Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lut 2017 18:46 
Awatar użytkownika

platynowy
takie tam...

Nic nadzwyczajnego, ale w sumie chyba całkiem ok - KRK - TFS na okres karnawałowy 2018 za ok. 1450 zł.

Załącznik:
KRKTFS.jpg
KRKTFS.jpg [ 128.25 KiB | Obejrzany 3054 razy ]

Widziałem kilka dat w tym okresie. Możliwe, że w grę wchodzą też inne sezony. Za ok. stówkę więcej jest bilet elastyczny.
Nie szukałem głębiej, ale podejrzewam, że możliwe są też loty z innych lotnisk w PL.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 20 Lut 2017 18:52 

niebieski
Niestety oba loty wykonywane są wąskimi kadłubami, choć cena i tak niezła jak za C w LH ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lut 2017 18:55 
Awatar użytkownika

platynowy
wrzuciłem to na zasadzie, że może ktoś będzie chciał na małym wypasie zabrać partnerkę/partnera na tańce do Santa Cruz, czy Puerto de la Cruz :-D
 Profil Relacje PM off
metia lubi ten post.

#4 PostWysłany: 20 Lut 2017 19:38 
Awatar użytkownika

Loty: 588
Kilometry: 853 526
Krajów: 52 / 24.3%
złoty
To bardzo bardzo mały wypas. Raz przy okazji przesiadki leciałem lufą w C i już wiem, że to gó.... produkt. Myślałem, że dają jakąś przystawkę a okazało się, że nic więcej już nie było :D Ciasno jak w economy.

Jedyny bonus to salonik (jak ktoś nie ma dostępu) + wolne miejsce obok.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Lut 2017 21:56 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Cena za biznes na takiej trasie bardzo dobra, wręcz świetna i wydaje mi się, że jest to bardziej błąd taryfowy niż zaplanowana oferta... zupełnie inną kwestią jest, natomiast, sama idea dopłacania do klasy biznes na krótkiej trasie (no powiedzmy, że Kanary wykraczają mimo wszystko poza standardowy "short-haul") obsługiwanej takim a nie innym samolotem, gdzie do dyspozycji dostaniemy dokładnie ten sam fotel co w economy, tyle że z gwarancją wolnego miejsca środkowego i nieco lepszą michą na pokładzie, dla mnie osobiście nie są to "korzyści" warte płacenia jakiejkolwiek ekstra kasy w stosunku do economy bo dla mnie istota klasy biznes sprowadza się w zasadzie do jednej rzeczy - rozkładanego do pozycji leżącej fotela.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Lut 2017 22:22 
Awatar użytkownika

Loty: 588
Kilometry: 853 526
Krajów: 52 / 24.3%
złoty
Mam dokładnie to samo zdanie, fotel na longhaul jest już warty dopłacenia.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 21 Lut 2017 13:28 
Awatar użytkownika

Loty: 625
Kilometry: 983 931
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Cena bardzo dobra... gdyby to bylo w prawdziwej kabinie C.
Do tego klasa rezerwacyjna P oznacza mala liczbe (nie ilosc ;) ) mil w m&m, a w wiekszosci *A cale zero.

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Lut 2017 13:35 

złoty
Przy wylocie w środę można się załapać na Swissa przez ZRH w tej samej cenie co dla osób zbierających w A3 oznacza jakieś 2500 mil za przelot tam. Niestety powrotu przez ZRH bez nocek już się nie da wyszukać.
Rockriderr lubi ten post.

#9 PostWysłany: 25 Lut 2017 23:16 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
R sylwestra nie łapie?

#10 PostWysłany: 03 Mar 2017 21:26 
Awatar użytkownika

Loty: 130
Kilometry: 249 917
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
Z tym Swissem, to tak nie do końca, bo lot z Zurychu na Teneryfę wykonuje Edelweiss Air, więc nie ma mil statusowych, nie wiem jak z zaliczeniem odcinka.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości