Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Mar 2017 11:57 

Dokąd
  • Denver, Colorado

Data wylotu
  • 05.06.2017

Data powrotu
  • 19.10.2017

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 3100

Dodatkowe informacje
  • Cześć!

Poszukuję lotu z WWA do Denver i z NYC do Warszawy. Niestety szukanie tanich lotów multi-city mnie przerosło i nie potrafię znaleźć nic sensownego :(

Dotychczas udało mi się znaleźć:
    3100 zł 06.06-19.10 (Lufthansa w jedną stronę, United Airlines w drugą, po jednej przesiadce)
    2900 zł 06.06-19.10 za multi city WWA->NYC + NYC->Denver + NYC->WWA

I jeszcze patrzyłem tak osobno, nie przez multicity
    1700 zł 05.06-19.10 WWA->NYC / NYC->WWA
    $120 05.06 NYC->Denver

Czyli łącznie około 2200 zł, ale niestety na dwóch różnych biletach, bo jak dodawałem do wyszukiwarki lot NYC/Denver to mi wyskakiwało 2900 (być może ten za 2200 to przelot w USA bez bagażu rejestrowanego?) :|

Jeśli chodzi o daty to nie są one na sztywno:

Wylot do USA: Od 04.06 w nocy (w Denver muszę być najpóźniej 07.06 rano!)

Powrót: Wszystko pomiędzy 15 a 23 października. Niekoniecznie musi być z NYC, może być cokolwiek na wschodnim wybrzeżu, bo i tak planuję trochę pozwiedzać.

Jeśliby się znalazł najtańszy lot z Kuby czy Meksyku (Cancun?) to też byłbym w stanie coś takiego rozważyć, przedłużając sobie wakacje :) Z tym, że wtedy musiałbym też doliczyć do tego bilet do Kuby czy Meksyku z USA

Z góry dziękuję za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości