Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lis 2016 23:16 

Dokąd
  • Barcelona-Santiago de Compostela-Porto-Lizbona

Data wylotu
  • 04.03.2017

Data powrotu
  • 12.03.2017

Długość pobytu
  • 9

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 5

Sam znalazłem
  • 1035,37zł/os bez Lizbony

Dodatkowe informacje
  • Witajcie, bardzo proszę Was o pomoc w znalezieniu możliwie najtańszej opcji dolecenia do w/w miejsc:

szukam lotu dla 5 osób (4 dorosłe i 1 dziecko - 11 lat) z Modlina do Hiszpanii. Obowiązkowym punktem jest dla mnie Santiago, w którym chciałbym spędzić ok. 8-10 godzin. W każdym innym mieście chciałbym być dłużej, ok 2-3 dni.

Ponieważ wycieczka będzie prezentem dla całej mojej rodziny, szukam nieco tańszej opcji, żeby nie zbankrutować ;)
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 22 Lis 2016 23:51 

665 zł z Lizboną. Tyle na dzisiaj dzień kosztuje wszystkie 5 lotów Ryanem z podręcznym. Naucz sie korzystać z tej prostej wyszukiwarki http://www.azair.eu/azfin.php?tp=0&sear ... it=Szukaj# i zacznij od wylotu z WMI do BCN potem z BCN do SCQ z SCQ do OPO z OPO do LIS a na koniec do WMI.
5 osób to ponad 3400 zł . Oprócz biletu do BCN który zapłacisz w pln tyle co na stronie ,to za resztę lotów będziesz musiał płacić w euro i wyjdzie nieco więcej, ok 5% niż na stronie wyszukiwarki. Oczywiście ceny lotów będą się zmieniać niemal codziennie,raz w górę raz w dół i nigdy nie kupisz ich razem w najtańszej opcji. Każdy bilet osobno, jak kupisz wszystkie te bilety w różnych przedziałach czasowych /od np.stycznia do poł.lutego/ najtaniej w Ryanie tak bywa to moim zdaniem masz szansę na jakieś 400-500 zł od osoby za te 5 lotów.
 PM off  

#3 PostWysłany: 26 Lis 2016 11:01 

niebieski
A inne też załatwisz??

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lis 2016 22:43 
Awatar użytkownika

Loty: 83
Kilometry: 109 983
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Jeżeli nie znajdziesz biletów lotniczych w dobrej cenie, to pomiędzy Porto a Santiago możesz też przemieścić się autobusem/pociągiem, będzie to ok. 2 godziny drogi (w jedną stronę godzina a w drugą trzy godziny uwzględniając zmianę czasu na granicy).

Bilet Porto-Vigo kilka lat temu kosztował mnie ok. 10 euro, Santiago jest trochę dalej niż Vigo więc pewnie można liczyć pod 20 euro ale nadal może to być lepsze niż samolot.

Lądowe środki transportu tutaj mają tę zaletę że po drodze z okna obserwujesz fenomenalne krajobrazy Galicji. :)
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości