Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Paź 2017 12:26 

Loty: 81
Kilometry: 83 691
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
Ciekawa cena za wycieczkę Warszawa-Budapeszt-Baku z całym dniem z Budapeszcie (przy opcji lotu W6 WAW-BUD). Można jeszcze zejść z ceny wybierając PB wtedy zamiast tytułowej ceny 420 zł robi się nam ok. 351 (przy założeniu że ruszamy nie ze stolicy a z Krakowa).
Jest pewien drony szkopuł - 30 min. przesiadka w BUD na lot do Warszawy. Mimo wszystko jeśli jest tranzyt to może się udać, ale wydaje mi się, że optymalnie byłoby zrobić tą trasę WAW-BUD-GYD-BUD-KRK więc ostatni odcinek Polskim Busem. Nie sprawdzałem jak jest a punktualnością na trasie GYD-BUD, może te teoretyczne 30 min starczy ;)
Wylot w dniach 04.12-11.12.2017.

Załączniki:
wawbud.jpg
wawbud.jpg [ 71.02 KiB | Obejrzany 1326 razy ]
budgyd.jpg
budgyd.jpg [ 64.97 KiB | Obejrzany 1326 razy ]
pb.jpg
pb.jpg [ 85.74 KiB | Obejrzany 1326 razy ]
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 02 Paź 2017 13:04 
Awatar użytkownika

Loty: 951
Kilometry: 1 248 550
Krajów: 68 / 31.8%
niebieski
Leciałam w marcu tą trasą, ale było dużo czasu na przesiadkę w BUD.
Wizz był lekko opóźniony z GYD, więc to spore ryzyko te 30 minut na przesiadkę.
Ale może się udać przy dobrych wiatrach ;-)

Image
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Paź 2017 13:07 

Loty: 1130
Kilometry: 1 121 324
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Moim zdaniem bez szans w pół godziny, choć nigdy nie robiłem tranzytu w BUD, więc to tak trochę moje gdybanie.
Ale to jest przylot spoza UE, więc na pewno będzie kontrola paszportowa.

#4 PostWysłany: 02 Paź 2017 18:14 

Podzielam opinię @Sudoku : W sierpniu miałem przesiadkę w BUD, przylot W6, wylot W6 i lot w obrębie EU i na przesiadkę wg. mnie potrzeba minimum 50 minut. Być może @meteorka2207 się potrafi ładnie uśmiechać i ma platynową KK na wypadek ucieczki dyliżansu powietrznego ;-)

#5 PostWysłany: 03 Paź 2017 09:04 
Awatar użytkownika

Loty: 951
Kilometry: 1 248 550
Krajów: 68 / 31.8%
niebieski
@LLAP nic z tych rzeczy ;-)
Może zbyt delikatnie się wyraziłam zakładając, że samolot z GYD może przylecieć wcześniej, a ten do WAW odlecieć później, więc to są te dobre wiatry plus mega fart.
W innym przypadku bez szans ;-) Zgadzam się z Wami ;-)

Image
 Profil Relacje PM off
LLAP lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości