Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Gru 2016 00:50 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 1 385 257
Krajów: 76 / 35.5%
Szukam biletu do BKK na cały luty i w sumie przy szukaniu wpadlem na pomysl wpisania innych destynacji powrotnych i dolotow Jetstarem. Ceny identyczne jak loty z WAW tylko do BKK przez SVO czy DXB

http://www.momondo.pl/flightsearch/?Search=true&TripType=4&SegNo=2&SO0=WAW&SD0=BKK&SDP0=01-02-2017&SO1=DPS&SD1=WAW&SDP1=01-03-2017&AD=1&TK=ECO&DO=false&NA=false
Jesli ktos znajdzie taniej lub inne fajne lokalizaxje to dawajcie znac, destynacje widze elastyczne

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 30 Gru 2016 19:38 
Król Ż
Awatar użytkownika

Kupione Waw-Bkk PHN-DPS-DOH-WAW = 2600 jetstarem nie dalo sie taniej przez SIN wielka szkoda. Jak na miesieczny wyjazd za 4,5 tygodnia to super cena

#3 PostWysłany: 30 Gru 2016 19:45 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
Czyżbyś nie wytrzymał ciśnienia i musiałeś coś kupić :)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off
oskiboski uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 30 Gru 2016 19:49 
Król Ż
Awatar użytkownika

Nie nie, sledze ceny od dobrego miesiaca. Bilet nie jest dla mnie a fundusze pojawily sie dopiero 3dni temu na zakup. Majac do wyboru za 2500 EK tylko waw-Bkk-waw a za 2600 z DPS to w ogole nie bylo dyskusji jesli chodzi o bilet. To takie w sumie moje nowe hobby. "Hej chce kupic bilet do Xxx" okej to ja Ci znalazlem tani tylko drozszy o xxx od bezposredniego polaczenia ale dzieki temu zobaczysz to to i to.
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 30 Gru 2016 20:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja dziś kupiłem na luty za 136EUR OW OSL-BKK dla mojej dziewczyny - fakt w cenie nie ma serwisu, ale jest net przez całą trasę :mrgreen: . Zapomnieliśmy już co znaczy bagaż rejestrowany, więc to nie problem. Powrót ma za 40EUR z wcześniejszego deala CAN-LGW pod koniec marca ;)

Niedługo zabieram się za doloty, ale drożej niż za parę EUR skóry nie oddam :twisted:

W lato prawie wszystkie destynacje na sezon 2017 Malindo i FireflyZ były za 0, także uzbierało się tego więcej niż jesteśmy w stanie wylatać. Jak juz wiadomo gdzie chcesz polecieć w następnym roku, można kupować powoli kupoiwać na raty bez uszczuplania budżetu
Rockriderr lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości