Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: HK Express Grand Sale
#1 PostWysłany: 18 Wrz 2017 23:03 
Awatar użytkownika

Loty: 293
Kilometry: 667 207
Krajów: 29 / 13.6%
platynowy
Załącznik:
grand.sale.png
grand.sale.png [ 312.1 KiB | Obejrzany 1573 razy ]

http://www.hkexpress.com/en-hk/promos/grand-sale
monroe lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 18 Wrz 2017 23:19 

niebieski
Bardzo wysokie podatki doliczają.

Przykładowo trasa HKG-ICN-HKG: w obie strony wybierając promocyjną taryfę za 78 HKD (2x78=156 HKD), łączna cena biletu wychodzi 613 HKD, czyli ok. 285 zł.

Nie jest to może zła cena, ale też nie jakaś rewelacyjna, a taryfy po 78 są głównie na loty o mało wygodnych godzinach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Wrz 2017 23:30 
Awatar użytkownika

Loty: 293
Kilometry: 667 207
Krajów: 29 / 13.6%
platynowy
silvershark - wszystko co piszesz to najprawdziwsza prawda ale są chyba jednymi z tańszych... długo pilnowałem swojego kierunku i nawet z bagażem rejestrowanym cena jest w miarę :)
monroe lubi ten post.

#4 PostWysłany: 19 Wrz 2017 00:56 
Awatar użytkownika

Loty: 233
Kilometry: 633 266
Krajów: 54 / 25.2%
złoty
@silvershark
W tym roku przez ponad 2 miesiące obserwowałem (codziennie :) ) ceny na trasie HKG-ICN i finalnie kupiłem na czerwiec za 93 HKD + podatki 255 HKD czyli minimalnie drożej niż podana przez Ciebie cena (rzecz jasna jeśli podzielisz ją na pół). Nie sądzę, żebyś znalazł HKG-ICN RT dużo taniej niż za 285 zł RT (nie mam na myśli EF), co za tym idzie moim zdaniem cena świetna - Asiana, Korean i Cathay zawsze były dużo droższe a koreańskie Easter, Jeju Air czy JIN Air również doliczają wysokie podatki.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Wrz 2017 08:11 

niebieski
@monroe szukając na moje daty (kwiecień i maj przyszłego roku) bez problemu znajdowałem HKG-ICN RT za ok. 400-450 zł.

285 wobec 400 to bardzo dobra cena, ale nie jest to taka promocja jak nasze FR czy W6 po 39 zł czy nawet AirAsia na niektórych trasach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość