Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - San Francisco
#1 PostWysłany: 10 Kwi 2012 20:45 

Witam,
chciałbym polecieć w odwiedziny do mojej dziewczyny do San Francisco.
Około lutego w Finnair znalazłem takowy (Warszawa-Helsinki-NY-Sanfrancisco i powrót) za 3000 z groszami, aktulanie taki lot kosztuje ok. 4 tys. Niestety nie mogłem wcześniej go kupić, dopiero dziś poznałem dokładny termin powrotu (wracamy razem).
Data wylotu jest elastyczna od 16 do 23.07 a powrót koniecznie 15.08 z Sanfrancisco.
Wylot może być z Warszawy, Łodzi, Modlina.
Powrót koniecznie Warszawa.
Fajnie jakby była możliwość dwudniowej przesiadki w NY - mam na mysli powrót.
Czekam na Wasze propozycje.
Z góry dzięki.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 10 Kwi 2012 21:19 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
Krajów: 16 / 7.5%
kaliczynski napisał(a):
Witam,
chciałbym polecieć w odwiedziny do mojej dziewczyny do San Francisco.
Około lutego w Finnair znalazłem takowy (Warszawa-Helsinki-NY-Sanfrancisco i powrót) za 3000 z groszami, aktulanie taki lot kosztuje ok. 4 tys. Niestety nie mogłem wcześniej go kupić, dopiero dziś poznałem dokładny termin powrotu (wracamy razem).
Data wylotu jest elastyczna od 16 do 23.07 a powrót koniecznie 15.08 z Sanfrancisco.
Wylot może być z Warszawy, Łodzi, Modlina.
Powrót koniecznie Warszawa.
Fajnie jakby była możliwość dwudniowej przesiadki w NY - mam na mysli powrót.
Z góry dzięki.

Znalazłem np takie połączenie :

wylot Warszawa ( okecie ) 16 czerwca godzina 6:30 rano - przylot Frankfurt (8:25 ), trzeba 1godz25 czekac i ma sie lot bezposredni do San Francisco ( 9:50 wylot na miejscu 12:20 czasu US ) lot odbywa sie na najwiekszym Airbusem A380.

Powrot : 15 SIERPNIA - wylot z San Francisco o godzinie 11:06 , przylot do Monachium 9:50 , trzeba czekac 5godzin i jest wylot do Warszawy o 14:50 , przylot 16:20. Calosc kosztuje na chwile obecna 3285,86zł

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Kwi 2012 22:23 

Dzięki, dobra cena ale jednak bez NY. Chciałbym zahaczyć o to miasto na dwa dni.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Kwi 2012 22:45 

niebieski
To rozbij sobie na 2 bilety, jeden do NYC, a drugi liniami wewnętrznymi do SFO - nie powinno być jakoś mega drożej, a stopover będziesz miał problem złapać za tą cenę.

Ewentualnie jakbyś chciał, to daj znać na priv, może coś wymodzę :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Kwi 2012 21:46 

Witam,
znam już dokładnie termin.
Wylot z Warszawy do Sanfrancisco 23-26 lipiec.
Nastepnie koniecznie wylot z Sanfancisco Do NY - 17.08, najlepiej w godzinach rannych wylot.
Potem z NY wylot najlepiej 20.08 ale od biedy może być 19.08 ale 20.08 byłby 100% lepszy. Wylot do Polski najlepiej ok. 12-18 godz.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Kwi 2012 19:03 

niebieski
Kolego,
Sprawdź priv proszę
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości