Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:20 

niebieski
11. marca 1. raz piszesz z prosba o pomoc, jestes w Bristolu
13. marca piszesz, ze od dwoch dni jestes w Londynie a Bristol nieaktualny
Do tego wspominasz, ze prosilas o pomoc juz 5 dni temu.

Dziewczyno, ogarnij sie. Jesli tak samo chaotycznie rezerwujesz bilety jak opisujesz sytuacje to nic dziwnego, ze od kilku dni nie mozesz do kraju wrocic.
Do tego 5 dni nie spisz?

Ech, moze to rzeczywiscie trolling ...
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#22 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:22 

niebieski
Musisz być już bardzo zmęczona i nerwy odmawiają posłuszeństwa,jednak w tej sytuacji nikt już nie może pomóc . ;)
 Profil Relacje PM off
ola.olka.104 lubi ten post.

#23 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:24 

rydzo napisał(a):
11. marca 1. raz piszesz z prosba o pomoc, jestes w Bristolu
13. marca piszesz, ze od dwoch dni jestes w Londynie a Bristol nieaktualny
Do tego wspominasz, ze prosilas o pomoc juz 5 dni temu.

Dziewczyno, ogarnij sie. Jesli tak samo chaotycznie rezerwujesz bilety jak opisujesz sytuacje to nic dziwnego, ze od kilku dni nie mozesz do kraju wrocic.
Do tego 5 dni nie spisz?

Ech, moze to rzeczywiscie trolling ...

Zacznij czytać Ze zrozumieniem, albo dwa razy jak za pierwszym nie dociera..jak nie pomagasz to uczep sie tramwaju, ja mam dosyć stresu nie potrzeba mi to takiego trola

Sent from my iPad using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:26 

Tak jak z gdanskiem jest ze szcecinem , przy kupowaniu cena idzie do góry, Image

Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:27 

ola.olka.104 napisał(a):
Tak jak z gdanskiem jest ze szcecinem , przy kupowaniu cena idzie do góry, Image

Ok juz widzę co robię złe...

Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:28 
Awatar użytkownika

Loty: 577
Kilometry: 1 105 495
Krajów: 93 / 43.5%
srebrny
Przecież nie musisz lecieć w biznesie;-)
3 ludzi lubi ten post.

#27 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:31 
Awatar użytkownika

srebrny
przecież chodzi o to by królika gonić...

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:37 
Awatar użytkownika

niebieski
@‌ola.olka.104‌ daj znać czy udało Ci się kupić. Nie zapomnij się odprawić ;) Gdzie aktualnie jesteś w Londynie?
ola.olka.104 lubi ten post.

#29 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:42 

W tej chwili w Starbaxie nie wiem co za ulica nie daleko wetminister abby, królowa elizabeth ma być tam dzisiaj koło 3 ciej ...ale muszę pierw to dokończyć, moze mi sie uda jeszcze zdążyć i ja zobaczyć, cały dzień przygotowują sie na ta okolicznosc

Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:43 

niebieski
Zacznij czytać Ze zrozumieniem, albo dwa razy jak za pierwszym nie dociera..jak nie pomagasz to uczep sie tramwaju, ja mam dosyć stresu nie potrzeba mi to takiego trola

Sent from my iPad using Tapatalk[/quote]

Dziewczyno, ze zrozumieniem to Ty powinnas od poczatku czytac.
Bo robisz lament tylko z tego powodu, ze nie patrzysz na to co chcesz zarezerwowac.

Jak wrocisz do domu to poczytaj na spokojnie watek i zobacz co tu wypisywalas i skad ludzie mieli wiedziec jak pomoc ...
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#31 PostWysłany: 13 Mar 2017 17:35 

Ok kupione, cena była 45£ ale na końcu policzyli 50.99 wiec £5 czyli prawie$10 doliczyli, niecałe dwa za opłatę przy przewalutowaniu a te 3 dodatkowe to nie wiadomo za co bo nie pisali..jeszcze teraz nie wiem czy sama zrobić kopie jesli sie gdzieś da bo jak oni wyprintuja to przypuszczam ze słono sobie policzą...na dolot do lotniska znalazłam "rasy bus" chyba będzie najtaniej..chcą £9.95 ...jeszcze moze poszukam ale wiecej jak ze dwa funty to nie da sie pewnie urwać a kto wie czy jeszcze nie zdrożeją...

Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 13 Mar 2017 17:51 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak wrócisz do domu i się porządnie wyśpisz to koniecznie musisz przejrzeć dokładnie kilka wątków na tym forum. Będziesz wiedziała na przyszłość jak kupować takie bilety. Jak masz możliwość to pobierz apke Ryanaira i odpraw się online, wtedy nie musisz mieć wydrukowanych kart pokładowych. Jak się odprawisz w aplikacji to będą one potem dostępne na urządzeniu offline. Co do transportu, sprawdź na easybus.com

#33 PostWysłany: 13 Mar 2017 17:53 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
wy tak na serio wierzycie w ten trolling? :D

#34 PostWysłany: 13 Mar 2017 17:57 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
I temat zamykam
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości