Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Wrz 2017 13:29 

niebieski
Oferta głównie dla mieszkańców południowej Polski, którzy mają bliżej do KSC niż do TXL lub VNO/RIX. Bombaj w podobnych cenach.
Jak ktoś znajdzie chytry sposób, aby dostać się do Uzbekistanu, to może sobie za ~1.800zł wrócić do Berlina ;)
(ceny z maja '18)

Załączniki:
ksc-del.JPG
ksc-del.JPG [ 28.3 KiB | Obejrzany 1345 razy ]
ksc-del--tas-txl.JPG
ksc-del--tas-txl.JPG [ 29.64 KiB | Obejrzany 1345 razy ]
 Profil Relacje PM off
PawelGa lubi ten post.
PawelGa uważa post za pomocny.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 22 Wrz 2017 16:06 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Dzięki piękne! Dokładnie szukałem dwóch tygodni w okolicach weekendu majowego. Będzie Sikkim!
1530 zł uzyskałem wchodząc przez skyscanner na tripsta.pl. Przy platnosci Visa Debit nie bylo oplaty rezerwacyjnej, wiec ok. 80 zł do przodu.

Teraz jeszcze tylko potrzebuje południa Indii - wylot w okolicach swiat, powrot po trzych tygodniach i bede indyjsko zadowolony.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 22 Wrz 2017 16:35 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Jeżeli chodzi o południe Indii, to sprawdź Flydubai i ich aktualną promocję.

#4 PostWysłany: 22 Wrz 2017 16:39 
Awatar użytkownika

Loty: 73
Kilometry: 140 206
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Tak czasami zapominamy, ale Koszyce też mają potencjał, od kiedy jest połączenie TK, dodał bym też że nie tylko dla południowej Polski, dzięki LE będzie łatwiej :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Wrz 2017 17:11 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Koszyce/TK sprawdzałem właśnie po względem grudnia-stycznia. Ceny do Delhi, Mumbaju dobre w porównaniu do innych w tym okresie, ale cena dolotu na południe zabija cały dil, a jechać pociągiem tak długo szkoda mi trochę czasu, który można poświęcić na góry. No i też nie jest wcale tanio, jak się nie patrzy na general :-)

Strona Flydubai ma już mnie dość :-) Nawet polskiegobusa już mam na dojazd. Niestety ceny na razie porównywalne do Lufthansy z Krakowa, wiec tragedia. A jeśli chodzi o Kijów, to jednak boję się dolotów w zimie. Właśnie ma ktoś doświadczenie z obserwacja cen w tym okresie - wylot tuż przed świętami? Może coś spaść? Jakie wróżby?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości