Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 01 Mar 2017 18:54 
Awatar użytkownika

niebieski
mussten napisał(a):
@‌macq91‌ ta podróż trwa prawie 3 dni, to już lepiej wylecieć 4 kwietnia...

Czasami lepiej lecieć 3 dni niż spać miesiąc na lotnisku ;)

#22 PostWysłany: 01 Mar 2017 20:26 

srebrny
nick napisał(a):
3 ofiary losu pojawiły się dziś przy check-in 10 minut przed odlotem i to chyba dla nich te poszukiwania ;)

Kac Vegas w Bangkoku? czekamy na relacje miesiaca... :D
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#23 PostWysłany: 01 Mar 2017 21:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Jakieś fatum w w tym Bangkoku...
Wczoraj dzięki zaspanemu taksówkarzowi, który zahaczył o mój tłumik dość porządnie przyłożyłem łbem i sprzętem w drugą taksę . Skuter - rocznik bieżący za ponad 20k pln (Honda Forza 300) raczej jakiś czas nie pojeździ, mnie też czekają ciężkie chwile.
Taksiarz sprawca uciekł (pewnie nie miał OC), a taksiarz poszkodowany wysiadł, stwierdził "I don't care" i oddalił się w nieznanym kierunku ;)
I jak tu się nie ubezpieczać na niemal każdą okoliczność podczas podróży, w tym spóźnienia na lotnisko :twisted:

#24 PostWysłany: 02 Mar 2017 03:40 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 643
Kilometry: 1 392 762
Krajów: 84 / 39.1%
Aaaaa dopiero teraz dostep do komputera z internetem. @‌Cicha_Woda‌ Twoja propozycja zakupiona, pasazer w drodze. Uzycie mojego nicku mialo przyciagnac wzrok, aja caly dzien. Ez dostepu bylem;) Pasazerka nie spoznila sie na samolot, bo powrot 8.03 ( jesli ktos chetny KUL-LHR za zmiane nazwiska do wziecia) ale sytuacja losowa zmusila do zakupu. To najdrozszy bilet OW jaki w zyciu kupilem ;(
Dziekuje wszystkim za poswiecony czas a temat prosze o zamkniecie
Cicha_Woda lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości