Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Przed użyciem MakeMyTrip proszę przeczytać Wikiposta!
Jak nie wiecie jak skorzystać, proszę nie korzystajcie MMT!
Pytania które są już w wikiposcie lub braku ochoty przeczytania paru stron będą skasowane i nagradzane!

MMT – jak korzystać.
[+] Pokaż
1. Należy pobrać aplikację MakeMyTrip na urządzenie mobilne.
2. Trzeba się zarejestrować, używając w tym celu prawdziwego (lub fikcyjnego) numeru telefonu w formacie 91 i potem dowolne 10 cyfr.
3. Płatnosci dokonywane są w indyjskich rupiach, przeliczanych na walutę naszej karty, dlatego żeby uniknąć niekorzystnego przewalutowania, dobrze mieć podpiętą do konta kartę walutową – np. Alior w USD lub T-Mobile w USD.

Poniżej popularne kody:

MMTBOOK
MMTHIGH
HTLOFF
MMTAPPYHOURS
HTLAPP min.4000inr
BESTDEAL -40% minimum 2800 rupii
BOOKTOODAY -40 % minimum 3000 rupii
MMTOFFER daje -60% do max 3000 rupii
USEUR
bookearly1 na 1noc 1200INR MWZ 8000 INR
bookearly2 na 2noce 2500INR
bookearly3 na 3noce 5000INR MWZ 40000 INR
HOLISPECIAL -60% max. 2500 INR +20% max.800 INR min 2 noce
INTLNEW - 60% zniżki natychmiast, max 3000 INR min 2 noce
BOOKSEARCH up to -2000 INR, MWZ 4000 INR (1 noc)
BOOKWOW
INTLHTLBEST -50% do 3800 INR , min 3 noce
INTLHTLSALE -60% do 4300 INR , min 3 noce
USEURBEST -60% do 6000 INR, min 3 noce
GODUBAI3 | 50% Off on Select Hotels (Max discount Rs.5000) | min 3 noce
GODUBAI2 | 50% Off on Select Hotels (Max discount Rs.2500) | min 2 noce
GODUBAI1 | 30% Off on Select Hotels (Max discount Rs.1500) | min 1 noc

Nie wszystkie działają w tym samym czasie, a użycie tych „najkorzystniejszych” wymaga najczęściej śledzenia odpowiedniego wątku na forum F4F :)
Większość kodów nalicza zniżkę automatycznie. Możemy jednak wpisywać inny kod i probować, czy dzięki niemu nie uzyskamy większej korzyści.
Mimo, iż kody wskazują na zniżkę rzędu 70%, praktycznie jest ona mniejsza, co nie zmenia faktu, że ceny po ich użyciu wciąż sa bardzo atrakcyjne.

by @igore

lista hoteli w Polsce: https://www.makemytrip.com/hotels-inter ... -list.html

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2436 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 122  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MakeMyTrip
#1741 PostWysłany: 03 Maj 2017 21:58 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 201 888
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Byłem w tym hotelu, chyba z MMT. Śniadania chyba najlepsze, jakie widziałem, włącznie ze stoliczkiem z potrawami regionalnymi.
lukas63 lubi ten post.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#1742 PostWysłany: 03 Maj 2017 22:01 

Na wrzesień już te kody po 5000 sięgały, więc już można trochę się przymierzyć. Produkt ewidentnie skierowany na rynek indyjski - weryfikacja telefonem. Znane nam problemy z weryfikacją telefonu pewnie bardzo ograniczają skalę rezerwacji. Oby działało jak najdłużej.
 PM off  

#1743 PostWysłany: 03 Maj 2017 22:48 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 199 343
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
O jakiej weryfikacji mowa?Zrobiłem juz 7 rezerwacji za każdym razem wpisując swój nr telefonu + 1 dodatkowa cyfra i niczego nie weryfikowali(oczywiście bez walleta)
 Profil Relacje PM off  

#1744 PostWysłany: 03 Maj 2017 23:09 

Mówię o tej pseudoweryfikacji. Nawet ten wątek i non stop powtarzające się zapytania o problemy z tym związanie to potwierdzają. ;)
 PM off  

#1745 PostWysłany: 05 Maj 2017 11:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Przecież ta weryfikacja telefoniczna jest potrzebna tylko do zbierania refów, do niczego więcej.
 Profil Relacje PM off  

#1746 PostWysłany: 05 Maj 2017 16:50 

niebieski
@‌Krupier‌ Nie masz racji, czasami przed dokonaniem rezerwacji przez www MMT wymaga podania kodu sms.
 Profil Relacje PM off  

#1747 PostWysłany: 05 Maj 2017 16:56 

Loty: 1135
Kilometry: 1 133 873
Krajów: 98 / 45.8%
platynowy
Ale ten kod jest też wysyłany na maila, więc do tego nie jest potrzebny prawdziwy nr telefonu.

#1748 PostWysłany: 06 Maj 2017 10:35 
Awatar użytkownika

niebieski
mikerus napisał(a):
@‌Krupier‌ Nie masz racji, czasami przed dokonaniem rezerwacji przez www MMT wymaga podania kodu sms.

Nigdy tak nie miałem.
 Profil Relacje PM off  

#1749 PostWysłany: 06 Maj 2017 19:18 

Mam pytanie do tutaj zgromadzonych czy ktoś korzysta w ramach aplikacji MakeMyTrip z MyWallet?
Może ktoś opisać czy z "naszymi" numerami telefonu można korzystać. Czy daje się zbierać tam bonusy?
 Profil Relacje PM off  

#1750 PostWysłany: 06 Maj 2017 19:28 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Wystarczy przeczytać FAQ u góry strony.
Jak chcesz wpisac polski numer jak musi byc początek w "formacie 91"?
Musisz załatwić sobie hinduska karte sim wtedy mozna korzystać z walleta
 Profil Relacje PM off  

#1751 PostWysłany: 06 Maj 2017 19:50 

Czy masz na myśli to FAQ:
https://www.makemytrip.com/mywallet/

Nie widzę tam nigdzie informacji o tym, że trzeba podać numer telefonu, albo, że to używania Walleta jest jakaś konieczność, chyba, że nie mogę odnaleźć, albo inne FAQ istnieje.
 Profil Relacje PM off  

#1752 PostWysłany: 06 Maj 2017 19:51 
Awatar użytkownika

Krupier napisał(a):
mikerus napisał(a):

Nigdy tak nie miałem.

Też tak miałem, ale wysyłają również e-mail z tym kodem.
 Profil Relacje PM off  

#1753 PostWysłany: 06 Maj 2017 20:01 

niebieski
U góry tego tematu^^
"Jak korzystać z make my trip"

mbwene napisał(a):

Nie widzę tam nigdzie informacji o tym, że trzeba podać numer telefonu, albo, że to używania Walleta jest jakaś konieczność, chyba, że nie mogę odnaleźć, albo inne FAQ istnieje.
 Profil Relacje PM off  

#1754 PostWysłany: 06 Maj 2017 20:11 

gruby_inversia napisał(a):
U góry tego tematu^^
"Jak korzystać z make my trip"

mbwene napisał(a):

O Wallecie, ani słowa ;(.
 Profil Relacje PM off  

#1755 PostWysłany: 06 Maj 2017 20:18 

niebieski
2. Trzeba się zarejestrować, używając w tym celu prawdziwego (lub fikcyjnego) numeru telefonu w formacie 91 i potem dowolne 10 cyfr.

Powiedz mi co jest bie jasnego w tym zdaniu?
Jak sie zarejestrujesz i podasz nr telefonu to wchodzi tylko Indyjski
Przy zmianie numeru tez tylko da sie na indyjski.

Jesli masz jakieś wątpliwości użyj fukcjonowania szukaj w prawym górnym rogu, jesli odpowiednio poszukasz znajdziesz post kogoś kto korzysta z walleta posiadając indyjska karte sim oraz osoby które nie mogły zmienić numeru na polski mimo ze chciały np nie z powodu walleta a np niemożnością kontaktu przez obiekt.

Serio jesli nie umiesz przeczytać czegoś ze zrozumieniem nie bierz sie za ta aplikacje.
 Profil Relacje PM off  

#1756 PostWysłany: 06 Maj 2017 20:23 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Nie da się ukryć, że w FAQ powyżej nie ma nic o tym, że trzeba mieć działający indyjski numer telefonu, żeby korzystać z Walleta. Moim zdaniem lepiej byłoby zmienić ton na bardziej przyjazny, lub zwyczajnie nie odpowiadać, skoro uważasz, że pytanie nie zasługuje na odpowiedź.

#1757 PostWysłany: 06 Maj 2017 20:29 

niebieski
Musisz załatwić sobie hinduska karte sim wtedy mozna korzystać z walleta

Jak widać odpowiedziałem w pierwszym poście ;)

Czy tylko ja potrafię polaczyc fakt iż do rejestracji jest potrzebny indyjski numer to do wallet tez taki bedzie potrzebny? ;) EOT odpowiedz kolega dostał w pierwszym moim poście.
 Profil Relacje PM off  

#1758 PostWysłany: 06 Maj 2017 20:34 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
No ale, jeśli dobrze rozumiem, dyskusja jest o tym, że do rejestracji można podać byle jaki numer, a Wallet najwyraźniej nie zadziała bez prawdziwego, do którego mamy dostęp.

Ponadto wydaje mi się, że przeważnie są jakieś zniżki lepsze od skorzystania z Walleta. Chociaż kiedyś na forum ludzie używali (jak się jeszcze dało).

#1759 PostWysłany: 07 Maj 2017 03:55 

niebieski
Sudoku napisał(a):
Ale ten kod jest też wysyłany na maila, więc do tego nie jest potrzebny prawdziwy nr telefonu.

Mike(L) napisał(a):
Też tak miałem, ale wysyłają również e-mail z tym kodem.

No właśnie chyba nie zawsze - dostaję zawsze bezproblemowo rezerwacje z MMT na gmaila, a kody nigdy do mnie nie przyszły (sprawdzałem spam).
Na szczęście przy rezerwacji przez apkę nie wymagał nigdy kodu.
 Profil Relacje PM off  

#1760 PostWysłany: 07 Maj 2017 13:10 

-- 07 Maj 2017 13:10 --

Jesli masz jakieś wątpliwości użyj fukcjonowania szukaj w prawym górnym rogu, jesli odpowiednio poszukasz znajdziesz post kogoś kto korzysta z walleta posiadając indyjska karte sim oraz osoby które nie mogły zmienić numeru na polski mimo ze chciały np nie z powodu walleta a np niemożnością kontaktu przez obiekt.

Serio jesli nie umiesz przeczytać czegoś ze zrozumieniem nie bierz sie za ta aplikacje.

Odnoszę wrażenie, że nie ja mam tutaj problem z czytaniem ze zrozumieniem.
W zdaniu, które cytujesz nie ma odpowiedzi na moje pytania. Przypomnę je:
1. Mam pytanie do tutaj zgromadzonych czy ktoś korzysta w ramach aplikacji MakeMyTrip z MyWallet? - spróbuję najprościej jak się da: Czy ktoś korzysta z MyWallet w aplikacji? - wg. mnie nie pasuje tutaj odpowiedź o numerze telefonu z dopisanym 91.
2. Czy daje się zbierać tam bonusy? - jest też wcześniej zdanie twierdzące, które wskazuje, że pytanie dotyczy korzystania z z Walleta z naszymi (polskimi) numerami telefonów - również tutaj nie pasuje odpowiedź z o numerze z 91.

Z dodatkowych uwag - FAQ - to najczęściej zadawane pytanie - opis na górze strony nie jest FAQ, a opisem - prosiłbym w związku z tym Ciebie o precyzyjne wypowiadanie się.
Nie potrafię zrozumieć, Twojego pokrętnego rozumienia faktów, piszesz:
"Czy tylko ja potrafię polaczyc fakt iż do rejestracji jest potrzebny indyjski numer to do wallet tez taki bedzie potrzebny?"
Przecież do rejestracji nie jest potrzebny indyjski numer - wystarczy numer który zaczyna się od 91 + 10 cyfr. Czy to oznacza, że na każdym zarejestrowanym koncie Wallet działa poprawnie?

To, że się nie da zmienić numeru na PL - wiem, bo też próbowałem ze względu na problemy z kontaktem z hoteli, ale przecież to nie znaczy, że nie można korzystać z Walleta, bo do czego potrzebny jest w nim jest poprawny numer telefonu (indyjski) - to chciałem ustalić.

dj3500 świetnie zrozumiał o co pytam, więc zapytam jeszcze raz bo szukajka nic nie wypluwa:

1. Czy rejestrując konto na fikcyjny numer telefonu z początkiem 91 + 10 cyfr jest możliwe korzystanie z MyWalleta?
2. Jeżeli jest możliwe to czy ktoś korzystał, zbierał bonus i później go wykorzystywał?
3. Czy działa to bezproblemowo.

Dodatkowo dj3500 chyba masz rację z tą opłacalnością, teraz doczytałem na stronie MyWallet, że można 15% wartości rezerwacji lub 4000 rupii w zależności co ma mniejszą wartość.

-- 07 Maj 2017 13:10 --

Odnoszę wrażenie, że nie ja mam tutaj problem z czytaniem ze zrozumieniem.
W zdaniu, które cytujesz nie ma odpowiedzi na moje pytania. Przypomnę je:
1. Mam pytanie do tutaj zgromadzonych czy ktoś korzysta w ramach aplikacji MakeMyTrip z MyWallet? - spróbuję najprościej jak się da: Czy ktoś korzysta z MyWallet w aplikacji? - wg. mnie nie pasuje tutaj odpowiedź o numerze telefonu z dopisanym 91.
2. Czy daje się zbierać tam bonusy? - jest też wcześniej zdanie twierdzące, które wskazuje, że pytanie dotyczy korzystania z z Walleta z naszymi (polskimi) numerami telefonów - również tutaj nie pasuje odpowiedź z o numerze z 91.

Z dodatkowych uwag - FAQ - to najczęściej zadawane pytanie - opis na górze strony nie jest FAQ, a opisem - prosiłbym w związku z tym Ciebie o precyzyjne wypowiadanie się.
Nie potrafię zrozumieć, Twojego pokrętnego rozumienia faktów, piszesz:
"Czy tylko ja potrafię polaczyc fakt iż do rejestracji jest potrzebny indyjski numer to do wallet tez taki bedzie potrzebny?"
Przecież do rejestracji nie jest potrzebny indyjski numer - wystarczy numer który zaczyna się od 91 + 10 cyfr. Czy to oznacza, że na każdym zarejestrowanym koncie Wallet działa poprawnie?

To, że się nie da zmienić numeru na PL - wiem, bo też próbowałem ze względu na problemy z kontaktem z hoteli, ale przecież to nie znaczy, że nie można korzystać z Walleta, bo do czego potrzebny jest w nim jest poprawny numer telefonu (indyjski) - to chciałem ustalić.

dj3500 świetnie zrozumiał o co pytam, więc zapytam jeszcze raz bo szukajka nic nie wypluwa:

1. Czy rejestrując konto na fikcyjny numer telefonu z początkiem 91 + 10 cyfr jest możliwe korzystanie z MyWalleta?
2. Jeżeli jest możliwe to czy ktoś korzystał, zbierał bonus i później go wykorzystywał?
3. Czy działa to bezproblemowo.

Dodatkowo dj3500 chyba masz rację z tą opłacalnością, teraz doczytałem na stronie MyWallet, że można 15% wartości rezerwacji lub 4000 rupii w zależności co ma mniejszą wartość.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2436 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 122  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości