Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 50 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 14 Kwi 2017 13:16 

niebieski
Ja mam teraz nowy problem :P
Okazało się, ze najprawdopodobniej polecimy do NYC 11 września. Cóż, data niezbyt dobra na lot do USA...
Mam się czego bać? :D
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#42 PostWysłany: 14 Kwi 2017 13:18 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Rozpoczęcia szkoły w Grecji?
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#43 PostWysłany: 14 Kwi 2017 16:42 

niebieski
Chyba zrozumiałem aluzje... ;)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 18 Kwi 2017 08:04 

widział ktos moze jakies dobre ceny na loty do NY w terminie jak w temacie tj. koniec wakacji - jesień, ale z Berlina lub okolic (jestem ze Szczecina)?
narazie najtansze airberlin ok 1900 mi pokazuje
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 22 Kwi 2017 22:38 

niebieski
Ja kupiłem za 1700 z Warszawy, przesiadka we Frankfurcie ;)
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 03 Maj 2017 23:11 

Spóźnione dziękuję wszystkim za pomoc i odpowiedź.
Niestety, chwile po wstawieniu przez mnie posta z prosba o pomoc w znalezieniu lotu okazało się że prawdopodobnie nie bedziemy mogli lecieć. Teraz jednak odświeżam temat, gdyż opcja wyjazdu jak najbardziej aktualna.
Próbowałam odnaleźć w wyszukiwarce zaprpoponowane przez @igore loty, ale z racji mojego małego ogarniecia w tym temacie, robiłam to nieudolnie. Inna sprawa, że pewnie biletow w tej cenie już nie ma...
W każdym razie gdyby komus wpadły w reke tanie loty z Berlina/Pragi ew Budapesztu do NY w terminie koncowka lipca-pierwszy tydzien sierpnia to bede wdzieczna za podzielenie sie :)
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 06 Maj 2017 16:17 

Witam, ja podobnie jak moja przedmówczyni- potrzebuje pomocy/wskazówek gdzie, jak i skad szukac najtaniej lotu do Nowego Jorku (najlepiej) z Europy, jak nabliżej PL (na Warszawe nie licze, choć byłoby idealnie).
Czas wyjazdu- ok 10 dni +/- 2 dni.
Wiem, że wysoki sezon, wiec pewnie ciezko bedzie upolowac okazje.
To co poki co sam znalazłem to Berlin - NY w terminie 27.07- 6.08, ale ani cena niepowalająca (2600 w 2 str) ani czas podróży (ponad 24 h w 1 strone!!) wiec załamałem rece.
Albo podobne terminy z Budapesztu, ale tu cena może i dobra (1700) ale za to i w 1 i 2ga strone ponad 24 h :shock: :? :o :shock:
Zwracam się wiec do was, zaprawionych w lataniu, o pomoc i jakieś rady.
Czy raczej na nic lepszego niż ja znalazłem jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci nie mam co liczyc?
Z gory dziekuje
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 06 Maj 2017 21:46 
Awatar użytkownika

niebieski
maciejek9999 napisał(a):
potrzebuje pomocy (...) gdzie (...) szukac najtaniej lotu do Nowego Jorku (...) na Warszawe nie licze

Nie liczysz bo? Loty z Warszawy via hub są często tańsze niż bezpośrednio z hubu.

Za 2600 masz z Berlina, a za 2800 z Warszawy via Berlin lub Stambuł. Nie ma szans, żebyś za 100zł dojechał do Berlina OW, chyba że lubisz się kisić w busie lub mieszkasz na granicy.
 Profil Relacje PM off
maciejek9999 uważa post za pomocny.

#49 PostWysłany: 07 Maj 2017 00:51 
Awatar użytkownika

Loty: 625
Kilometry: 983 931
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
A moze bezposrednio z Belfastu lub Dublina za 1000 zl z groszami?
Lot na lotnisko Stewart w Orange Co.
Nie, nie pracuje dla Norwegiana, raz w zyciu z nimi lecialem ;)

Załączniki:
f4f.jpg
f4f.jpg [ 79.45 KiB | Obejrzany 1797 razy ]

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#50 PostWysłany: 08 Maj 2017 07:44 

@‌p.wl‌ jak zobaczyłem oferte przez Ciebie wrzucona to aż nie mogłem uwierzyć :shock: , no cena bajka, czas podróży jeszcze lepszy. Ale zacząłem szukać troche opcji dojazdu do Belfast, ew Dublina i niestety tu już tak kolorowo nie jest... Ryano-wizzy w 2 strony w tym czasie ok 700 zł plus koczowanie na lotnisku niestety. Ale i tak opcja super, musze poszukać może lepszych opcji dostania się do Belfast.
@‌manyaky‌, właśnie widziałem- chwile po wstawieniu mojego postu z prosba o pomoc znalazłem te opcje z Warszawy i póki co bardzo prawdopodobne że na tym zostanie, choć raz bede leciał jak człowiek 8-)

Pomyślałem jeszcze o takiej opcji, z racji że mam znajomych w Kopenhadze, że mogłbym polecieć jakims lotem łączonym i przy okazji ich odwiedzić (ktoś mi mowil, że czesto zdarzaja sie b. tanie loty z Kopenhagi do USA) ale poki co szukałem troche na matrixie i cenowo wychodzi to słabo, ale też nie mam doswiadczenia w szukaniu lotów łączonych.

Dzięki wszystkim za pomoc !
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 50 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości