Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Sie 2017 12:12 

Hej,

30 września wylatujemy na Sri Lankę w 6 osób, dokładnie 4 dorosłych i 2 dzieci do 2 lat. Stwierdziliśmy, że najlepszym rozwiązaniem będzie wynajęcie busa i zwiedzanie na własną rękę. Jednak tu jest problem bo przeglądam Internet i wydaje mi się, że jest bardzo mało firm oferujących busy z lotniska międzynarodowego.
Najtańszą ofertę jaką znalazłem jest tutaj : http://www.kingsrentacar.com/vehicle-types/default.aspx# na 14 dni wraz z fotelikami dla dzieci wychodzi ok. 2500 PLN. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie.

Stwierdziliśmy też, że w podróży z dziećmi przydałby się ciągły dostęp do Internetu dlatego też chcemy zamówić mobilne WiFi. Chyba będzie to najlepsze rozwiązanie, szczególnie, że każde z nas musi mieć kontakt komórkowy z firmą ( czyli karta sim odpada). Znalazłem ofertę mobilnego Internetu tutaj: https://xoxowifi.com/pl/index.html
Pytanie do forumowiczów, czy ktoś z Was korzystał z ich usług.

Z góry dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam
Netyk
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#2 PostWysłany: 30 Sie 2017 12:17 

Ja kiedys rozwazylem wypozyczenie samochodu na Sri Lance, zwykle Europejskie prawko tam nie wystarczy, musisz najpierw pojechac do Colombo do wydzialu komunikacji, aplikowac o zezwolenie - jak sie uda to bedziesz mogl wypozyczyc samochod. Z tego co czytalem ta cala procedure troche moze potrwac - kilka dni, nie mozna przez internet a tylko na miejscu - wiec ogolnie odpuscilem.

Autobusy i pociagi sa tam strasznie tanie, pociag przez cala wyspe 12h w pierwszej klasie - osobny pokoj z 2 lozkami to koszt chyba 35zl, zwykle siedzenie to cos kolo 5zl. Autobusy rowniez tanie. Ogolnie wiekszosc ludzi tam wypozycza samochod z kierowca. Popytaj sie na lotnisku, ku dziwu ktos na bank sie zgodzi od tak..
 PM off  

#3 PostWysłany: 30 Sie 2017 12:47 

Dzięki za odpowiedź,
Wolałbym jednak opcję bez kierowcy. A co ja potem z nim zrobię jak będziemy 5 dni na plaży leżeć? Z tego co czytałem to wystarczy Międzynarodowe prawo jazdy: https://obywatel.gov.pl/wyjazd-za-grani ... rawo-jazdy
Czy jednak nie?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości