany: 28 Paź 2017 15:02 

Ja też mam taką sytuację. Wygrałem 2 bilety na Kaliningrad, gdzie mam wpisanego siebie (jako osobę aplikującą) i moją dziewczynę (jako gościa). Ona z kolei także, o dziwo, wygrała 2 bilety na ten sam mecz, gdzie jest ona (jako osoba aplikująca) i ja (jako gość). Osoby aplikujące muszą pozostać te same, jednak gości można zmieniać po 18 kwietnia 2018. Także pójdziemy razem na mecz, a 2 pozostałe bilety dla znajomych;)
 Profil Relacje PM off  

#367 PostWysłany: 28 Paź 2017 15:19 

Biorąc pod uwagę

Kod:
jednak dane gości można zmieniać po 18 kwietnia 2018

oraz, że każdy z kibiców będzie musiał posiadać FAN ID oraz same ceny grono chętnych na wyjazd znajomych znacznie się przerzedzi, a już kupowanie z myślą o handlu zakrawa na "klasyczne biznesowe samobójstwo" :) co w sumie jest dobrą wiadmością
 PM off  

#368 PostWysłany: 28 Paź 2017 16:51 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 194 250
Krajów: 29 / 14.0%
Zbanowany
niebieski
Mi udało się wylosować na 1 mecz w Kaliningradzie na 2 osoby. Płatność podjęta kaska zeszła.
 Profil Relacje PM off  

#369 PostWysłany: 28 Paź 2017 17:17 

Ma ktoś konto w ing? Też miałem problemy z płatnością, ale bynajmniej nie z powodu braku środków. W czwartek zablokowali mi środki i tego samego dnia mi je odblokowali. Nie dostałem od ing żadnego smsa, nie miałem żadnego telefonu, w internetowym koncie też nie jest napisane dlaczego te środki zostały zablokowane (dla mnie to nieporozumienie, chyba lepiej wiem na co wydaję pieniądze). Pani w placówce nie wie dlaczego tak się stało, tłumaczy, że to być może było spowodowane problemami technicznymi tego dnia, chociaż wydaje mi się, że to wina "ich" autoryzacji. Kiedy kupuję coś przez internet i podaję numer karty to zanim środki wypłyną z konta, przychodzi sms z kodem, który muszę wpisać, jednak chyba ktoś nie przewidział, że czasem można podać numer karty i czekać na wyniki losowania, dopiero po którym środki będą pobierane. Dziękuję za taką autoryzację.
No a dzisiaj przyszedł mail od FIFY, że nie udało się pobrać środków, cała moja nadzieja w samodzielnej płatności on-line, jak to było napisane w mailu, bo wątpię, żeby druga próba zakończyła się sukcesem. Bogu dzięki za taką możliwość, ale jak już zapłacę za te bilety to zamykam to konto i nigdy nie wracam do ing, bo nie wiem czy w przypadku ligi mistrzów też dają 3 szanse. Oby wszystko zakończyło się pomyślnie, nie chcę, żeby najważniejszy przelew w moim życiu zakończył się fiaskiem przez jakieś durne autoryzacje.
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 28 Paź 2017 18:00 

@BTTOS

Kolego, co zamierzasz robić między 15 czerwca od meczu w Soczi do 27 w Moskwie? Wracasz do Polski czy będziesz zwiedzać Rosję przez 11 dni? Bo nie wiem jaki jest sens kupowania biletów z tak rozbieżnymi datami +10 dni. Pytam, z lekką ironią
 Profil Relacje PM off
DenisP lubi ten post.

#371 PostWysłany: 28 Paź 2017 22:22 

U mnie taka sytuacja
Aplikowalem z 3 kont. Wszystko weszło wiec chyba nie bylo takiego oblożenia jak pisano. Najlepsze, ze zablokowano mi karte w banku bo po 2 transakcjach bo bank uznal, że trzecia to oszustwo internetowe i próba pobrania z karty. Więc z 3 aplikacji tylko i az 2 zapłacone i pobrane z karty. Zadzwonił do mnie pracownik z banku w momencie pobierania z informacją, że zablokowali mi kartę bo "jakaś Fifa" :shock: probowała mnie ograbić próbując pobrać kasę w odstępach 30 minutowych. Pewnie po części miał rację haha choć miał na myśli osobę prywatną. Reasumując mam wszystkie grupowe w Moskwie / wiec i Polskę/ i Kaliningrad G1-G4 i brak ok 4 tys :lol:
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 28 Paź 2017 22:40 

jacobs napisał(a):
Zadzwonił do mnie pracownik z banku w momencie pobierania z informacją, że zablokowali mi kartę

Zazdroszczę Ci, że w ogóle ktoś do Ciebie zadzwonił i poinformował dlaczego masz zablokowaną kartę.
 Profil Relacje PM off  

#373 PostWysłany: 28 Paź 2017 22:44 
Awatar użytkownika

Loty: 598
Kilometry: 996 691
Krajów: 81 / 39.1%
niebieski
No i bank miał rację a Ty już jesteś na minusie na tych biletach...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Justin Credible lubi ten post.

#374 PostWysłany: 29 Paź 2017 12:07 

Mnie i kolegę wylosowało na mecz w Kaliningradzie, z karty zabrano 815zł, a biletów ciągle nie ma...
Czy możemy coś z tym zrobić, czy pozostaje czekać?
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 29 Paź 2017 12:10 

:lol: :shock: :lol: :shock:

Mam nadzieję, że żartujesz

Do maja ich zapewne nie zobaczysz, ważne iż kasę ściągnęło

Oj Janusze Janusze :D
 PM off  

#376 PostWysłany: 29 Paź 2017 12:58 
Awatar użytkownika

Loty: 190
Kilometry: 364 337
Krajów: 43 / 20.8%
niebieski
Tacy to nawet do Kaliningradu nie powinni jechać dla swojego dobra...
 Profil Relacje PM off  

#377 PostWysłany: 29 Paź 2017 13:33 

xDDDDD
sorry źle to sformułowałem, chodziło mi to, że cały czas mamy płatność jako oczekująca na stronie FIFY, i pytanie czy wy też tak macie?
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

#378 PostWysłany: 29 Paź 2017 13:34 

Ludzie przecież jemu na pewno chodziło o to, że nie ma info o zmianie statusu na portalu tickets.fifa.com :roll:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#379 PostWysłany: 29 Paź 2017 18:44 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Dlatego wychodzi na to, że Tych dwóch nie powinno się do Kaliningradu zapędzać a nie On :lol:

Ostatnio edytowany przez michzak, 29 Paź 2017 21:20, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#380 PostWysłany: 30 Paź 2017 13:42 

Loty: 86
Kilometry: 171 842
Krajów: 28 / 13.5%
Pochwale się choć nie wiem czy warto:P Narazie brak potwierdzenia ale na podstawie ściągniętej kwoty tj. 8000 zł wylosowałem bilety na min. 3 mecze grupowe a liczę że nawet na 4 mecze. I mam szanse trafić na mecz Polaków 3/7 lub 4/7. Był problem z transakcją ale po tel. do banku przeszło. Dodatkowo jeszcze kumpel wygrał także na te same mecze gdzie jestem wpisany jako gość i dlaczego nie wiem czy warto się chwalić, hm... za każdym razem udawało mi się wylosować bilety na Polaków na EURO 2012 I 2016 w późniejszym etapie jednak teraz przeważyła chęć spędzenia urlopu w Rosji. Dodatkowo niby było wielkie zapotrzebowanie wszędzie gdzie aplikowałem było na czerwono high a tu w prawie wszystko weszło.... dziwne.....
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość